31 december

Idag är det nyårsafton!
Är fortfarande i Dalarna och har det mysigt. Har wifi här men har inte orkat blogga dom senaste dagarna.
Vi har varit inne i Mora nyss och handlat lite. Bara det att allt var stängt, ville ju handla något klädesplagg och fixa till min klocka. Men får göra det i Stockholm. Vi åker imorgon och kommer hem på kvällen. Ska bli skönt att sova i min egna säng osv även om det är supermysigt att vara här! Behövde liksom komma bort från Stockholm. Nu är det ju bara en vecka kvar tills skolan börjar igen. Men vill inte tänka på det nu. Hörs sen, puss och gott nytt år!


Nu far vi!

Hej på er!
Sitter vid datorn och spelar lite piano, fast inte samtidigt. Taxin går härifrån om en halvtimme. Så skönt att inte behöva åka tuben när man har så mycket packning. Ska iallafall köpa med mig lite godsaker på TC. Vi har 40 minuter på oss tills bussen går. Ska bli så skönt att få komma bort från stan och hemifrån. Ska träna och gå promenader (powerwalks också) varje dag. Det är ju ändå tre dagar bara men vafan, köttar ändå! Och idag är det sista dagen för mig att äta godis på. Ska bomba med massa godis... eller vill inte dirket må illa sen så det kanske inte är en sån bra idé.
Tar inte med min systemkameran utan bloggar och tar bilder från iphonen. Så det kommer inte bli sååååå mycket bloggning framöver. Nu måste jag leta fram lite saker som jag ska ha med mig. Pussar och kramar!

Skyscraper

Hej på er!
Ligger i sängen hos pappa och kollar på friends och lyssnar på skyscraper. Den är så bra! Den och fix a heart, dom två har Demi Lovato gjort. Hon har jättefin röst!
Iallafall, i morgon som sagt klockan halv fyra bär det av här hemifrån. Ska ta med mig min dator och lite filmer i väskan och så får vi hoppas på uttag. Eftersom min dator inte har ett batteri (det funkar inte) så måste jag ha i laddaren hela tiden. Men pappas funkar så ska ladda hans och ha den om det inte finns uttag, annars har jag min vanliga. Och jag bönar och ber att det finns Wifi. Hoppas hoppas hoppas! Ni får lite större bilder på klockan och lite annat smått och gott jag fick i julklapp!

Litt uppdaterad

Hola!
Ligger in tha sofa och kollar på filmer som går på tv:n. Kvart över 6 är det Shrek på fyran. Ska bunkra upp med lite glögg algrens bilar.
Imorgon blir det lite träning på förmiddagen och sen packa på eftermiddagen. Klockan halv fyra åker vi hemifrån. Hörs!
Jag just nu:


28 december

Godmorgon?
Jag blev väckt av mamma klockan kvart över nio och gick direkt upp och rensade kaninburen. Eftersom vi är borta dom här 5 dagarna framöver måste Maja bo på en djurpark som ligger i aspudden. Så vi åkte klockan tio dit och var verkligen så trött! Hade inte ens ätit frukost...
Men nu har jag ätit och kollat lite på friends. Ska ta och kolla på Seinfield snart, har hört att det är mycket bättre än friends men jag vet inte. Älskar Joey, min gud ♥
Igår innan vi gick till min moster för att äta middag gick jag och mamma in i en skoaffär. Har länge funderat på att köpa Dr. Martens, vinröda. Men såg ett par vita, blanka igår och tänkte att nej jävlar, dom ska jag ha. Så vet inte om mamma ska köpa dom idag men förhoppningsvis gör hon det. Dom är sjukt fina och dessutom har jag fått hål på kanterna på mina nitkängor men man ser det inte så mycket. Men behöver nya skor ändå.
Nu ska jag borsta tänderna och kolla vilken väska jag ska ha med mig tills i morgon. Vi åker klockan fem till dalarna. Ska köpa med mig yoghurtrussin (så himla gott) och lite andra goda saker. Tar med mig systemkameran och datorn. Men är inte säker på internet där, ska försöka koppla upp mig från iphonen.
Puss!
 

Läskigt

Så himla läskigt att när jag alltid kolla på klockan eller ska kolla hur mycket klockan är, är den alltid 14.14 eller 18.18... ni fattar! Seriöst fett creepy. Och det jobbigaste är att det har pågott i ungefär 2 veckor. Kommer det någonsin att sluta?

27 december

Godmorgon!
Jag blev så glad när jag tittade på klockan och det stod 10.22. Jag har sovit väldigt bra, eftersom dom senaste dagarna har jag inte kommit ur skol-stressen än och då kan jag inte sova så bra. Men nu är jag utvilad och mår toppen!
Idag ska jag stanna i sängen och senare köra lite styrketräning. Ikväll ska jag till min moster för att äta middag. Men det är inte förrens halv sju.
Nu blir det frukost. Är stört hungrig!!


Tjugo över ett

Ligger och kollar på friends och har precis ätit 2 små kanelbullar. Dagen har varit jättemysig. Först vaknade jag vid halv elva eller ungefär tio, gjorde ordning mig och sen åkte vi till Slussen och kollade på Berättelsen om Pi. Den var så bra! Ny favoritfilm så hårt.
Vart lite omtumlad kan man säga efter bion. Men gick iallafall till Kjell och kompani och bytte mina iPhone-skal. Det blev ett genomskinligt och ett tunt, rosa skal. Sen åkte vi hem, och bytte om och städade lite. Sen kom halva vår släkt typ och åt middag hos oss. Sen när alla hade gått tog jag, mamma och Molly en powerwalk och efter det tog jag ett styrkepass med en gymnastik"pinne" eller vad man ska säga som jag fick i julklapp. Sjukt jobbigt men så skönt efteråt. Då tog jag ett bad och smörjde in mig med body lotion och tvättade håret och tog hand om mig själv. Nu ska jag sova och hoppas på att sova länge i morgon. Puss och godnatt!


