Fest i hörlurarnaaaaa

Hola amigos!
Äntligen är det fredag. Vi hade prov sista lektionen. Egentligen skulle vi ha matte efter det men vi fick håltimme. Så chill!
Provet gick hyfsat. Tyckte det var ganska svårt om jag ska vara ärlig. Eller nej, första delen var lätt men A-delen var svår. Skrev ungefär tre sidor. Men hoppas det gick bra, blir iallafall glad om jag få godkänt eller D eller något haha!

Sitter på tåget och har fetaste musiken i mina hörlurar. Ikväll blir det hemma-kväll så det sprutar om det! Är spänd, stressad osv.. Nu jävlar ska jag sluta vara stressad och inte tänka på plugget.
Var på mammas jobb nyss och åt lite middag, funderar på om jag ska köpa med något hem. Men är inte så hungrig hehe...
Vi får se hur det blir, hörs sen!


Äntligen klar.

Det var fanimej på tiden att jag blev klar med plugget. Men jag är faktiskt redo inför provet. Kan allt förutom typ ett ord eller två. Pappa förhörde mig och kunde typ allt sa han. Men som sagt, vi får se hur provet går.
Nu ska jag lägga mig i sängen med lite te och någon frukt med lite glass kanske, och en film. Det blir nog brides maides, vill garva lite känner jag. Ni vet i måndags, när jag gick hem pga sjukt dålig sömn? När jag kom hem satte jag på the proposal och har inte garvat så mycket åt en film som den! Tips till er som känner er lite sega och lite nere kanske.. Puss och godnatt!


Pluggaaaaaa

Ligger i soffan och kollar på tvd. Snart ska jag börja plugga. Har prov imorgon, kan en del men pappa ska förhöra mig sen och då ska jag kunna allt! Och det är väldigt många ord man ska kunna.
Alltså jag vet inte riktigt vad jag känner om alt just nu, om mitt "sociala liv" kan man säga. Jag bara går i skolan och gör typ ingenting förutom pluggar. Måste verkligen ut och röra på mig men snön stoppar mig och min hals. Börjar känna att något är påväg. Orkar inte bli sjuk nu också.


Typical me

Haha typiskt mig att göra iordning väääärsta melliset när jag kommer hem.
Nu ska jag kolla på tvd och sen plugga till provet som är på fredag. Det är mycket man ska kunna och kan inte så mycket hehe.. Men plugga ska jag!


Bästa träningslåten


Orkar inte med pluggskiten

Gud vad jag längtar tills skolan är över och allt sånt med att gå upp tidigt, plugga inför prov och göra miljoner läxor . Det var ju nyss höstlov, eller nyss och nyss.. Jag är fett taggad på vintern men nu byter jag inte ämne. Här får ni se mina dagliga rutiner när det gäller morgonen då jag ligger i sängen halvt död. Helt menlöst egentligen att skriva typ "upp och hoppa!" eftersom jag läser dom aldrig.. Haha, kommer aldrig komma upp i tid. Neveeeeeer...


Grymt bra låt.

 

10 STYCKEN.

Alltid när jag kommer hem sätter jag på te, har blivit som en vana.
Jag får jättelätt skuldkänslor om jag känner att jag har gjort någonting dumt mot någon, räcker med ett ord så får jag det.
Jag hatar att gilla 2 personer samtidigt, man vet liksom inte vad man ska göra.
Så snabbt man drar ut laddaren ur min dator dör den pga batteri (wtf).
Jag gillar inte att bli fotad, jag blir så jäkla ful.
Jag kan inte plugga direkt när jag kommer hem, utan sätter mig och kollar på TV och sen pluggar jag.
När jag hälsar på, eller träffar nya männsikor blir jag alltid röd i mitt ansikte efter någon minut, vet inte varför.
Jag älskar att kolla på sex and the city the movie på morgonen när man precis har vaknat och det är helg.
Jag har väldigt mycket kläder i min garderob men hittar typ ingenting jag vill ha på mig!
Musiklektionerna i skolan går alltid sjukt fort, kanske för att vi sjunger och när jag sjunger hemma t. ex går tiden alltid fort!

