Listan

Hej på er!
Hoppas ni har det okej på ert höstlov. Har det toppen jag!
Tänkte skriva lite om min önskelista till julen. Hade tänkt att få höga betyg och bestämde med pappa att jag skulle få en vit Ipad 2 om det blev så. Men det ser inte så ljust ut på den fronten just nu. Jag försöker och gör mitt bästa i skolan. Om jag verkligen vill går det. Kanske inte haft orken till att jobba på höga betyg kanske? Men har klarat det vilket jag är nöjd med. Förra terminen gjorde jag flera omprov och nu i åttan då det är svårare och jobbigare har jag inte fått göra ett ändå omprov. Och det är jag faktiskt väldigt nöjd med. Och har inte fått så dåliga betyg på proven/läxförhören heller. Det känns väldigt bra! 
MEN vet inte hur det blir med den Ipaden men gör så gott jag kan som sagt. Fast har sagt att jag önskar mig en så sjukt mycket i julklapp så vem vet?
Önskar mig såklart andra saker. Här är hela min önskelista:
 
  • Ipad 2, vit.
  • Rosa Hunterstövlar
  • Björn Borg väska
  • Huntersockor
  • Raybans
  • Pengar
  • Kläder, dvs kofta från Hollister, jeans från JC osv...
Det var det jag kunde komma på nu. Har blivit kär i en Björn Borg väska som jag hittade idag. Sista exemplaret men sånt är livet men vem vet, bad mamma kolla på den.. Och sen tillsammans med den väskan passar även dom rosa Hunterstövlarna också. ASSÅ GUD, SNÄLLA JULEN KOM!

I dont know how, I dont know why, I just know Im a banana


paus

Jag tar en liten paus nu i några dagar. Skriver på fredag tror jag, eller det kommer säkert något litet inlägg någongång men har inte tid och har ingen lust att blogga. Hoppas ni förstår. Hörs på fredag folks! ♥
 

B.A.D

Har badat, ni ba "you dont say?".
Haha gud, ni som inte vet så badar jag rätt ofta, eller typ varje dag... eller inte varje dag men nästan.
Jaja, hoppas er dag har varit mysig. Själv har jag varit inne i stan med Molly. Skulle köpa jeans men hittade inga. Sen drog vi typ hem och köpte med oss coops sushi (när som hälst, var som helst och hur som helst är sushi alltid gott.) och tomtegröt, grillad kyckling och lite mer saker. Va så jävulst hungrig. Sen drog vi hem och åt och kollade på Men In Black 2 och nu vill jag se 3:an men vet inte riktigt än. Har liksom inte riktigt bestämt mig, haha! Ligger iallafall i sängen med en smoothie breve mig.
 
Btw, älskar lov. Fast idag hade man ingenting att göra förutom åka in till stan så det var inte så kul. Men som sagt älskar jag lov.
 

Måndag

Godmorgon!
Sitter i soffan med Molly breve mig och kollar på två tornen. Har nyss ätit frukost. Ska snart träna och kanske dra in till stan. Ska hämta pengar hos mamma och sen köpa jeans.
Sen får vi se hur dagen slutar. Tror att jag bara vill vara hemma och mysa mer mig i sängen med en film eller nåt. Känner inte för att gå ut ikväll. Hörs senare. Puss!

Angående bilden, fattar ni hur snabbt det har gått? Nyss var det sommarlov och en sol som lyste rätt så ofta. Och nu är det höst och typ vinter? Sjukt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3934392/images/2012/pic_508e602d9606ee151e0b8330.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3934392/images/2012/pic_508e6054ddf2b336c000008d.jpg" class="image">


