I Would

Ni vet Justin Biebers nya album? Lite blandade låtar, fast akustiskt. Har redan en favorit faktiskt. Han har ju tagit låtar från belive-albumet och gjort akustiska och sen gjort nya. I Would tycker jag är så himla bra! Den är så mysig och nice beat och bara härlig på alla sätt. Och sen har vi nothing like us, väldigt bra också. Men hade hoppats på att han skulle ta i lite mer med rösten, men den är sjukt bra den med! Och kul med lite nya låtar också. Det skulle vara lite trist med alla låtar från belive fast akustiska. Jaja, det var det jag tyckte om hans nya platta iallafall. Hoppas det kommer ut lite mer låtar snart... inte bara av honom utan många andra också. Min spotifylista är heeeelt proppfull men bara med gamla låtar. Jag är en sån människa som lyssnar tills jag tröttnar. Och det kan ta allt från några timmar till en vecka. Jag lyssnar på den om och om igen. Man är ju för rolig ibland...
 

31 januari

Hej på er!
Bloggar lite på iPhonen, har ingen dator framför mig just nu...
Dagen har varit väldigt bra faktiskt! Vi har haft prov som det gick helt ok på och sen drog vi till donken på lunchrasten. Vi åkte direkt till eriksdalsbadet och badade med klassen. Sen åkte jag hem och har pluggat sen dess. Har ju engelskaläxa och prov imorgon så har verkligen bunkrat upp min lilla hjärna med information nu.
Senare ikväll ska jag ta ett bad och kolla på hart of dixie. Och innan jag går och lägger mig ska jag förhöra mig på provet och glosorna.
Snart ska jag över till mamma och skriva min engelska "uppsatts", fast den är ungefär 5 rader lång så det är typ inte det.
Hörs sen ikväll, puss!


Pluggpluggplugg

Är så galet jävla trött på all plugg som vi har just nu. Vill bara slänga allt i väggen och gå till en varm säng och sova. Men det går icke för sig!
Hela kvällen har gått åt till plugg (om ni inte märkt det redan). Snart ska jag ta ett bad och sen förhöra mig själv och efter det gör engelska läxan..

Skulle bara titta till bloggen och säga att jag lever genom plugget. Have a happy life så hörs vi imorgon.


My life right now

Skola skola skola... Två prov och lite läxor. Bloggar efter min död. Ciao!


Soon it will be tuesday

Säger godnatt med ett par härliga justgirlythings-bilder! Älskar att skrolla igenom den sidan och ser nya bilder. Och får inspiration också!
Imorgon blir det skola om jag inte har feber. Efter skolan ska jag hem till Linn för att jobba med NO. Sen ska jag hem och plugga röven av mig. Har två prov denna vecka, men tänker att nu är det bara en vecka kvar och sen har vi prao i två veckor. Så skönt! Nej nu ska jag sova. Puss!


Pictures


Myser ner mig i soffis


Update

Tänkte updatera nu då. Jag har pluggat en del SO, ska fortsätta med det snart. Sen ska jag gå in lite på NO och plugga in för dom två proven i veckan. I morgon ska jag hem till Linn, vi ska göra en powerpoint-sak som vi ska ha till NO. Vi ska redovisa om regnskogen och att den är i fara osv osv.. 
Om jag får säga det själv så behövde jag verkligen vara hemma idag. Hade/har ju lite feber. Imorse klockan halv sju gick jag upp och tog tempen, gick till mamma direkt efter och sa att jag har feber. Hon sa att jag skulle gå och lägga mig igen. Det tog några minuter att somna om men klockan åtta ringde Linn mig och vi snackade i en kvart medan hon var påväg till skolan, hade väääärsta morgonrösten haha! Sen gick jag upp och gjorde lite frukost, mamma och Molly skulle precis gå då, så jag satte mig med en stor frukost och kollade på Hart Of Dixie. Har kollat klart på det nu, eller det kommer ut avsnitt varje vecka men satan vad bra det är! Det händer inte värsta stora grejerna men den är liksom mysig och väldigt bra.
Nu ska jag kolla klart på friends och sen plugga igen. Puss!
 