Cozy

Ligger i soffan och kollar på tvd. Snart ska jag börja plugga. Vi har ju prov på fredag.
Dagen har varit chill, längtar sjukt mycket till helgen som var nyss haha! Men det går fort.


4

Haha hur lyckas jag? Jag började kolla förra veckan på Vampire Diaries och nu är det snart slut, jag är liksom på 4:e säsongen. Har garvat och gråtit så sjukt mycket! Speciellt sista avsnittet av 3:e säsongen. Nu ska jag börja kolla på någon annan serie. Men Vampire Diaries är inte slut, det kommer nya avsnitt varje vecka tror jag.
 
Men annars, hej!
Gud så mycket plugg det blev idag. Ska läsa igenom glosorna lite snabbt och sen gå och lägga mig.
I morgon har vi en kort dag, jätteskönt! Inga jätteseriösa lektioner, eller jo spanskan...
Nej nu måste jag sova. Hörs i morgon!
Gud vad jag saknar sommaren, nej nej nej, nu ska det först och främst bli JUL!

Pictures in My iPhone


P-p-p-plugg

DÖ SKOLA DÖ


Skorna

Jag är helt galen i dom här skorna!
Har sagt till pappa att jag önskar mig dom när jag fyller år. Hoppas hoppas hoppas! Tänkt er till en kort, utsvängd klänning och är gräddvit och ett par snygga pilot raybans till det. Och såklart en axelväska som är brun eller vit den med. ÅH! Haha, nu när julen kommer sitter jag och tänker på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen på sommaren. Man är ju normal!

Cozy


Sjukling/trötting

Godmorgon kan man väll säga!
Sitter på tuben hem. Mår illa som bara den och huvudet bara värker. Har sovit 2 timmar knappt inatt. Vet inte riktigt varför, men förmodligen att jag inte har ätit så mycket under helgen. Och allt godis och för lite sömn.
Tog hela mitt skåp med mig hem kan man säga. Min väska väger ungefär ett ton. Ska hem och lägga mig i soffan med grönt te och kolla på någon mysig film. Sen blir det lunch och plugg!
Att vara hemma just nu behöver jag. Har inte varit hemma någonting i helgen förutom igår kväll. Ska bli superskönt att sova lite. Hörs sen!


New week

Kvällen har spenderats lite med pappa, lite med Molly och min dator. Jag drog till macken för att köpa godis och fanta och den vid halv nio, när Molly kom hem, drog vi till pizzerian och köpte varsin sallad. Har inte ätit mat på aslänge känns det som! Glömde middag och lunch igår och åt bara 3 mackor idag och en sallad.
Denna vecka blir det skärpning!
Hörs i morgon folket, då det är en ny vecka i, the love of My life, skolan.


Out all day

Men tjo!
Är i sängen och kollar på The Vampire Diaries och ska snart gå och sova. Är sjukt trött!
Sammanfattning av dagen: Vaknade upp halv nio, drog ut på en joggingtur på 2,2 km utan att stanna (känner mig bra haha) och efter det gjorde jag 100 situps och 20 st armhävningar. Plus lite rumpövningar och så.
Efter det badade jag och sminkade mig. Sen åkte jag till Gymnasiemässan där jag träffade pappa, han jobbar på Rytmus så var där och sa hej. Sen drog jag till min kusin Elsa som hade födelsedagsfika och efter det drog jag till bion och mötte upp Philip, Petter, Lovisa och Tulsa. Vi hade lite tid över så vi drog till stadium och spelade bandy haha! Sen började bion, helt sjukt bra!
Sen åkte jag hem runt nio och köpte med mig lite vindruvor och dipp till Molly. Sen drog jag till mamma och nu har jag badat (igen) och håller på att somna för att jag är så trött.
Fast måste äta någonting, har bara käkat lite bullar och godis idag. Glömde äta lunch och middag. Inte bra.

Äntligen!!

Glömde säga att mina hunters se kommit! Idag ska jag använda dom för första gången. Nu ska jag till gymnasiemässan snabbt och säga hej till pappa och sen sticka till kusinen som fyller år. Puss Moa!


Frukost on le bed

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3934392/images/2012/pic_50b0815c9606ee2dfdab4d88.jpg" class="image">


Be the hero and catch me when im falling.