Söndagsmys

Hela dagen har varit så mysig!
Började med att jag vaknade upp vid halv nio ganska så trött, gick upp och la mig breve mamma som låg och sov fast hon vaknade när jag låg och spela på hennes iPad. Sen helt random frågade hon om jag kunde sätta upp xboxet. Och såklart kunde jag det så satt jag och lana i någon timme. Käkade ingen frukost typ. Inte så bra!
Sen hämtade jag och mamma Molly på Älvsjö station och drog sen till Älvsjöskogen och gick en promenad.
Sen åkte vi hem och bakade bullar eller jag satt mest och lana och läste jag är Zlatan som jag hämtade hos pappa. Har kommit in i boken och den är fan bra!
Pappa och mamma typ stod och bakade tårta. Eller pappa bakade en och den blev jättebra, trodde inte min pappa kunde baka hahaha!
Sen kom släkten och vi hade jättetrevligt. Åt våfflor, bullar och tårta. Nu är jag i matkoma för resten av månaden. Haha!
Sen gick alla och då satte jag mig oh lana igen.

Nu kollar jag på Friends och ska krypa ner i sängen och kanske sova en stund eller så håller jag mig vaken och sover tidigt istället... Är fett trött!

Ni får en liten halv onödig bild att dregla över. I know you want me...


Orkar inte

Godmorgon!
Jag är ganska pigg även fast jag la mig halv två och vaknade halv nio.
Nu ska jag, mamma och Molly ut på promenad. Sen ska vi baka till Mollys födelsedagsfika.


23.00

Godnatt alla där ute!
Har haft en azum dag. Bara chillat, ätit tacos och sjungit ihjäl mig typ haha! Ne, men när jag sjunger hemma ensam då kör jag.
Sen har jag varit och klippt mig som ni kanske vet och ja, haft en grym dag helt enkelt. På torsdag bär det av till Lund för att hälsa på kusinerna.
Nu blir det iallafall lite Friends på slutet av kvällen och sen sova. I morgon ska släkten komma över, Molly har släktfika eller vad man ska kalla det.
Sen ska jag ut med mami för en PW och sen vet jag inte så mycket mer. Har tänkt att hela hörtlovet ska spenderas som ett "hälsolov". Att dra ner på allt godis osv.. och sen en hel del träning också. Vill bara inte bli sjuk nu i veckan, det är oftast nu man börjar bli lite sådär förkyld. Nej förfan. Hatar att vara sjuk.
Ska ändra lite i bloggen kom jag på nu, kanske byta design? Nej inte nu men kanske överskriften på alla inlägg, den är ju jätteliten och syns ju knappt eller den är väldigt "smal" eller vad jag ska kalla det.
 
Hörs i morgon, godnatt!

Klippt mig!

Är hemma hos pappa just nu och lyssnar på musico.
Det var jätteskönt att klippa mig. Mitt hår luktar sjukt gott och allt det slitna är borta typ. Grymt! Sen fick man massa te där och det tog ganska lång tid faktiskt.. Typ en och en halv timme.


Lördagsmorgon.

Sitter vid köksbordet och äter lite frukost. Vaknade ganska tidigt men somnade om sen.

Just nu, precis den här tiden ÄLSKAR jag. Alltså på dagen. På lördagar förstås. Och det är sol dessutom. Så skönt!

Nu ska jag äta upp och kolla lite på Friends. Ska klippa mig vid tolv också. Tar före och efter bild. Puss!


Xfactor - fredag

Sitter in the soffa med mami och kollar på tv. Hejar lätt på Malcolm i xfactor. Jävla tung asså.

Nu ska jag ta mig ett bad och sen kolla på favoritserien Friends. Ni som inte vet så drogar jag programmet.
Ha en bra fredag, kram!


In My Bag


HOME


 
 
 
 
 

Ta det lugnt

Sitter på tuben och lyssnar på ta det lugnt av Ken king. Den är fett tuuuung!

Dagen har varit helt okej. Lite stressigt och så och sen har det hänt lite saker som jag inte mår det bästa över men nu är det höstlov så det är jag glad över.
Hemmakväll för mig idag. Bara njuta av lovet som är framför mig. Hörs senare. Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3934392/images/2012/pic_508a97e09606ee1a7aa18aff.jpg" class="image">


Hemma från konsert.