Frukost / måndag


Feber

Godmorgon!
Jag ligger i sängen fortfarande (känner att jag alltid börjar mina inlägg så haha) och har feber. Ska snart gå upp och kolla på tv om det finns något bra program att kolla på, annars blir det datorn. Ska göra en stor frukost nu, är väldigt seg och behöver vila. Men senare idag ska jag plugga. Ha en bra dag så hörs vi sen. Puss ❤


Hejdå söndag

Sista dagen på helgen då.. Eller rättare sagt kvällen!
Hur har eran helg varit då? Min har varit helt ok. Väldigt slapp och doft. Lite synd att jag har feber. Ska kolla i morgon bitti ifall jag har det, det blir det ingen skola för mig antar jag.. Men vi får hoppas på det bästa!
Annars ligger jag i sängen just nu och har en fet huvudvärk. Varje gång jag skrattar får jag ont.. Jättekul!
Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova. Godbitar!


Ny iPhone

Nu har jag fixat och trixat med min nya iPhone. Härligt med en ny! Var verkligen färdig med min gamla iPhone...
 
Idag har/hade (inte riktigt säker nu) lite feber så jag skippade fotbollsträningen. Var bara hemma, eller hämtade iPhonen med pappa men annars var jag som sagt bara hemma. Mitt huvud har varit ganska tungt kan man säga. Har varit och är väldigt seg tyvärr.
I morgon har jag skola som vanligt och sen blir det en massor av plugg. Har två på prov den här veckan som jag ska försöka ta mig igenom. Dom två nästa veckorna har vi prao och då kan jag sova hur länge som helst.. eller till halv nio men det är ändå sjukt bra! Sovmorgon för mig är seriöst halv åtta eftersom jag åker in till stan varje morgon osv osv.. Nej nu blev det ointressant.
Har inte så mycket mer att skriva så här får ni några roliga bilder på min gamla iPhone.. passar rätt bra nu faktiskt. Oj, läste ju igenom hela inlägget och iPhone kommer upp hela tiden. Jag kan säga det en gång till om ni vill iPhone och kanske ännu en gång till iPhone ...
 
 

Är med i Andreas tävling!

Anmälde mig nyss till en rolig tävling! Man vinner en body splash från VS. Tycker det är ett jättebra pris. Läser Andres blogg varje dag och den är grym! Http://andreaviktoria.se http://andreaviktoria.se http://andreaviktoria.se


Söndag

Godmorgon på er!
Jag ligger fortfarande i sängen, är inte alls trött faktiskt. Jag ska snart gå upp och lägga i någonting i magen. Sen ska jag över till mamma för att byta om till fotbollsträning och match. Tror det bara är en träningsmatch. Sen ska ju pappa åka och hämta min nya, vita iPhone. Ni förstår inte hur trött jag är på den här telefonen.. Herreguuuud!
Jaja, efter matchen ska jag plugga en massa SO. Har inte läst så mycket alls på lektionerna. Så ska ta igen det nu tänkte jag. Det dåliga med SO-lektionerna är att dom antingen ligger på morgonen när vi börjar eller precis när vi slutar och då är dom en timme och tjugo minuter långa. Då orkar man typ inte jobba haha. Jo, jag ska faktiskt köpa med mig något som håller mig vaken ett tag.

Nu är jag superhungrig så måste käka puss!