BEKÄNNELSER

Jag gillar inte när folk blandar in engelsk text i svensk text, fattar inte vad som är grejen med det hela. Typ Awesome osv...
När jag köper min nya macbook i april ska jag på riktigt ta sönder min nuvarande dator. Hatar denna jävla pryl.
Jag får ont i öronen när man lägger ihop tallrikar för hårt, det låter så högt!
Jag älskar meet the fockers.
Eftersom jag är ganska lång och min klass är ganska kort, så ser det ganska konstigt ut när jag är med dom, som värsta jätten. Eller så känns det som iallafall...
Jag har en ny favoritfilm som heter berättelsen om Pi. Och the hobbit, super bra filmer!

26 december

Godmorgon!
Ligger i sängen och har sovit helt okej faktiskt. Snart ska jag gå upp och göra lite frukost och sen åka in till stan för att kolla på bio med mamma och Molly. Ska även byta mina iPhone-skal idag efter bion. Men nu måste jag skynda mig kom jag på, bion börjar ju halv ett!


Mysbilder

 
Lite bilder från förra veckan och tofflorna glömde jag sätta in i förra collaget på alla julklapparna.
Nu ska jag kolla klart på Friends och sen stänga av datorn. Vill sova länge men vaknar alltid jättetidigt, vid nio halv tio. Sjukt irriterande, men vi får hoppas på bättre i morgon. Puss och godnatt!

Julklappar

 
Detta var det jag fick i julklapp + en kortklänning med paljetter på. Är så nöjd!
Väska från Björn Borg // Tutch-hörlurar (ska bytas till lila urbanears) // Klockan från pulsar // Mascara och ögonbrynspenna // Rosa nagellack // guldigt armband // trosor och sockor // 3 iphone skal (det blåa och det guldiga ska bytas) // Bok // Jättemysig filt // alla presenter i en bild.

Hemma från badminton

Hej mysisar!
Kom hem för ett tag sedan från badmintonen. Det var sjukt kul! Vi körde en timme och man blir alltid jättetrött och svettig efter om man kör riktigt hårt. När vi kom hem så letade jag efter en sladd till mina nya hörlurar, dom ska bytas på torsdag eftersom dom var för stora för mitt huvud och mina öron kliade när jag hade på mig dom haha.
Ska istället byta dom till ett par lila urbanears, eller gula om det finns. Fast egentligen spelar det ingen roll vilken färg, men helst lila.
Har tyvärr inte hittat sladden än men den borde vara i mitt rum någonstans, har vänt på hela rummet och orkar inte göra det igen så vet inte riktigt vad jag ska göra.
Ska också byta iphone-skal också. Ett gick sönder idag och sen var det ett guldigt som inte passade till iphonen, alltså det var inte riktigt min stil.
Nu ska jag leta lite mer men sen får det vänta tills i morgon om jag inte hittar sladden. Sen ska jag bara mysa ner mig i sängen och kolla på någon bra film eller Desperate Housewives, så skönt att ha jullov!

Årsresumé del 1

Januari

Jag, mormor, morfar, mamma och Molly var i London i fyra dagar och hade det så kul! Vi var och kollade på jättemycket saker och älskar bussarna på bilden ovan. Saknar starbucks som var överallt!
Sen gick jag bara i skolan och hade det kul med kompisar.
Februari
 
Jag och mitt fotbollslag var på Åland och spelade fotboll, cup alltså. Det gick inte alls bra, men det var ändå sjukt kul! Fattar inte att jag gick runt sådär!! Ser ju ut som en groda, alla har haft någon sån period i livet haha!
Mars
Jag och pappa åkte till Dalarna och åkte slalom på Gesundaberget. Hade det jättemysigt!
Jag ramlade inte en ändå gång då tror jag. Det är ju rekord för mig eftersom jag antingen slår ut en tand eller ramlar i liften som jag gjort ganska mycket haha!
April
Jag fyllde 14 år och firade påsk i boden, där det var 1 meter snö.
Maj
Det började bli varmt och Calippo shots var tillbaka i butikerna! Den va så sjukt populär men sen när man ätit den några gånger var det inte alls god. Hade mina converse på mig hela tiden, dom är så jäkla snygga! Men tyvärr är dom smutsiga nu så ska köpa ett par nya efter jag köpt min macbook.
Juni
Sommaren var på plats och den 8:e juni fick vi sommarlov. Det var så skönt! Längtar verkligen till nästa sommaravslutning, har ju faktiskt planerat vad jag ska ha på mig haha!
Jag åkte iallafall direkt ner till Lund med mamma på skolavslutningen och hade det mysigt med kusiner och barn osv..
Juli
Jag var mycket på Gotland och hade det mysigt, vi har ju vårt landställe där. Vi åkte in till Visby nästan varje dag, pappa giggade, vi shoppade, åt på Krusmyntagården, badade, solade och tränade. Sprang två och en halv kilometer varje dag och styrke träning på det. Nästa år ska jag köra fem kilometer varje dag. Haha, känner mig bra elllllllleeeeer.
 
Nästa del kommer snart, puss!
 