Så skönt att vara hemma!
Ligger just nu i sängen efter skoldagen och konserten. Stod på ett stengolv med mina ballerinaskor som är 1 mm höga och fick typ syrebrist eller nåt. Haha! Men så kul var det. Mamma och pappa sa att det var det bästa dom hade sett i Adolf Fredriks historia. Alltså, jag och min klass hade konsert i Adolf Fredriks kyrka med kungsholmens gymnasium, eller åk 3 därifrån. Med en orkester, och vi sjöng Mozart Reqvium eller hur man stavar det.
 
Kom hem för ett tag sedan och badade, åt en macka och pluggade inför provet tills i morgon. Visst, det är jobbigt med prov men tänker bara på höstlovet och hur jag ska njuta! Haha, behöver verkligen lov nu känner jag.
Men det är ju fredag i morgon IGEN som jag alltid säger. Så det är grymt skönt faktiskt.
 
Mina fönstren typ skakar för att det är en jävla orkan utanför lägenheten. Haha, alltså va? Snö? Nu?...
Ett år sedan, eller förra sommaren. Gud, jag hade brunt hår då...

Sushi!

Hej!
Nu sitter vi på en sushi på Sveavägen och har det jättemysigt! Snart ska vi ha konsert i Adolf Fredriks kyrka. Och i morgon har vi prov... Undra hur det kommer gå. Men vi hörs sen. Pussar Moa.


Wednesday

Sitter på tåget till skolan. Lite för tidigt. Men jag och Matilda i vår klass ska förbereda en redovisning som vi har nu på morgonen. Hoppas det går bra!


13 minuter

Om 13 minuter ska jag köra igång med pluggeriet.
Stannade på skolan över två timmar för att göra klart en slöjdsak som vi ska redovisa och saken ska vara klar i morgon annars får man tydligen F och det siktar jag inte på. Fast var inte där ensam, jag, Hanna, Vilma, Matto och Erik satt och jobbade... eller jobbade och jobbade, skrev och limmade lite och sen garvade vi typ och lyssnade på musik och den här meningen blev väldigt lång. Där tog den slut.
 
Men anars har dagen varit sjukt chill. Jag, Erik, Fannie och Philip drog till Epressohouse på vår håltimme som var 1 timme och 25 minuter lång och köpte en stor chai (hallelujah) och en kladdkaka eller "mudcake" som dom kallar det där. Kände att det inte var värt det när vi gick där ifrån. 70 kr, asså ärligt Moa?
 
Nu ska jag plugga röven av mig sen ta ett bad. Vår lampa i badrummet blinkar typ 24/7, asså den slutar liksom aldrig! Så fick väll bada med mörkt då. Får lite smått ångest men jaja.
 
Har värsta redovisningen om ett projekt i slöjden som sagt så ska skriva lite mer om den. Och självklart har vi redovisningen på morgonen... TACK!!!
saknar starbucks.. fäller en tår.
 

Pluggaaaaaa

ÅH JAG ORKAR INTE!
Men men, such is life. Annars hej! 
Dagen har varit ganska mysig, inte alls långtråkig faktiskt även om vi började kvart över åtta och slutade kvart i fyra. Fast sista lektionen jobbade jag ingenting, satt och garvade ute i korridoren. Fan, vi som har prov på fredag..
Ligger i sängen och värmde lite bullar som jag köpte i fruängen. Sen gjorde jag såklart te.
Nu ska jag sätta mig och plugga, kan verkligen aldrig göra det direkt när jag kommer hem. Måste göra någonting först, typ kolla på tv osv..
Men som sagt nu ska jag plugga och sen byta om för träning, ciao!
 

Måndag here i come

Sitter och äter frukost nu och snart ska jag gå. Ha en ta dag. Puss!