I skolan

Sitter just nu i skolan och har SO. Sjukt tråkigt! Vi ska snart få tillbaka våra prov. Frågade ifall jag hade fått godkänt och det hade jag så nu får vi hoppas hur det gick.
Ikväll blir det hemmakväll. Imorgon blir det bio med lite folk. Superkul! Det blir breaking dawn part 2.
Ska köpa med mig lite godis (fett sugen just nu haha) och typ dygna till vampire diaries. Haha nej nej...
På söndag ska vi till Älvsjö mässan med laget för att dela ut priser. Alla fotbollslag kommer dit och sen blir det typ utdelning. Vann faktiskt ett pris förra året.


Fredag morgon

Godmorgon!
Igårkväll satt jag hela kvällen och kollade på the vampire diaries. Det har hänt så sjukt mycket! Nu måste börja kolla på det.
Iallafall, idag är det fredag och det tackar vi Gud för. Har verkligen längtat. Jaja, nu har jag ätit frukost och ska snart ta bussen till fruängen. Puss!


Seg dag

Hola!
Hela dagen har varit sjukt seg. Men är så glad att det är fredag i morgon. Dör vad tiden går fort nu.
Tänkte faktiskt på vad jag skulle ha på mig på skolavslutningen nästa år. Alltså sommaravslutningen. Haha!
Men nu vill jag att det ska bli vinter och jul. Puss!


Dagen

Hej på er!
Min dag började med att jag tog lite sovmorgon en kvart och tog alltså en senare buss med min syster. Älskar att åka med henne, vi garvar alltid jättemycket även fast det är morgon!
Kom till skolan och hade matte, sen musik och sen NO osv.. När hela dagen var slut åkte jag hem med några på tuben. När jag kom hem satte jag mig med två mackor och en kopp te och kollade på The Vampire Diaries och efter det började jag plugga. Men fick lite såndär känsla när man bara vill slå till någon, haha! Ni fattar nog, man har alla känslor inne men vet inte riktigt hur man ska få ut dom. Men jag pluggade på iallafall och det var verkligen omöjligt att plugga med det humöret så mamma föreslog att jag skulle ta en joggingtur. Sprang ungefär 2,5 km utan att stanna (känner mig duktig haha) ganska fort och när jag kom hem gjorde jag lite situps och armhävningar. Brukar göra 100 situps i sträck och tio armhävningar och såklart plankan i 1 minut. Ganska bra för att vara mig!
Efter det pluggade jag på och käkade middag och allt gick mycket bättre då. Men vårt musikhäfte som vi ska fylla i var ju stört svårt så satt och klura med internet på min dator men den hänger sig heeeela tiden så det gick ju sjukt segt!
 
Nu är jag ganska trött och ska gå och lägga mig. Vi har sovmorgon till nio i morgon. Ni fattar inte hur mycket skillnad det är från att gå upp halv sju till kvart över sju. Man blir mycket piggare!

Beautiful People

Träningslåten på hög nivå. Alla borde lyssna! Jag (ni som känner mig vet verkligen om det) är en sån person som gillar house mycket men inte bara. Tycker denna låt här nere är väldigt bra för er som inte gillar house men gillar det lite ändå. Men som sagt träningslåt så glöm inte det! Den är också gammal men tycker den fortfarande är superbra.


Slutade tidigare

Super skönt att sluta vid tolv! Sista lektionen hade vi hemkunskap i två timmar som var ganska långtråkigt. Grupparbete osv.. Men det vill ni inte veta haha!
Nu ska jag hem och plugga. Och såklart kolla på the vampire diaries och sen träna. Hörs!


Tvd

Sitter och kollar på tvd just nu och har ätit lite rester. Ska börja plugga om tio minuter sen ska jag ta ett bad. Och såklart ska jag lägga mig tidigt. Är feeeett trött.


Trötter

Ont i huvudet, trött och har mensverk. Kan det blir bättre?
Vi har iallafall sista lektionen nu, SO, religion. Tråkigaste som finns nästan. Men jag får suga i mig det. Sen ska jag köpa med mig lite godis hem och kolla på the vampire diaries och bara softa och SEN efter allt mysiga blir det plugg. Men det är bara tio ord i spanska som vi ska kunna. Gudars vad jag inte orkar men men. Puss!