 

Tisdag 23:e december - Juldagen

 
Godmorgon! Jag har sovit helt okej inatt. Somnade tre och vaknade halv tio. Ska försöka sova mer i morgon.
Har precis ätit frukost och kollat på Friends. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag och pappa kanske tar en promenad i snöstormen, eller vad man ska kalla det.
Julafton.
Jag ställde klockan på tio över åtta. Gjorde i ordning mig och sen tog vi bilen till mina kusiner/släktingar och åt en jättegod julfrukost. Vi fick lite paket och ja hade det mysigt.
Sen åkte vi hem, jag sminkade mig, plattade håret och bytte om. Strax där efter åkte vi till Stallarholmen till våra kusiner/släktingar och hade en jullunch. Det var så gott! Där fick vi också lite paket, bland annat dom där krämerna jag la upp igår.
Iallafall, vi var där till tre, missade precis Kalle Anka.. lite tråkigt eftersom vi missar det varje jul. Men då åkte vi hem vid tre och var hemma ungefär kvart över fyra. När vi kom hem la jag in mina paket under granen och såg att det var sjukt mycket paket, glömde tyvärr att fota. Men blev så glad! Och sen åt vi julmiddag (julfrukost, jullunch och julmiddag haha) Sen blev det Karl Bertil Johnsson-time. Älskar melodin som dom spelar i slutet och i början. Det känns som jul då på något sätt. SEN kom tomten haha! Väldigt märklig faktiskt. Halloween-liknande tomte! Fick iallafall en massa paket som jag fotade. Bland annat en jättefin silverklocka, ett par feta hörlurar, tofflor, bok, Björnborg väska osv.. är väldigt nöjd!
Sen begav jag, pappa och Molly hem till pappa där jag kollade på Friends och drack te. Kollade på Desperate Housewives till klockan tre. Det var jättemysigt. Tycker alltid att det är mysigt att vara lite själv ibland eftersom jag är med många på dagen.
Det var min julafton. Om fyra månader är min födelsedag. Då önskar jag mig en ny iphone, förhoppningsvis en iphone 5 men det lär jag ju drömma. Men ska faktiskt köpa min macbook då. Längtar ♥
 
 
 

Julafton

Nu är det julafton! Jag, mamma, pappa och Molly ska nu sätta oss och kolla på Karl Bertil Jonsons julafton. Sen får vi se om tomten kommer senare..
Hörs i morgon!
En present av släkten som jag fick idag. Den blåa som är längst fram luktar nytvättade kläder. Så gott! Visar allt i morgon.


JULAFTON TTTTTTTYP

Imorgon är det julafton. AAAAAA!!


The Hobbit

Just det! Jag glömde berätta om The Hobbit.
 
Kan börja med att jag garvade jääääättemycket ibland. Och det var mycket mer humor i än sagan om ringen. Och hela filmen var otroligt bra! Jag älskar när dom filmar uppifrån och sen all natur osv.. det ser ju sjukt coolt ut! Och förstår inte ens hur man har kommit på allt det där. Så bra! Men saknade ändå sagan om ringen och Frodo och Sam. Haha, märker att jag är väldigt insatt och ni kanske inte är det så sitter jag och snackar haha. Eller så är ni det.
Men som sagt, sjukt bra rulle. Bra gjort också.

Imorgon

... Är det julafton! Så himla mysigt! Har faktiskt skrivit ett inlägg om detta för några månader sen. Fatta hur fort det har gott!
Ligger allafall i sängen och ska ta fram datorn och försöka kolla på tvd och 90210. Avsnitten som skulle komma ut har inte gjort det. Kanske för att det är jul eller något. Men ska kolla, för julafton är ju nästa vecka.
Idag blir det julklappsköp för mig och pappa. Vi ska åka ner till Kungens Kurva och köpa lite presenter på en speciell affär, eller speciell och speciell, den heter chilli och den är jättebra! Finns alla möjliga saker där, eller inredningssaker mest.
Hörs senare puss!


The hobbit och instagram

Hej människor!
Ligger just nu i min säng och kollar lite bloggs.
Dagen har varit så bra! Vaknade som sagt vid nio ungefär, gick upp halv elva och åt frukost. Sen la jag mig i min säng igen och kollade på Friends. Sen tog jag på mig träningskläder och så tog jag, Molly och pappa bussen till Enskede Rackethall och körde en timmes badminton. Så himla roligt och jobbigt! Man märker inte hur trött man är tills allt är slut. Det gick också snabbt eftersom det var så kul!
Efter det drog vi hem. Jag gick till mamma och duschade, fixade håret, sminkade mig och gjorde i ordning mig. När jag var klar gick jag över till pappa och vi åt middag.
Om ungefär 40 minuter ska vi åka in till stan för att se The Hobbit. Ska bli så roligt och spännande!
I morgon ska jag och pappa åka till Kungens Kurva för att handla juklappar på en speciell affär. Hörs imorgon. Puss!
 

Lördag morgon

Godmorgon folks!
Jag ligger fortfarande i sängen efter att ha vaknat vid nio. Ska gå upp snart och göra lite frukost.

Det blev inte som tänkt igår, att pynta granen och slå in paket. Jag var så sjukt trött att när jag la mig på soffan somnade jag nästan. Och då gick jag och la mig istället.
Idag ska jag ta en springtur och köra lite styrketräning här hemma. Sen ska jag och pappa åka till Kungens Kurva och köpa julklappar. Sen ska jag slå in dom när jag kommer hem. Älskar julen! Puss!


Pizza bror

Hej!
I eftermiddags åkte jag in till slussen och fikade med mamma och Molly det var supermysigt! Eftersom jag varit hemma heeeela dagen så var det skönt att komma ut lite.
Iallafall, ligger i sängen efter en asrolig träning. Har ändå rätt bra kondis så körde på rätt bra faktiskt. När jag kom hem badade jag och snackade lite med mamma. Sen tog jag ut pizzan ur ugnen och åt. Ibland kan pizza vara så otroligt gott. Mummz!
Nu ska jag och mamma pynta gran och sen ska jag slå in lite presenter. Efter det ska jag sovellisova. Ska bli så skönt att sova, hela dagen har jag varit trött. Det är väll så i december. Det är sjukt mörkt ute! Och idag ska det tydligen vara årets mörkaste dag. Och sen vänder det och bli ljusare och ljusare. Mysmys, puss och godnatt!
Bästa låten btw, fast väldigt gammal, men ändå. Bäst.

Tidiga julklappar

Detta är vad jag fick från alla kompisar. Tack så hemskt mycket allihopa, jättefina presenter allihopa!