Godnatt!


Har typ inte pluggat. Har tydligen prov på fredag. Fett bus jao haha!


Söndagarna..

Ja en vanlig söndag var det för mig idag då.
Det var jättekul på träning då jag stod målvakt när vi hade två mål, vilket är som en träningsmatch på träningen. Släppte faktiskt inte in en enda boll, nu känner man sig lite sådär småstolt... haha! Och förresten vad fan är det för konstigt väder idag? Var typ liknande igår.. ser ju verkligen höstigt ut.
 
Kan berätta lite om vad vi gjorde igår. Vi åkte klockan sju in till gamla stan där vi firade mammas kusin som fyllde 40 år. Sen kom vår kusin Elsa och vi käkade där och sen drog jag, Molly och Elsa till bion för att se Ted. Den var sjukt rolig och helt annan humor än jag har fast ändå gick det ihop. Fast jag rekomenderar inte filmen till barn.. jävlit grovt språk fast man garvade då också. Haha!
Sen tog vi tuben vid elva till fruängen, fast Elsa gick av på Liljeholmen. Jag och Molly kom fram till fruängen vid tolv eller något sånt och kom på att vi inte hade någon nyckel, så vi drog hem till pappa istället. Typ satt och åt och snackade vi tre, jättemysigt faktiskt! Sen kom mamma hem vid halv ett och då drog vi över. Det var lite omysigt när 3 blinkande polibilar åkte förbi oss precis där vi bor och typ kollade runt, lite äckligt sådär men jaja. Det var vår kväll typ. Det här inlägget blev kanske lite långt. Nu ska jag se på Friends, hörs sen!

Alesso - Years

Godmorgon!
Ligger i sängen och lyssnar på Years. Sjukt bra låt faktiskt!
Kollar lite på friends också. Har käkat frukost och så, snart ska jag byta om och dra mig till el fútbol!
Sen efter det ska jag plugga till provet som är på onsdag. Veckan är smockad för mig, Måndag har jag träning och såklart ska jag plugga, Tisdag ska jag bara ta det lungt och plugga, Onsdag ska jag på Melodifestivalen på Rytmus och sen ska jag plugga också, Torsdag har jag konsert och ska plugga innan den, Fredag är det prov och då ska jag väll vara med kompisar eller något, inget inplanerat.
Nej nu ska jag kolla lite mer på friends och sen klä på mig. Pussar!

Kör på lockigt

Hola amigos!
Sitter just nu i sängen och läser lite bloggar och är inne på fb osv.. Brände mig på locktången så har värsta blöta pappret på hakan. Snart ska vi dra till mammas kusins 40-årsfest. Hörs sen!


Lördag morgon

Godmorgon!
Vaknade vid nio, ganska trött och har fått tillbaka fotbollsskadan i knät igen. Skulle gå upp och göra frukost, då kände jag det. Måste strecha eller något liknande.
Men annars är det toppen, så skönt med lördag! Idag går dagen åt att dega framför datorn på förmiddagen och sen kanske ta en PW eller en joggingtur. Känner mig fett degig haha! Puss!

Halv två

 
Gud så bra dag jag har haft! Vi har såklart haft tråkiga lektioner osv men sen åkte jag, Alice och Linn hem till Alice och kollade på film och garvade. Nu ska jag sova. Är sjukt trött. Hörs i morgon!

I skolan

Men hej!!
Sitter i skolan och har SO. Så sjukt tråkigt men jaja.
Ikväll ska jag, Alice och Linn dra till Alice, vet inte riktigt vad vi ska göra men jaja. Puss.


The holiday och B&J


Engelskauppsatts

Har precis blivit klar med min engelskauppsatts. Vi slutade vid kvart i fem idag. Vi hade rep på Kungsholmens gymnasium.
Nu ska jag kolla på tv och dricka te.