Hejdå iPhone

 
Jaha, då var det dags att säga hejdå till min hatade iPhone. Är faktiskt inte ensam om att hata den. Mina kompisar har ju också fått damp på den när man inte hör mig när man ringer. Ska iallafall få en vit iPhone 4 8gb. Behöver inte så mycket mer än så..
Träningen gick superbra! Jag sprang 4 km på löpbandet och jättemycket styrke med Molly och 20 minuter på crosstrainer. Var typ död efteråt. Och sen när jag skulle hem var det enorma förseningar på röda linjen. Jag hade varken duschat, ätit på fyra timmar eller hade vantar. Och sen skulle jag köpa en massa saker till mamma men då stängde min iPhone av sig och på den stod det allt som jag skulle köpa. Allt var bara kaos och jag frös ju också så ingenting var på topp just då. Men när jag kom hem blev allting till rätta igen. Badade, åt lunch (halv fem, man är ju stadig) och kollade upp lite iPhones. Shiiiit vad jag är färdig med min mobil nu kände jag!
Och den är ocks sprillans ny, är så taggad!
Nu är jag iallafall hos pappa och kollar på film. Vi har gott till pizzerian och ätit en stor sallad. Så gott! I morgon har jag match och träning. Dock kollade jag tempen idag och såg att jag hade lite feber. Hoppas det går över tills imorgon. Annars blir det ingen träning... Men vi får hoppas på det bästa!
 

Lördag morgon

Godmorgon!
Vaknade precis och ska snart dra mig upp till köket för att göra en mysig frukost. Har sovit väldigt bra faktiskt.
Snart ska jag och Molly till gymmet. Ska springa lite för löpbandet och sen köra mycket styrke.
Sen vet jag inte om det händer så mycket mer. Imorgon har jag match och träning. Är inte så taggad nu men kommer säkert bli det sen. Pussar!


The Body Shop / Tips

Shower Gel, fick av Linda i julklapp och den så är så bra! Fick också den som är bakom, kokos. Dom båda luktar helt stört gott.// Body Butter, fick i juklapp av släkt förra året. Dom håller superlänge och dom luktar också jättegott! Brukar ta på kvällarna i ansiktet, mitt ansikte är inte alls "torrt" eller vad man ska säga. Tipsar stort!

Dr. Martens


Fredaggg

Heeeeej!
Jag är så glad över att det är fredag! Jag har verkligen längtat.
Dagen har varit mysig förutom sista lektionen i matte. Vi hade en väldigt skum vikarie som inte kunde matte typ och man satt där och försökte verkligen lära sig något men det blev inget vidare... Iallafall, efter skolan skulle jag åka hem men då messade Alice mig att vi skulle dra hem till Linda som fyller år. Grattis Linda!! Love you ♥ Vi åkte hem till henne och åt tårta och skrattade sååå mycket! Sjukt mysigt! Sen tog jag, Vila och Alice bussen hem och skrattade och hade det kul. När jag kom hem satte jag direkt på datorn och kollade på The Vampire Diaries och åt middag. Snart ska jag ta ett bad och bara njuta av min fredag. Btw stört kallt ute. Fryser av mig ansiktet nästan och benen också. Nu ska jag kolla vidare på Hart Of Dixie. En serie som jag tipsar till alla er som gillar mysiga serier!
Just det, igår hade jag och min klass soloansambel och det gick ganska bra för mig som tur är. Brukar vara väldigt nervös när jag ska sjunga men det gick super! Och alla i min klass var jätteduktiga!
Hemma hos Linda idag.
 
Från soloansabeln, några snygga killar i klassen..

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag..

Tjenare mysiga människor!
Idag invigde jag mina nya Dr. martens. Alla säger att man får skavsår dom första dagarna och att man måste gå in i dom först. Det visade sig att alla har rätt! Jag har fått lite skavsår här och där men det är inte ett hinder till att jag inte ska använda dom!
Iallafall, skoldagen har varit grymt seg. Kunde knappt komma upp imorse men jag lyckades. Jag och Linn drog till espressohouse och fikade. Tog en stor chai och en mudcake. Vi hade tyvärr väldigt lite tid på oss, typ en kvart tror jag så när vi började om fem minuter gick vi. Som sagt ligger min skola mitt inne i stan så espressohouse ligger väldigt nära!
Nu är jag hemma och ska börja plugga engelska och spanska. Nästa vecka är det intagningsveckan så ingen musik för oss på en hel vecka! Vi har det liksom varje dag... På onsdag börjar vi tio och slutar kvart över tolv och sen har vi grymt långa raster, snackar inte om en timme utan två hela timmar!
Sen har vi prao som är veckan efter, två hela veckor där man får sova ut. Superskönt! Nej nu babblar jag på.. Ska börja plugga nu. Hörs efter plugget.
Bilden är lite inspiration..