Fredag

Godmorgon!
Igår hade vi skolavslutning och vi fick våra första betyg. Jag var faktiskt ganska nöjd. Ska höja mig i engelska och i slöjd och SO.
Sen gick vi hem till Linn och delade ut julklappar till alla. Fick så mycket fina saker! Kan ju fota allt senare. Iallafall, så var vi hos henne i 5 timmar ungefär. Efter det drog jag till liljeholmen och mötte upp mamma. Vi åkte och hämtade min mobil och sen tillbaka till liljeholmen igen för att köpa julklappar. Hittade massor!
Sen kom vi hem och då var jag helt slut för hade inte ätit någon lunch så var helt tom på energi haha. Jag badade, åt såklart och va bara med mamma lite och ja myste runt i lägenheten.

Idag vaknade jag ganska tidigt men la mig också vid tolv så det gjorde inget.
Idag blir det presentinslagning, träning och chill i soffan. Har inte varit på träningen på en månad nu ungefär eftersom vi har haft läxor/prov lucia i en hel vecka. Och dessutom har träningarna ibland varit inställda pga vädret. Men har inte orkat eller kunnat men nu kör jag igång igen. Och har ju hyfsad kondis så kommer nog klara det haha. Puss!


Torsdag

Är sjukt trött så bloggar mer imorgon. Min mobil kom tillbaka frän lagning och har inte blivit fixad. Får hoppas på en ny när jag fyller år. Puss!


Spara och så vidare

Typiskt mig att allt går sönder samtidigt! Eller allt och allt, min dator och min mobil och lite annat smått och gott. Haha! Och det är just nu när jag söker till praoen som jag måste ha min iphone. Har ett nummer där som jag måste få tag i tills i morgon.
Ska ha min mobil i några månader till och sen när jag fyller år ska jag önska mig en ny. Då hoppas jag ju på en iphone 5 men vem försöker jag lura? Det är klart det kommer bli en 4:a men om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag inte det är så stor skillnad. Har hört att 4:an har mycket bättre batteritid än 5:an.
          Och det här med datorn, har kollat upp lite begangnade macbooks. Eftersom min dator är helt störd och måste in på mentalsjukhus så behöver jag en ganska fort. Macbook är tusen gånger bättre och stabilare. Dessutom är den sjukt bra till mina läxor om vi ska göra någon uppsatts. Slipper avnända mammas då. Så siktar på en i april. Ska ha sparat ihop 4 tusen kronor då. Får inte spendera någonting då. Men det gör ingenting, eftersom jag ska ta en godisuppehåll nästa år. Om jag äter lite godis mår jag jätteilla. Men det beror på vad, men huvudsaken är iallafall att jag inte ska äta godis. Vill må bra och ja hela det där hälsosamma. Men återigen till sparandet.
Det som är bra om jag kan köpa den då är att om jag får en ny iphone OCH en ny macbook skulle jag bli helt galet glad! Vi får hoppas på det bästa...
 
Nu ska jag borsta tänderna och kolla på ett avsnitt av Friends. Sen ska jag gå och lägga mig.
I morgon är det avslutning för min del. Ska bli så skönt att ha Jullov. Och efter hela avslutningen och julklappsutdelningen ska jag och mamma köpa julklappar. Och snacka om att jag ska sova ut på fredag. Haha, puss!
 

Tränar

Hej på er!
Har precis tränat av mig all irritation i kroppen. Vilken jävla humörsvängning jag fick eller har. Ni vet pms osv..
Kvällen kommer spenderas i sängen. Ska bara lägga mig i min stooora säng och dricka te och va glad för fan. Och nu laggar min dator. Orkar inte!
Varje gång man nuddar sladden så stängs den av. Ska spara till en ny som jag förhoppningsvis kan köpa om några månader. Vill gärna ha en macbook den här gången. Är färdig med pc. För gott.
 
Annars, dagen har varit bra. Väldigt slapp och så. Men superskönt att vi bara kollar på film, alla säger typ att det är tråkigt och det är det ju också, men det är bättre än att ha vanlig lektion iallafall. Haha, på NO lektionen kollade vi inte ens på någon naturfilm utan en sjukt konstig och rolig film. Torkel i knipa hahaha! Det va fett kul!

Sängen = mitt hem

Hej alla där ute!
Ligger i min säng just nu och ska snart sova. Är stört trött så det blir tidigt ikväll. Har ju varken läxor eller prov så varför inte vara uppe sent tänker många inkl mig haha. Men jag vill inte vara liksom, ni vet, helt död om ni fattar vad jag menar. Och när jag är trött så kan jag knappt prata, mina ord blir helt sluddriga och snackar jätte lågt. Är ju normal ni vet!
I morgon är det helt vanlig skoldag. Ska ta ett styrkepass efter skolan, vill egentligen dra ut och springa men icke utan muzico. Måste ha!
Hörs i morgon!
Drömrum..
 

Pictures of the summer

 
 
 
 

Tisdag

Hej där ute!
Jag mår inte alls bra, är trött, lite småirriterad så tror att jag ska försöka sova en stund. I morgon ska jag träna, skulle egentligen göra det typ nu men är för trött.
Vi slutade iallafall vid halv ett och då käkade vi lunch i skolan och sen drog jag till liljeholmen för att köpa julklappar. Köpte lite fina saker och sen åkte jag tillbaka till Mariatorget. Där jobbar mamma, så gick till mammas jobb och va där i några minuter. Sen gick vi till en mobilaffär som jag ska kolla på min mobil. Ni vet, min mobil är sönder kan man säga och det värsta var att han sa att han kanske inte kan göra något åt det. Då blir det en ny fast om ett tag.
Efter det hoppade jag på tåget hem och träffade Camilla och Alice helt random. Sen kom jag hem och åt avocado, skagenrörsmacka, te och lite briogodis.
Förresten fick jag min prao idag! Superglad eftersom det är mitt gamla dagis och det ligger så nära mig också.
Nu ska jag slå in presenter och sen sova en stund om jag kan. Puss!
Här får ni lite bilder på Julen 2011.
 