Bloggar från iPad bitchez


Pluggar efter träning

Träningen gick super!!
Är så glad så att jag spricker haha!
Har iallafall badat och ätit. Nu ska jag plugga inför provet som är tills i morgon. Hörs då mina vänner!


Matchen...

Jag hade ju lite fel kan man ju lungt säga. Jag och pappa skrek så jävla högt när Sverige gjorde 4:de målet. In your face, tyskarna! Trodde att dom va så jävla bra men NÄÄÄE. Eller jo dom va bra men det var ju Sverige med. Hohi.

Kvällen var iallafall jättemysig igår. Vi firade Molly med tacos och marängsviss. Sen skulle mamma och Molly gå på en konsert så jag och pappa kollade på matchen.
Men nu sitter jag iallafall på tåget till skolan. Vi har matte nu på morgonen. Aldrig kul. Men jaja, hörs senare. Puss!


Gillar inte detta

Tyskland leder just nu med 3-0. fan fan fan. För första gången skäms jag över sverige. Asså jag orkar inte hålla på men asså VAD I HELLVETTE ÄR DETTA? Efter 15 minuter blir det 2-0. Svreige, asså kom igen!!
ännu en gammal bild...

What am i supposed to do when the best part of me was always you?


Tisdag...

Ligger i sägen efter en väldigt kort och mysig dag faktiskt. Lyssnar på who's laughing now högt och sjunger med, BUSIGT.
Nä, men ska iallafall plugga snart. Asså hade sjukt ont i magen eller var "mätt" eller vad man ska säga pga alla bröd som vi käkade på hkk.
Nu måste jag plugga, puss!


Moa säger Godnatt!

Nu är det officiellt. Moa ska gå och lägga sig. Det här, kära vänner, är det mest intressanta nyheterna som sänts i live bloggning. AJA, GODNATT!


Oct. 15, 2012


iPad, jag vill ha.

Träningen gick vääääldigt dåligt för mig. Mina skott är tydligen för hårda så att dom blir sneda. Känner mig allmänt dålig på allt just nu. Behöver något som gör mig bra osv.. Men just nu är det fokus mest på skolan och ja.. Skolan helt enkelt.
Har gjort lite hemliga saker tills i morgon då Molly fyller 17 år. Har fortfarande kvar en hel del att göra. Men plugget är klart så behöver inte oroa mig för det.

Nej, nu kan jag inte ligga i kökssoffan hela kvällen. Har ju sjukt mycket saker att göra!!


Träning

Hola!
Har varit hemma ett tag och bara pluggat och lyssnat på musicoo. Haha!
Dagen har varit ganska stressig och jobbig, men det är pga att jag gick upp vid halv ett och trodde att det var morgon... Jaja, lite sådär halv konstig.
Har iallafall pluggat till provet som är på torsdag och spanska. Nu ska jag byta om till fotbollen. Nu jävlar ska det gå bra för mig!


Ny jacka!!

Mamma kom hem nyss och köpte med min nya jacka. Så himla snygg! Precis den jag ville ha och rätt storlek och allt! Sjukt bra. Ni får en liten bild på den här.


Ätit middag nyss, nästa solsidan.

Hej på er!
Har ätit middag nyss och kollat på awkward. Nu blir det solsidan som väntar och efter det partaj. Sen går jag och lägger mig. Ska upp vid fem i 6 och dra över till mamma för att tvätta håret och fixa mig. Förra måndagen försov jag mig gaaaanska mycket så nu har jag lovat mig själv att gå upp precis när klockan ringer. Annars går man ju inte upp!
Haha, puss och godnatt!
en jättegod frukost för ett tag sedan. HALLELUJAH JAG VILL HAAAA!

Kollar på vener


Here we go again

Nu köttar vi plugg! Sen ska jag bara ligga i sängen och typ dö. Nä, ska städa mitt rum osv. Men först plugg, sen vila och sen städa. Söndagen är kommen. Peace out!


Förändrats?