Feelings

Gud, ni fattar inte hur ont jag har i min mage just nu. Ska göra en kopp te nu och kolla på the vampire diaries lite. Sen ska jag över till mamma och packa inför skolan i morgon.
Ännu en vecka med vackert plugg framför mig. Är liiiite taggad faktiskt. Har vilat ut mig "typ" (somnade fyra inatt och gick upp vid halv elva). Jo men kommer klara hela veckan men det blir tufft. Läxor är inplanerade i kalendern. Pussar!


Beroende

Godmorgon!
Ligger i sängen och tittar på the vampire diaries. Är helt beroende haha!
Snart ska jag byta om för träning. Puss!


Klockan är fyra på natten.

OK.

Nu är jag trött. Jag ska gå och sova. Har kollat på the vampire diaries. Typ. Drogat. Hörs. Hej.

Bye lördag!

Godnatt allihopa! Ska kolla lite på the vampire diaries och sen sova. Har träning i morgon som är ganska tidigt på dagen och efter den ska jag plugga.
Gud vad tiden går fort! Nu har lördagen liksom passerat förbi sjukt fort. Sen är det måndag igen. Nej nej, nu ska jag njuta av helgen. Ciao!


My new room

Hola!
Gud vad jag är slut! Helt sjukt jobbigt var det att ställa rummet till rätta men jag fick till ett bra resultat. Love it!

Jag och pappa ska dra till macken och köpa lite godsaker och sen ska jag hämta min dator hos mami. Och sen, efter all detta slit. THE VAMPIRE DIARIES!


Handy woman

Är hemma hos pappa och gör om mitt rum. Det är som ett jävla träningspass haha! Jag målar ju typ hela väggarna och flyttar på sängen hela tiden. Ni kanske tycker det är fett konstigt att jag målar mina egna väggar när man typ är ung eller vad man ska säga men ville det nu. Asså jag är en sån person som vill göra allt väldigt fort eller ha förändring fort. Då kör jag bara. Väntar aldrig typ haha! JAG KÄNNER MIG STARK MENISKAA

Belive

Mötte upp pappa påväg hem och såg att han hade med sig belive-boxen! Så nice. Har verkligen längtat. Trodde dock den skulle vara större men fick med 2 tröjor, en guld CD-skiva av hans album och ett armband och en sko-brosch.

Nu är jag iallafall hemma och har ätit lite middag/mellis. Ikväll blir det som sagt Hemmakväll.
Imorgon ska jag göra klart mitt rum, dvs måla klart det och sedan sätta upp lite hyllor och gardiner osv... Och såklart rensa mina saker. Hörs senare!


FREDAG

ÄNTLIGEN FREDAG MÄNNISKOR!
ÅH, jag har längtat!
Dagen har varit fett tråkig fast har haft lite garvanfall då och då och det var verkligen fett att stå på planen där Zlatan gjorde 4 mål på. Men det var väääääldigt långtråkigt och är helt slut efter dagen.
Ikväll blir det att kolla på vampire diarys kanske, och bara sova och ta det lugnt haha! Är som sagt helt slut!

Tomorrow it's FRIDAY

Alltså kan fortfarande inte fatta hur det kan vara fredag i morgon!
Tror inte att det händer så mycket för min del. Ska åka hem efter friends arena eller så är jag med någon kompis. Pussar!


Mys-torsdag


Snart hemma

Nu är jag snart vid fruängen! Min dag har varit helt okej. Ganska roliga lektioner, sett på film osv. Hörs mer när jag kommer hem. Då ska jag träna lite styrke och sedan äta och plugga lite. Imorgon ska vi vara i friends arena hela dagen. Så roligt!


Haha asså orkar inte mer

Igår var det sjukaste jävla målet jag har sett. Han är störd, Zlatan.

Nu är jag iallafall i min säng och ska gå upp och sminka mig. Sen ska jag dra till skolan. Hörs!