 
 

My day

Min dag har varit så bra!
Har tränat, städat lite, ätit och badat och såklart kollat på en massa serier. Haft världens skönaste dag. Men är däremot väldigt trött så ska lägga mig tidigt ikväll. Nu ska jag över till pappsi för att äta middag. Efter det ska jag tvätta håret, glömde göra det när jag badade haha. Puss!

Bekännelser

Jag vaknar alltid vid nio eller tio på lördagar. Vet inte riktigt varför.
Jag älskar morgonar då man sovit ut.
Jag tror att jag har höjt mina betyg från förra terminen.
När jag börjar kolla på en bra serie kan jag inte sluta kolla. Men började kolla lite på True Blood och det sög däremot.
Jag funderar faktiskt på att söka till en tävling, typ X factor eller idol om det kommer tillbaka. Men är inte säker.
Jag tycker Justin Bieber är sjukt bra och sjunger rent på sina konserter och det är typ det viktigaste om jag ska vara ärlig.
Jag älskar Disney-filmer. Bästa som finns att se på morgonen.
Längtar efter sommaren 2013.
Jag älskar sill.
Jag har vissa dagar då jag bara vill vara instängd på mitt rum och inte göra någonting. Men det händer sällan för det är alltd något jag måste göra.
 
 

Ledigt

Godmorgon!
Ligger i sängen och drar mig lite, vaknade nyss. Vi har ju ledigt idag. Så skönt!
Ska snart upp och göra lite frukost och kolla på någon mysig film. Sen ska jag dra ut och springa och köra styrke här hemma. Efter det ska jag ringa praoen. Men eftersom min mobil är stört jobbig och typ sönder (man kan inte prata när man snackar i telefon, eller ibland funkar det men den som jag pratar med hör inte mig fast jag hör det) vet jag inte hur det blir. Vi ska lämna in den på tisdag.

Ha det bra så hörs vi senare!


Instagram

Uppdatering på instagram denna vecka och lite från förra veckan.
1. Idag innan julbord. 2. Under julbordet då Molly skulle hitta på hundnamn. 3. Igår när jag la mig i snön och jag och pappa och Molly hade snöbollskrig. 4. Jag råka bryta spetsen på en kniv haha, är man väldsam av sig eller... 5. En ganska gammal bild på mig. 6. När jag åt Tacos med mamma. 7.Jag under spanska-lektionen. 8. Jag och Fannie på Friends Arena. 9. När vi var i Saltsjöbaden och hade Lucia. 10. Jag och min klass innan Lucia. 11. Jag, Molly och Robin innan vi åkte till julfika. 12. En fett rolig bild.
 

Mysig söndag!

Hej på er!
Dagen har spederats hemma och på långbrovärdshus. Vi åt ju julbord där. Det var så gott! Efter det drog vi hem och blev lite nere pga en sak men det tar jag inte upp här på bloggen. Iallafall, drog ut och sprang och rensade tankarna lite. När jag kom hem körde jag styrke och badade efter allt. Eftersom jag inte tränat på några dagar (eller då körde jag bara styrke men har inte sprungit på ungefär 3 veckor) var min kropp lite konstig efter träningspasset. Fick ont i nacken så tog en ipren och vet faktiskt inte riktigt varför jag hade ont. Men själva joggingturen gick superbra. Helt sjukt att jag har bra kondition fortfarande!
 
Nu kollar jag på 90210 och ska äta middag vilken sekund som helst. Städade precis rummet som var sjukt stökigt! Hur kunde jag leva med att alla mina kläder låg på mitt golv och man såg inte ens mattan eller golvet! Haha, bra att jag röjde lite.
Resten av söndagen ska jag bara softa och kolla på någon bra film. Har inte sett the Notebook eller vad den nu heter så ska se den. Ska tydligen vara en film som man gråter jättemycket till haha! Och ni skulle bara veta, jag kan kolla på sista avsnittet i tredje säsongen av The Vampire Diaries och gråta varje gång! Är man sjuk eller...
 
Har också ledigt imorgon så ska sova ut riktigt ordentligt och sen ringa till prao. Man ska tydligen fylla i någonting också. Så får väll gå dit om det behövs. Har ju hela dagen på mig och det ligger jättenära så det blir bra. Sen ska jag också träna igen i morgon. Nu ska jag sätta gång med träningen igen!
 
 

16e december 2012

Godmorgon!
Vaknade alldeles nyss ganska pigg faktiskt. Igår somnade jag tolv så sov åtminstone 9 timmar.
Annars då, idag blir det julbord på Låmgbrovärdshus. Det ska bli supermysigt!
Ha en bra dag så hörs vi ikväll.. Och jag har ju ledigt imorgon. Så skönt!


Lördagsmys

Hej alla människor!
Ligger i sängen och kollar på en mysig Disney-film. Vi hade ju konsert idag och det gick toppen! Men det är skönt att det är över. Det har ju varit så mycket lucia.
Iallafall, skulle möta upp pappa och Molly och sen när jag kom ut ur arenan var det en fet snöstorm så fick gå runt hela arenan. Och sen träffade jag till sist Molly och pappa och det tog 2 timmar för oss att komma hem. Fast sista biten garvade vi fett mycket och hade snöbollskrig. Perfekta snön!

Nu ska jag iallafall kolla klart på filmen och softa sönder kvällen. Ha det gott!


Its friday

Men tjoooo!
Ligger i soffan och kollar på friends och lite andra avsnitt av olika serier. Är så fruktansvärt trött så att det inte går att förstå! Har inte sovit så mycket i natt heller...

Annars, dagen har varit ganska tråkig. Vi var i friends arena hela dagen och man blir ju fett uttråkad efter ett tag men det är bara att stå ut! Skönt att vi får ledigt på måndag och sen är det bara två dagar till jullov. Imorgon har vi ju rep hela dagen och föreställning osv..