If Im dreaming about you, then dont wake me up and welcome me to reality.


Gamla bilder, oj oj oj.


Söndag

Godmorgon!
Är seg och trött, somnade tre och vaknade vid halv tio. Smart va?
Nej det är ju helg så vafan. Kollade på en massa filmer igår och spamade gruppchatten med Petter. !0 pers fick 260 sms när dom låg och sov och vi väckte säkert alla också. Man känner sig som en badass typ.
 
Idag ska jag plugga lite, och vara med papi. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men just nu sitter jag här i gårdagens kläder och känner att jag måste verkligen byta kläder haha!
Jag, pappa och Molly snackade lite om julen. Är så taggad för julen! Ska bli så mysigt på julafton då jag, pappa och Molly alltid brukar åka till vår släkt och äta lunch och efter det åker vi hem och firar jul med mamma som kommer över till pappa. Det är faktiskt grymt skönt att vi firar jul alla tillsammans. Även fast mina föräldrar är skilda så är det mysigt.
Sen brukar jag, Molly och mamma åka till mormor och morfar dagen efter. I år är det lite osäkert, tror inte att vi ska göra det i år. Så då ska vi nog göra någonting med pappa. Vill åka till London! Asså skulle vara så himla mysigt. Har aldrig varit där över julen bara i januari så det skulle vara grymt!
Sen längtar ju jag såklart efter snö. Att vakna upp på julafton av att det snöar utanför fönstret har jag nog aldrig varit med om. Det ju vara något.
Vi får hoppas.
Och till sist men inte minst, åka slalom! Jag och pappa brukar alltid åka till sollerön som ligger i dalarna. Där bor min faster och hennes man, så där bor vi och åker slalom på gesundaberget varje år. Tre dagar brukar vi vara där. Åker väll slalom i 3 timmar på dagen. Efter första dagen är man så jävla mör och slut, men nästa år ska jag inte vara det. Ska vara i toppform! Tror ni att jag kommer klara det? Haha, vi får se! Vi kollade också på vasaloppet när dom gick i mål i mora också. Det var faktiskt ganska kul.
Så nu vet ni, jag LÄNGTAR efter snö, kyla, jul och slalom. Har hört att dom flesta är det också, men såklart längtar man ju till sommaren också. Men nu längta jag mest till snö och vinterperioden. Och alltid efter man varit på sollerön och åkt skidor blir man jätteless på vinter och det är liksom gränsen efter man åkt skidor, sen vill man ha sommar!
barnens ö.. längesen..

Men gud vad snygg man är!

Den där lördagen man skiter i hur man ser ut har kommit på besök. Puss!


Sleep tight

Men heeej!
Har borstat mina små tänder nyss och nu ska jag kolla på någon mysig film. Mysipysi!
Är otroligt taggad inför morgondagen då det förekommer plugg, plugg och ja.... plugg! Är så otroligt otaggad så att det finns inte men måste man så måste man.
Hoppas jag inte vaknar klockan nio i morgon som jag gjorde idag. Vill sova länge och pallar inte vara trött i morgon. Puss och godnatt!
ni får en liten bild som gör er sockersugna, den där kladdkakan var det bästa som har hänt mig. I will never forget you my sweety kladdkaka.

Klocka

Har faktiskt funderat på att spara till en snygg kocka.
Det är så sjukt snyggt med en guldig klocka. Det passar faktiskt till vad som helst tycker jag. Men ni som läste min förra blogg kanske vet att jag sparar till ett par hunters först. Kommer kosta mig två månader men det är det värt! Sen yttligare två månader till klockan. Så ungefär i januari ska jag kanske köpa den. 
Har suttit och letat på Nelly.com efter snygga guldklockor. Blev typ kär i denna!

Nämen hej plugg!