Sverige - England

Sitter i soffan och ska snart gå och lägga mig. Kollar på Sverige - England som har träningsmatch mot varann. Zlatan gjorde nyss mål. Sjukt snyggt var det!
Pussar


Waynes

Hola people!
Sitter på waynes vid Slussen och pluggar. Haft en riktigt skön dag faktiskt. Eller det var många långtråkiga lektioner men hela dagen gick sjukt fort! Snart ska vi dra på middag hos moster. Hörs efter det!


Träning ~ Inspiration


På tåget

Hej vänner!
Har haft en sjukt bra och smidig dag idag. Allt gick jättebra och min mössa låg under en bänk i skolan som Steph hittade så är hel igen.. Haha!
Det gick inte alls bra på spanskaprovet då vi skulle lyssna på något och skriva ner. Det skulle vara skönt om man fick godkänt iallafall.
Hemkunskapsprovet gick jättebra! Vår lärare gick runt och antecknade vad vi gjorde osv.
Nu när jag kommer hem ska jag ta en joggingtur och sen plugga efter det. Hoppas ni har haft en bra dag!


I morgon är det tisdag

Yes! Tisdagen är här.... Nästan. Jo men typ. Älskar tisdagarna eftersom vi slutar rätt så tidigt och vi har en seriös lektion. Det är spanska, fast det suger rätt så mycket att vi har prov. Hade ju det idag och sen ett till liksom? Vi ska tydligen lyssna och sen skriva ner, eller hörförståelse är ett lämpligare ord för det. Hoppas att det går bra men det brukar vara sjuuuukt svårt.
Jaja, sitter iallafall här nere i källaren och väntar på att Molly och pappa ska gigga klart. Sen drar vi förmodligen hem och jag måste verkligen plugga också. Och hemkunskapsprov har vi också. Got to say, älskar livet ibland!


På Långbrovärdshus


Depp Depp Depp

Asså fan vad deppig jag är just nu. Även om jag garvade mycket i skolan.
Märkte just att min mössa är borta. Den jag köpte alldeles nyss! Den med äkta jävla pälsboll på som det bara fanns en kvar av! Vet inte om den är helt borta ioförsej. Kan ligga i mitt skåp men är nästan säker på att den inte är där. Blir fett ledsen. Det var liksom den sista! DET SISTA!
Det var iallafall nice med brandlarm mitt i provet haha! Det första jag gjorde var att fråga alla va tre ord va. Sen gick vi in igen för att ha resten av provet. Haha! Grymt skönt!
Nu ska jag plugga lite till hemkunskapen och spanska. Vi har lyssningsövningar i morgon. Alltså fml.
Sen ska jag, Molly och pappa dra till långbrovärdshus och äta middag. Molly och pappa ska som sagt gigga för någon stor middag. Puss!


EMA fast ändå inte

Har suttit och kollat på EMA´s lite fast kände att näe, det var inte sååå jätteroligt. Hällre att jag får bra betyg och sover nu än att vara uppe sent och kolla på EMA som inte ens är så kul? Visst, vissa saker är iorförsej helt sjukt bra tex när artister uppträder. Tycker det är superkul, typ Rihanna eller JB eller Taylor Swift. Ja ni fattar grejen. Vad tycker ni om EMA 2012?
Ska iallafall sova nu. Puss!
Tog den här bilder, den blev ganska bra även om kvaliteten är sjukt dålig!

Fixat och trixat

Har målat i mitt rum heeeela eftermiddagen. I morgon ska jag måla igen och då blir mitt rum klart förhoppningsvis. Men har inte bara varit hemma utan jag och pappa har såklart köpt vit färg som jag målade med och sen åkte vi till en jättemysig och min nya favoritaffär Cilli. Den finns i kungens kurva. Där köpte jag en jättefin, stor pläd till nya rummet. Sen åkte vi till Ikea där vi köpte lite nödvändigt. Köpte lite dekoration till mitt rum, lampskärm och kuddöverdrag. Det kommer bli hur fint som helst! Sen har vi också städat lite på gården, det var någon slags städ-dag idag.
 