Nej nu ska jag sätta på en film och efter det dra över till pappsi. Puss!


Ont i magen

Rubriken säger det mesta. Har haft lite småont hela dagen idag men nu när jag kom hem blev det mycket värre!
 
Ska berätta lite kort om dagen. Gick upp tio i fem och käkade frukost med mamma och Molly. Sen åkte jag och Molly in till stan men Molly skulle till sin kompis luciamorgon först och sen till min. Iallafall, vi sjöng upp vid halv sju och bytte om till halv åtta. Sen hade vi luciamorgon. Det gick toppen!
Sen fick vi lite fika på skolan och efter det hade vi tre lektioner. Vi kollade på film på engelskan och fick tillbaka proven på NO:n. Det gick bra fast ändå inte. Jag fick bra på teoridelen men sen ett poäng från E på analysdelen. Men sen pratade jag jag min lärare och han sa att det kan vara som ett E så det gick hyffsat.
Efter dom två lektionerna hade vi lunch och sen skulle vi egentligen ha spanska men halva gruppen var inte här så vi hade ingen spanska. Superskönt! Då efter lunchen åkte vi till Lovisas mammas jobb och hade luciatåg. Det gick också super bra! Vi fick en massa julfika också som pepparkakor, glögg osv..
 
Nu ska jag värma upp vetepåsarna och lägga dom på magen. Det hjälper väldigt mycket faktiskt!
Sen ska jag bara softa och kolla på Gossip Girl. Pussar Moa!

Hello!

Ligger just nu i soffan och kollar på Gossip Girl. Har bestämt mig för att börja kolla på det igen. Är inne på säsong 2 men har sett ungefär alla säsonger förutom femte. Men kommer inte ihåg nånting från någon säsong.. Lite sådär halv kul.
Men annars, förlåt för flummigt inlägg förut. Jag var trött och är det nu också men då hade jag inte ätit osv..
Tog ett träningspass nu på kvällen och sen skulle jag bada. Och precis när jag klev i var det jättekallt! Ni som bor i Älvsjö kanske vet att vi hade 10 minuters strömavbrott, fast vi fick inte strömavbrott men dock inget varmvatten.
Så himla jobbigt!
 
Nu ska jag göra ordning inför imorgon då jag ska upp tio i fem. Luciamorgon ni vet. fast det är på ett sätt ganska mysigt ändå. Fast får inte försova mig som jag gjorde idag. För om jag gör det missar jag hela luciamorgonen. Så kommer störta upp ur sängen och dricka en massa svart te haha.
Puss och godnatt!
Gammal bild..

Onsdag

Hola!
Dagen har spenderats i Friends Arena. Det har varit kul fast ganska jobbigt. Var okoncentrerad hela tiden och fick en massa skäll av lärare men I DONT GIVE A FUCK. hahah!
Jaja, i morgon ska jag upp halv fem. Sjukt nirre. Tur att vi inte har prov eller läxor, skulle säkert fått jättedåligt på dom proven då.
Nu ska jag göra iordning lite macka och saker och sen göra i ordning lucia grejer tills i morgon. Men sen ska jag bara softa hela kvällen... ♥

Bad update

Gud vad vi har haft mycket att göra DIM senaste två dagarna. Det har hänt så mycket saker! Både bra och dåliga..

Idag, på kvällen, hade vi luciakonsert i Saltsjöbaden. Det var ganska kul fast det vara lite jobbigt att stå med strumpor på sten golv och ljus framför munnen när man ska sjunga, nästan så att man svimmar!
Men annars var det helt okej. På dagen hade vi skola och vi slutade vid halv ett så vi gick och köpte sushi och sen drog några hem till Lovisa.

Nu är jag så trött! I morgon har vi luciarep hela dagen i friends arena. Skönt med sovmorgon till halv åtta. Fast har hört att det ska bli snöstorm imorgon. Så vi får se hur det blir med pendeltågen. Hörs imorgon!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3934392/images/2012/pic_50c7ac5b9606ee6b10a84139.jpg" class="image">


Söndag kväll.

Dagen har varit såååå bra!
Började med att jag vaknade vid nio som sagt och gick upp och käkade lite frusna hallon. Det är faktiskt jättegott haha! Men iallafall, efter det så gick jag över till mamma för att mata Maja men duschade även också. Sen tog jag över sminket till pappa och sminkade mig där och sedan åkte vi till våra kompisar. Det var supermysigt!
När pappa och jag var i fruängen bestämde vi oss för köpa hamburgare. Ville först ha sushi men var jättesugen på hamburgare istället. Sen köpte vi också julmust, lite godis, pringles, morötter och dipp. Fettosöndagen.. haha!
 
Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av vänner och sen ta ett bad och sen gå och lägga mig. Puss!
En bild från skolavslutningen

Söndag

Godmorgon!
Vaknade av solljuset klockan nio. Har fetaste träningsverken i min mage och i vaderna konstigt nog, har inte tränat på det "området" eller vad man ska säga.
Annars, lite halvt trött men ändå ganska pigg. La mig klockan halv ett. Ganska tidigt för att vara jag. Men det var jätteskönt att sova ut.
Snart ska jag gå över till mamma för att göra iordning mig lite, vi ska till några vänner idag.
Men det är inte förrens klockan tre så innan det ska jag bara mysa ner mig i sängen och kolla på någon film.
 
Blir inte så mycket bloggning nu på dagarna pga bloggappen funkar inte. Ska försöka fixa den men annars blir det bloggning från datorn som är hemma.
Så som sagt ingen bloggning på dagarna om jag är borta.
Saknar sommaren oändligt, men är ändå rätt taggad inför julen ändå. Längtar även till att åka slalom i dalarna osv.