Tjo allesammans!
Ligger just nu i min säng hos pappa och har pecis kollat lite på friends, fast såg just nu är mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Allt ligger på golvet pga målat väggarna. Vill få upp allt nu nu nu! Men vet att det inte gå, så får stå ut ett tag till.
Jag och pappa har varit och fikat på långbro värdshus. Vi snackade om mitt plugg och hur jag ska förbättra mig. Känner mig besviken och hade verkligen hoppats på bättre resultat på proven som vi har haft. Men som tur har jag inte F iallafall. Det ska man ju vara glad över. Men vill ändå bli bättre och inte bara tänka från mitt perspektiv utan också lärares och andra personers perspektiv också. Tänker att ja, det här blir väll bra men jag som tonåring måste se det lite utifrån och använda ord som gör det mer komplicerat. Det gillar tydligen lärare.. (wtf?).
 
Så nu ska jag iallafall plugga lite, och sen städa bombnedslaget i mitt rum och sen bara njuta av lördagen. LÅTER VÄLL ÄNDÅ HELT OKEJ?

Fredag kväll

Nu var det fredag igen!
Shit, tiden går verkligen fort. Nyss var det ju måndag och alla var otaggade osv.. Nu är det ju fredag. HELG!
Dagen var mysig men ganska långtråkig. Hade mitt svenska föredrag och fick tillbaka min no-labbrapport. Gick inte så jättebra men det är ändå mitt starkaste ämne haha!
Men jag fick sluta 25 minuter tidigare så det är jag ju glad för.
Har också tänkt på att söka in till x-factor. Vet att det låter lite insane men skulle vara fett kul ju! Vet ju ganska mycket om det hela eftersom Molly var med i idol. Och gud, haha, vi åkte varje fredag, i två månader till magasin 7 som ligger vid kaknästornet ungefär. Haha, shit, det va tider det. (Magasin 7 var där dom spelade in live sändningarna) Och sen på idol hotellet, fyfan vilken lyx dom hade. Jaja, men som sagt. FUNDERAR bara på det.
Förresten, nyss när jag badade så gick jag upp för fort så hela mitt huvud typ blev helt galet och allt blev svart och jag svimmade hahah! Det är sant! Ovanlig känsla men bara bums så ramlade jag. Kände mig väldigt yr också och typ vinglade lite, haha JÄVLA FYLLO!! Tänker ni kanske...
Nä, men nu ska jag kolla på vänner. I morgon ska jag och pappa dra ut på pw i skogen. Känner mig uppsvälld som en blåsfisk pga allt chips (fast det var inte så mycket..) och godis från dagen. Även om det var gått vill jag bara spy ut allt. Det har ni hört förut kanske, hahaha!


We Are Never Ever Getting Back Together

Hej!
Jag och Alice fick alla rätt och typ tre minuter från A på orienteringen men tror ändå att vi kommer få väldigt bra betyg. Och det gick sjukt fort också, en timme ungefär. Och vi sprang väldigt mycket, så var fett lökig när vi var klara. Men kom hem ungefär halv två, vi hade ju sovmorgon till halv elva. Så gick upp vid åtta, eller VAKNADE, fattar ni, vaknade (!) av mig själv vid åtta. Mötte upp några från klassen och sen drog vi till skogen på lidingö. Det var ganska lätt och inte alls lika jobbigt som jag trodde.
Har iallafall badat, ätit och nu har jag gjort te och ska kolla på film. Sen ska jag göra läxan. Puss!
gammal bild...

Sovmorgon

Godmorgon!

Ligger faktiskt fortfarande i sängen och degar mig. Pallar inte gå upp än. Och den här sovmorgonen behövde jag kan man lugnt säga!
Men idag har vi iallafall orienteringsdag. Vi ska orientera i en skog. Jag och Alice ska kötta riktigt hårt haha! Har med mig en jättegod ceasarsallad som jag tänkte äta där.
Har hört att orienteringen ska vara sjukt svår men vi får hoppas på det bästa! Dom sätter våra "orienteringsbetyg" idag så det blir spännande.
Igår på träningen så gick det inte alls bra. Hade hoppats på bättre. Sen hörde jag av Molly att F95 ska splittras. Så jävla tråkigt! Dom har ju varit ett lag hela deras liv typ.
Nej nu måste jag gå upp. Det som är skönt är att vi börjar halv elva!