Nu ska jag gå in på en spanska-hemsida för att plugga, glömde böckerna i skolan och vi har prov i morgon. Men ska också ta en buss tidigare så är jag på skolan en halvtimme innan för att plugga till provet.
Sen ska jag, Molly och pappa äta på Långbrovärdshus. Molly och pappa ska gigga där för någon stor middag. Hoppas ni har haft en lika skön söndag som jag har haft!
 
 
Gud vad tiden har gått fort! Det har var i våras och det känns som om det var igår jag tog dom här bilderna. Helt galet!

Hejdå Lördag.

Nu går jag och lägger mig. Har haft en helt okej Lördag. Ganska långtråkig. Men jaja, i morgon ska vi fika på långrbrovärdshus och sen vet jag inte så mycket mer. Hej så länge!
hahahahaah asså bjuder stort. Kul man kan ha det... HAHAHAHAHA

After the game

Matchen gick superbra! Vi vann med 5-3 mot syndbyberg och hade en helt annan position idag. Vänstermittfällt och sen var jag för första gången lagkapten också. Haha! Men som sagt, det var träningsmatch men det gick faktiskt väldigt bra för mig måste jag ändå säga som inte alls har spelat på den positionen för.
 
Nu är jag iallafall hemma och har badat. Snart ska jag och Molly dra över till pappa och äta middag. Sen vet jag inte vad som händer, blev sugen på att kolla på 17 again. Asnice film!
Ha en mysig lördagkväll!
Tagen av mig.

Lördag morgon.

Godmorgon!
Har sovit ganska bra. Igår när jag kom hem slocknade jag nästan direkt. Vaknade också halv åtta igen men somnade om till kvart i tio.
Har precis ätit klart min frukost och nu kollar jag lite på friends. Om en och en halv timme ska jag byta om för träningsmatch. Är inte så jättetaggad men blir säkert det när jag kommer dit.
Ha en mysig lördag så hörs vi sen!

Trött / träningsmatch i morgon

Min kväll har varit toppen!
Jag, Linn och Steph åkte hem till Bertil och sen kom Selma och då drog vi till en jättemycket sushi. Typ satt och snacka och det var helt tomt, så skönt! Efter det drog vi till donken och då blev jag upphämtad, klockan var då strax efter tio.
Nu ska jag sova, mina ögon går knappt att hålla öppna för att jag är så trött. Ni vet fredagar, slutet på hela veckan.
 gammal bild..
 

90210

Min dag har varit helt okej. Lite tråkigt men dagen gick fort. När jag kom hem gjorde jag direkt middag och satte mig vid datorn. Sen skrev jag ut min uppsatts och nu ska jag skriva ut en till som är klar. Fast skrev en på höstlovet och den andra i förrgår.
Nu sitter jag och streamar 90210 som börjat igen. Är fett taggad på det nu!
Men ska som sagt skriva ut uppsatts nu. Ha en toppen kväll!


After workout

Väldigt skön träning idag, sprang väldigt mycket och det kändes verkligen toppen. Är ganska bra i form tycker jag ändå!
När jag kom hem satte jag på badvattnet och satte mig breve Robin och Molly som kollade på new moon. Sen badade jag och sedan gjorde jag i ordning apelsinklyftor, tomat-philadelphiaostmacka och te.
Nu ska jag plugga lite till provet tills i morgon och efter det välja ut kläder för mogondagen och sen gå och läga mig. Ha en underbar kväll!
Bilden är btw från förra året. Vet inte riktigt var tröjan är (med amerikansk flagga på) så ska ta och leta efter den haha!

Fotboll

Hej! Har ni haft en bra dag? Min har varit ganska så kul faktiskt. Alla lektioner har gått superfort! Och höll inte på med mobilen någon gång vilket jag gör ganska mycket..
Nu är jag hemma och har ätit en macka. Ska dricka upp mitt te och sen plugga. Ikväll blir det fotboll för första gången på 1-2 veckor. Vill verkligen träna! Eller har ju tränat hemma och sprungit under lovet men är sugen på att spela lite match vilket det blir på lördag. Suppertaggad! Träningsmatch så det är inte så allvarligt. Lite övning kan man säga.
Nej nu måste jag plugga, engelskaprov i morgon...