Saturday

Godmorgon alla pigga människor!
Vaknade lite sådär halvt trött av ljuset från mina stora fönster.
Har ätit frukost i sängen och kollat på något avsnitt av Friends. Det är så mysigt att gå upp på morgonen och veta att man kan bara lägga sig i sängen igen och inte behöva göra någonting alls. Bästa som finns ♥
 
Annars då, idag händer det inte så mycket. Är lite träningssugen så ska nog köra ett pass här hemma. Sedan ska jag över till pappa och mysa ner mig i världens skönaste filt. Tar med mig min dator och kollar lite på film på kvällen.
 
Har faktiskt längtat till sommaren. Vet inte riktigt varför eftersom jag är så himla taggad på julafton och själva vintern också. Men när jag tänker på värmen och strandpromenaden på Gotland där man tar en joggingtur blir jag feeeett taggad. Men nej, nu är det jul och det är viktigt att leva i nuet. Sommaren kommer snart. Hela sjuan gick ju sjukt fort! Och nu har liksom halva åttan gått. Nu är det bara halva helvettet kvar. Keep going haha.
Saknar solglasögon...

Fredag

Hola!
Tittade nyss på filmen LOL för andra gången. Det är så mysig! Bara det att den har typ ingen handling, eller jo, om typ hennes kille osv.. Men det är det som är bra på sätt och vis. Det ska inte vara orealistiskt om ni fattar vad jag menar?
Annars då, är sjukt trött och deckar snart. Har nyss ätit en macka och lite fil. Det var nirr.
Nu ska jag checka in lite bloggar och sen ta mig till drömmarna.
I morgon händer i stort sett ingenting. Ska kanske träna styrke hemma. Men annars bara vara hemma som sagt, skulle egentligen vara med kompisar men icke sa nicke. 
Puss och godnatt!

This girl is on fire

Sitter på tuben hem efter en lång dag. Hade tydligen missat att vi skulle repa från kvart över åtta så kom dit en timme senare..
Vi repade o Adolf Fredriks kyrka till klockan tolv. Sen åt vi och gick till 7-eleven. Dagen slutade med matte.

Ikväll blir det hemmakväll. Ska köpa med mig godis. Är sugen på sura kolanappar. Stört goda!
Sen har ett avsnitt av TVD kommit ut så ska kolla direkt när jag kommer hem.
Ha en bra fredagskväll!


Dagens


My bed is waiting

Hey you!
Ligger i min säng och kan knappt hålla ögonen öppna. Har precis tagit en dusch och nu ska jag sova. I morgon är det fredag (o happy daaaay) och vi har sovmorgon. Vi ska inte göra så mycket på lektionerna nu så det är chill.
Hemmakväll för min del. Är så sjukt trött efter hela veckan och proven vi har haft. Vill bara gosa ner mig i soffan med en film och stänga av hela mitt huvud. Haha! Låter väldigt dystert...
Nej nu måste jag sova. Vill inte vara död imorgon även om vi inte har så seriösa lektioner. Peace out! ✌


10 stycken

Jag ställer alltid klockan på kvart över sex men slutar alltid med att jag går upp tjugo i sju.
När jag känner för att träna, eller är träningssugen, kör jag ett styrkepass.
Jag älskar filmen The Holiday, blir alltid på bra humör av den.
När jag är ensam hemma sjunger jag alltid jääättehögt, men det händer aldrig att jag gör det när någon är hemma.
Breaking Dawn part two var stört bra, men hade hört så mycket om den så den blev inte så bra som jag hade förväntat att den skulle vara.
Jag gillar att ha prov när man väl kan det man ska ha prov på.
Jag älskar att ha tända ljus hemma. Det blir en mysfeeling då!
Jag älskar att fota utomhus, och sedan redigera bilderna.
Jag HATAR det nya betygsystemet!
Att lägga mig i sängen och sova är nog det bästa jag vet.

Instagram.

Har funderat på att lägga upp mina instagrambilder här på bloggen vilket jag gör ganska mycket. Men här får ni denna veckas uppdatering. Jag uppdaterar varje dag ungefär. Uppdaterade typ hela tiden förut. Men nu har jag dragit ner på det. Om ni inte följer mig kan ni göra det, heter moapetterssonhammar.
 

Sista provet.

Hej alla mysiga människor!
Jag har haft mitt sista prov för den här terminen. Det gick superbra! Kunde nästan allt.
Jag fick reda på att jag hade höjt mig i spanskan. Det är alltid kul att höra. Sen hade vi uppvisning på jympan också. Man är två och två och sen gör man ett pass kan man säga. Det gick dock inte alls bra.
Nu har vi inga läxor kvar eftersom vi ska ha lucia i Friends arena. Och då får vi två dagar ledigt eftersom vi jobbar på helg.
Nu har jag kommit hem, köpte med mig lite gott och blandat för jag var så sugen på det! Och såklart har jag gjort lite mellis också. Blev samma sak som igår. Avokado, jordgubbsyoghurt med hallon, te och gott och blandat. Nu ska jag äta upp det och kolla på film resten av kvällen. Inget plugg idag. Har pluggat varje dag hela denna vecka och förra.
Puss Moa!
 
 
 
 

Home

Var så sjukt lycklig när jag kämpat mig genom snön och till slut kom innanför dörren. Drog direkt på tofflor och gjorde mellis. Var stört hungrig så jag rusade verkligen till kylskåpet.
Som sagt powerwalka jag och Vilma i snöstormen. Det tog ungefär 2 timmar för mig att komma hem, ska egentligen ta en halv timme. Got to love SL.
Nu ska jag dra på badvattnet och börja plugga. Har ju prov i morgon. Men kan ganska mycket ändå så känner mig ganska säker på det mesta.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt. La mig tjugo över tio igår kväll. Vaknade halv tre av att mina fönster skrek. Vinden blåste hårt mot dom så dom pep eller något. Haha, försökte somna om men hörde bara en massa vindar åka för i fönstret.