Snart fotboll.

Hemma nu efter en ganska lång och tråkig dag. Men hade ändå det ganska kul faktiskt. Men nu är jag som sagt hemma och ska plugga lite och göra te. Sen ska jag kolla lite på teve och sen dra till fotbollen. Hoppas det går bra den här gången, alla andra gånger har varit så jävla dåliga, alltså för mig då. Hörs efter den. Puss!


Hard times, but i got to move on.

Har det lite jobbigt nu både psykiskt och fysiskt. Är lite deppig och trött. Men tror att det är att jag är trött som gör mig så nere.
Men annars, hej igen!
Har pluggat och badat. Nu ska jag gå ut i köket och göra lite te och sen gå och sova. Kommer säkert somna direkt. Haha! Hörs i morgon, puss!

Hemma från skolan

Hej på er!
Ligger i soffan just nu och är väldigt trött! Har ätit lite grekisk yoghurt med banan och honung nyss. Innan det sjöng jag med musik. Haha!
Ska snart börja plugga. Jag ska förbereda mig till svenskan där vi ska ha ett föredrag för klassen. Kommer gå helt okej tror jag.


Home

Hej!
Sitter i soffan och messar lite. Har värmt upp en pizza och gjort te och ska börja plugga vilken sekund som helst. Måste bara veta hur jag ska plugga och vad. Hörs sen!


I skolan

Sitter just nu i skolan och slutar om 12 minuter. Hörs senare. Puss!


I lied

Sitter och kollar på helenius hörna och snart börjar partaj. Förresten ljög jag om att inte blogga mer för det gör jag ju nu 😉 nu ska jag dricka upp min choklad. Puss!


If you dont know if you will catch her, then dont be the reason why she falls.


Söndag kväll.

Hola!
Ligger i sängen nu och kom precis hem från coop med pappa. Dagen har varit rätt mysig och bra. Fotbollsträningen gick sådär, fick lite ont i huvudet så vilade en stund. Men sen efter det åkte jag hem och åt två mackor och lite annat, och såklart duschade jag också.
Ikväll är det en utan mina favoritserie, awkward. Så himla bra! Och sen är det en massa annat bra som partaj klockan tio, solsidan klockan åtta?, och williams lista klockan sju och awkward klockan sju. Men eftersom williams lista går på nätet ser jag det efter.
Inge mer bloggning idag. Hörs i morgon!

Höst


Är tillbaka!

Hej igen!
Har fixat och verkligen försökt göra designen bra eller hitta någon design som passar. Försökte med jättemånga olika men tydligen funkade inte dom till blogg.se. Så det blev lite knas men nu är det bra igen. Ska ändra lite profilbilder och sånt bara så köttar jag igen haha!
 
Dom senaste dagarna har jag pluggat till prov, tränat *hosthost* och varit med kompisar. Hade det jättemysigt i fredag trots prov och en massa plugg. Igår, lördags, så var jag med pappa och Molly. Vi kollade på kommisarie Späck och gick till macken och köpte godis. Nu idag mår jag väldigt illa och känner bara att jag typ vill spy haha. Men det kommer kännas bättre efter träningen idag.
          Igår målade jag också i mitt rum. Ska måla vitt för min vägg är så himla ful! Går inte att beskriva, så fick nog och började måla haha! Vi hade ändå lite färg kvar men vi ska nog köpa mer färg idag om vi hinner. Men nu ska jag byta om. Efter träningen ska jag plugga, eller vi får se, men troligen. Puss!
 

Lite sådär småroliga bilder

 
 



RSS 2.0