Deppmodetjej going to bed late

Supertrött är jag nu och irriterad på allt. Vill bara ha någon som jag kan snacka med typ men det är lite svårt...
Ville typ spy efter maten, vet inte riktigt varför faktiskt. Det var något konstigt ämne som gjorde mig spyfärdig men nu ska jag inte berätta mer om det. Jag gjorde det iallafall inte som tur va.

Nu måste jag sova. Ska upp om 7 timmar. Fml.


Plugg och Portkod 1321

Nu har jag skrivit en hel uppsatts om skidor. Skola is life.
Har också kollat på ett avsnitt av Portkod 1321. Ni borde ta och börja kolla på den serien. Rekomenderar starkt!
 
Dagen har varit helt okej. Vi repade i friends arena hela förmiddagen och sen slutade vi. Jag, Selma, Linn, Tulsa, Vilma och Hanna drog till Tacobar. Det var supermysigt! Sen ville jag åka hem men Selma, Linn och Tulsa tog mina saker så var tvungen att följa med dom. Vi satte oss på tuben och drog till hallonbergen (?) helt random. Sen rymde jag för dom höll typ koll på mig så att jag inte sprang iväg men jag lyckades! Haha!
Sen var det ju det här med SL. Jävla förseningar och skit! Stod i en halvtimme och väntade. Och jag har inget busskort, eller det funkar inte, vet inte varför, så jag fick köpa fyra stycken biljetter på en dag. Och precis när bussen kom dog min IPhone pga batterier. Så fick dra till pressbyrån och köpa en biljett och sedan åka hem. Asså ifall jag inte skulle haft pengar på mig då skulle jag gått hem.. från fridhemsplan till fruängen! 
 
Vilket äventyr hörni, haha! Nu ska jag skriva ut min uppsatts och sen ta ett varmt bad. Hörs!
 Avslutningsklänning från förra avslutningen.
 

JAG VILL HA DET DÄR KALLAAAA

Rubriken talar näääästan för sig själv. Men ska gå in lite mer på det.
Har inte ni någon julfeeling? Jag kan typ döda för att det ska bli jul snart, eller okej inte så överdrivet men är så otroligt taggad på julen! Älskar julafton då jag vaknar upp med att en julstrumpa hänger på dörrhandtaget. Där ligger det nästan alltid en tidning (solo, vecko-revyn osv..) och godis, en madarin för att få allt lite nyttigt haha! Och någon hårgrej, typ hårinpackning eller någon typ av sånt.
 
När jag och Molly va midre brukade jag alltid kuta in till henne och fråga vad hon hade fått i sin julstrumpa. För då fick man oftast väldigt olika saker eftersom man var mindre. Har hört att många har inte julstrumpa och tyckte det var väldigt konstigt först men sen växte man upp och fattade hahah!
 
Jo som sagt - julen.
Efter vi ätit en smidig, snabb frukost drar vi iväg till mina släkingar på pappas sida och har en brunch där. Det är jättemysigt! Sen efter det åker vi hem och firar jul och sen kommer mamma över alltid och käkar middag. Och sen kommer ju alltid tomten någon gång. Och då går pappa alltid och köper tidningen och ja, sen kommer tomten haha!
Efter det kollar vi på Karl-Bertil Jonson eller vad det nu heter. Eller det gör vi innan tror jag. Kommer inte riktigt ihåg.
 
Det var min julafton typ. Längtar galet mycket! Och framför allt all snö och julfeelingen som man får när man hör sina fotsteg i kramsnön. HOHIHA ge mig jul nuuuu.

Styrketräning osv

Hej på er!
Min dag har varit helt okej. Började med skola, sen vidare till Friends arena. Först åkte vi fel men sen hittade vi. Det var sjukt stort och flummade runt typ mesta av tiden.. Haha!
Sen. nu när jag kom hem, drog jag på fetaste musiken och började träna. Blev mest träningsbaser. Typ armhävningar, plankan, situps osv.

Nu har jag tränat klart och ska göra en smoothie och sätta mig vid tv:n. Sen blir det lite plugg. Men i morgon är vi i arenan hela dagen så har inga läxor tills i morgon. Superskönt!