Love this weather

Jag och Vilma har gått i en och en halv timme. Vi gick till rådmansgatan men kom inte på tuben. Sen bestämde vi oss för att gå till TC, vi frös seriöst ihjäl men klarade det ändå. Sen kom vi till TC och tog fruängen. Hörs när jag kommer hem!


Just go with the flow

Ligger i sängen och tänker på hur kallt det är utomhus. Vill bara blunda och sova, och det ska jag också haha!
I morgon blir det en stressig dag. Jag har prov på torsdag och kan inte alls mycket. Så hela kvällen kommer bestå av plugg och träning inför uppvisning på jympan. Sen har jag matteprov på fredag.
Det går bra nu.


Omöjligt.

KAN INTE PLUGGAAAAAA. Koncentrationen är inte alls på hög nivå nu. Kan en del av NO:n men asså gud. Detta kommer inte sluta bra. Ha det gott människor.

Bakat

När jag kom hem var jag så himla sugen på äppelpaj men vi hade inte alla ingredienser hemma så slängde ihop lite äpplen med någon smörsås på. Låter ganska äckligt men tror att det blir gott ändå. Haha!
Nu ska jag kolla på något avsnitt av vänner och sen plugga till provet. Ciao!


Tisdag morgon

Mysigt att blogga på morgonen, har aldrig haft tid till det men har inget annat för mig än att äta frukost och fixa mig.

Idag har vi en superskön dag. Fyra lektioner och vi slutar den över två. Lektionerna är inte alls långa så långtråkigt blir det faktiskt inte.
Nu måste jag dra, hörs!


Ånej

Haha fick duscha med kallt vatten! Så himla kallt, fryser huvudet av mig. Det finns typ inget varmvatten i vår lägenhet och tror inte det finns det i dom andra lägenheterna heller.. Sjukt störande!


New in

Idag efter skolan åkte jag till H&M i liljeholmen. Skulle köpa en väska med nitar på men den var tyvärr slut, eller det fanns en kvar men den va lite för dyr. Så istället köpte jag en snygg kofta från Gina Tricot. Ska bära den i morgon med ett par svarta byxor och hunterstövlar.


Måndag morgon.

Godmorgon!
Är fruktansvärt trött just nu. Sminkade mig nyss och kunde knappt hålla ögonen öppna. Men det som är bra är att jag tar en buss som går om 50 minuter så hinner sova en kvart till. Superskönt!


New week

Hej på er!
Hoppas att er söndag har varit bra. Sammanfattning av dagen, jag var hemma hela dagen och gjorde inte ett skit. Lite ryggövningar men inte alls något träningspass. Och inte plugg heller, eller jo, ett kapitel ur Flyga Drake. Fruktansvärt tråkig bok och man kommer verkligen aldrig in i den. Så sitter och tänker på annat medan jag skannar genom texten haha!

Nu blir det en ny vecka igen då. Hoppas dagarna går lika fort som dom gjorde förra veckan. Helgerna är alltid för korta. Men som tur är är lovet inte alls långt borta. Bara ett prov kvar tror jag. Fast såklart en massa läxförhör osv..

Nej nu ska jag sova och drömma fina drömmar. Vill verkligen ha en kille, har typ aldrig sagt det förut för känner att jag verkar desperat. Men nu är det så. Punkt slut.


Glögg och Disney-film

Mysig söndag det blev med middag till solsidan. Riktig myssöndag!


En bild. En snygg bild.


Orkar inte

Haha gissa vem som trodde vi hade träning idag? Mamma skjutsade mig till IP och sen kom jag på att vi hade träningsmatch fast den blev inställd. Det var helt dött på Älvsjö och vi vände och åkte direkt hem. Mina fötter är som isbitar.
Men träning blir det ändå, ska göra en massa ryggövningar, min rygg är spänd som attan! Och sen blir det styrke och en promenad med mamma och Molly.
Rätt segt utan träning men var så otaggad som man kan bli.
Ska läsa lite ur flyga drake och sen plugga till provet. Pussar Moa!


Dont know why, dont know who, i just know that it is you.


2 december

Godmorgon! Har inte gått upp än, ska göra det om någon minut.
Idag blir det träning för min del. Med tanke på alla prov och läxor vi har haft har jag inte haft orken att gå på alla träningar fast har tränat lite styrke hemma.
Efter träningen ska jag hem och plugga. Har läst 126 sidor ur boken flyga drake och man ska var på sidan 276 så har ganska mycket att läsa. Sen har vi prov på torsdag så ska läsa genom mina anteckningar. Sista provet för min del... Super skönt!


In my bed

Har bara varit i sängen heeela dagen. Ska nog ta lite luft snart. Men den här lördagen var väldigt behövlig. När mamma kommer hem ska vi baka pepparkakor och äta middag. Var så himla sugen på glögg så det blir det också!
Sen ska jag lägga mig ganska rimlig tid idag. Den här veckan har det varit väldigt lite sömn och vi ska inte ens prata om måndagarna. Så nu ska jag inte vända på dygnet. Men heller inte lägga mig typ tio om ni förstår haha!

Nu ska jag kolla på 90210 och efter det blir det lite styrketräning. Tränade faktiskt igårkväll. Man känner sig väldigt bra efteråt. Har inte tränat på 2 eller 1 vecka och känner att lusten bara försvinner. Det är också pga att det är så kallt ute. Hatar att träna när det är kallt och det hjälper inte med varma kläder. Tappar suget ändå.
Hörs sen!


1 december

Wiiii 23 dagar kvar till julafton!
Vaknade vid halv sju av att en traktor tog bort snö precis utanför mitt rum. Härligt! Det vibrerade i hela mitt rum för att det lät så högt.
Nu ska jag göra lite te och kolla på någon mysig julfilm. Alltså Gud vad tiden gå fort! Snart är det liksom jul och nyss var det sommarlov.
Och det är också skönt att vi bar har ett prov kvar som är nästa vecka. Eller det är vad jag tror (och hoppas).




RSS 2.0