13 snart 30

JAG ÄR HEMMA! Gudars vad skönt det var. När jag kom la jag mig direkt i sängen och slog på datorn och sedan gjorde jag en macka och te. Kollade klart på 13 snart 30. Bästa filmen på länge.
Ska plugga lite och kolla lite på film nu. Sen packa inför skolan.

Är helt död

Godmorgon.
Hur ska jag klara detta? Klockan är inte ens nio och jag är sjukt trött! Och i morgon ska jag liksom upp kvart över sex. Som sagt, hur ska jag klara detta?

Vi får se hur det går. Men annars så ska vi åka hem till Stockholm idag. När jag kommer hem ska jag lägga mig i sängen och försvinna bort ett tag från jorden lite. Det heter kanske sova? Haha! Jo ska bara ligga i sängen med min dator och en film kanske och bara softa ut den lilla dagen som är kvar av ledighet. Im gonna miss you lovet haha.
Hörs sen, ska också plugga på tåget. Gud vad mycket jag måste göra. ÅÅÅH


Natt

Nu är klockan fem över tolv och nu ska jag gå och packa tills i morgon så har jag det gjort. Sen innan jag går och lägger mig blir det lite basträning, dvs stretch och lite magövningar, rumpövningar och knäövningar. I morgon när vi kommit hem ska jag ta mig en PW. Vi sitter ju på tåget hela dagen...
Den här helgen har varit väldigt lugn och mysig. Ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka men skulle lätt behövt sova mer. Men men.. Får vila på tåget i morgon. Ska upp vid åtta ungefär. Segt.

Nej nu måste jag packa ihop. Godnatt folks!


Lördagsmys

Hej på er!
Sitter i soffan och lyssnar på fix a heart av Demi Lovato med Ebba breve mig.
Ikväll ska vi bara ha det mys och inte göra någonting alls. Typ kolla på film osv.. Jag och Ebba drog till Coop och köpte en massa godis. Nu ska jag dra mig puss!


Lördag morgon.

Godmorgon!
Har sovit ganska bra inatt. Somnade vid halv två och vaknade tio. Är trött men piggar säkert upp mig snart.
Jag och mamma tänkte köra lite styrketräning idag och sen ska vi som sagt gå och kolla på min moster Karin när hon giggar.
Hörs senare folks!


Tio i tolv

Ligger i sängen nu och håller på lite med Ipaden. Har sett en ny TV serie eller "webb"- serie som det kallas. Den heter portkod 1321 tror jag. Väldigt bra! Och dessutom är hon som spelade en taskig tjej i tusen gången starkare med i den serien. Så värt att kolla. Finns på svtplay.se.
Har iallafall ätit lite kvällsmat och nu ska jag kolla lite på någon serie. Började se the walking dead. Ska lätt se vidare på den serien. Men inte nu för den är lite läskig ibland, eller mest obehaglig. Hörs i morgon. Då ska vi kolla på när min moster spelar och sen bara ta det lugnt och mysa framför tv:n och om jag inte har något att göra under dagen blir det bog plugg. Lika bra att vara klar med det. Pussar!


Mår bättre nu


In the bed

Gud vad trött jag plötsligt blev. Vi har ju shoppat lite idag i centrala Lund. Det var väldigt mysigt. Hittade två jeans på Gina tricot och Björn Axéns torrschampo. Hört att det ska vara bra.
Lite ångest att skolan börjar om två dagar.. På vägen hem ska jag skriva en sammanfattning om någon Elvis Presley grej på engelska.
Nu fick jag sjukt ont i huvudet. Hörs sen.


Lund

Hej alla mysiga människor som säkert ligger och sover just nu!
Sitter i soffan i Lund och är väldigt trött. Somnade ett och vaknade vid tio ungefär. Är allmänt trött och vet inte riktigt varför eftersom jag inte sovit så jättedåligt men blir säkert piggare senare.
Idag ska vi köpa jeans och torrschampo till mig. Sen vet jag inte så mycket mer.


Ny mössa

Idag köpte jag en väldigt fin mössa. Trodde inte att det var en riktig päls "bolle" men det visade sig att det var det.
Ska köpa en ny snart fast brun eftersom den här fanns det bara två exemplar kvar av.




RSS 2.0