Hart of dixie

Ja, hela min kväll gick åt till hart of dixie. Väldigt mysig serie, händer inte så jättedramatiska grejer. Att någon dör då och då utan den är mer liksom "normalare" än t ex tvd..
Har bakat scones och fått hem mina vita dr. Martens. Otroligt snygga.. Dock inte så jättesköna när dom är nya men Molly säger att dom bli stört sköna efter ett tag. Nej nu måste jag sova. Hörs imorgon!!


Måndag, inte alls rolig dag.

Hej på er!
Jag ligger just nu i min soffa hemma och kollar på friends. Har nyss ätit en skål med nudlar, det lyser upp vardagen haha!
Denna dag var väldigt tråkig om jag ska vara ärlig, eller, mitt humör var nere på 0 när jag tappade min mobil i marken. Jag visste att någon dag skulle dagen komma då mitt glas går sönder. Nu är min mobil trasig, min dator är helt damp och vad ska hända sen liksom? Jag frågade iallafall mamma och pappa om jag kunde  få eller önska mig en iphone 5 men i min a drömmar. Det blir isåfall en iphone 4/4s vit.
Men annars är jag totally alone hemma ikväll och det ska bli väldigt skönt. Även om det är mysigt att Molly eller mamma är hemma. Men mamma jobbar och Molly och pappa giggar och kommer hem klockan två så jag är själv hemma idag. Köpte med mig lite mjölk, nudlar och kakor påvägen hem. Ni vet dom där singoalla? Alltså hur goda som helst, älskar citron smak och hallon!
Nej nu ska jag kolla vidare, har btw börjat kolla på Hart Of Dixie, kanske har nämnt det förut men det är iallafall en ganska bra serie! Har inte kommit in i den riktigt men ska försöka göra det nu i veckan. Här får ni trailern till den.
 

Biancas tävling

Är med i en tävling just nu! På Biancas blogg, den är superbra, läser varje dag. Är som sagt med i en tävling just nu, Daniel Wellington tävling.. Ska bli spännande! Http://biancasss.blogg.se


Monday tomorrow

Jag vill typ spy när jag tänker på det.
Men annars, hej!
Jag har verkligen inte gjort ett skit den här söndagen. Skulle egentligen pluggat lite men behövde faktiskt inte det kom jag på sen. Har tillbringat dagen i min säng och sen varit på träning. Har så dåligt självförtroende i fotboll så det inte går att förstå men ibland går det sjukt bra, andra träningar går det dåligt. Som denna träning. Gud, det gick så dåligt! Måste börja träna mer fotboll tror jag. Har ju gymmet men där spelar man ju inte direkt fotboll.
Jaja, är så himla trött, orkar knappt hålla upp mitt eget huvud. Känner direkt att en ny skolvecka är inte precis välkommen in om man säger så. Vill ha looooov!!
Hoppas dagrna, veckorna och månaderna går fort som hela sjuan gick.
Puss och godnatt så ses vi imorgon, måndag (euw)
ett år sedan

Söndag morgon

Godmorgon!
Vaknade ungefär halv tio idag. Gick upp, gjorde frukost och satte mig i sängen för att kolla på friends. Nu har jag gjort lite mer te och ska kolla på några till avsnitt. Älskar söndagar! Eller inte om man har ett prov på måndagen och man är stressad men nu är inte läget så och det är toppen!
Idag ska jag inte göra någonting innan fotbollsträningen. Den börjar kvart över fem i rikstenshallen... Lite långt att åka men det blir kul iallafall. Ska ju på cup om några dagar. Hoppas det går bra!
Nej nu tänker jag inte alls på nuet, måste sluta tänka framåt. Visst är det bra att göra det men nu blev det för mycket. Puss!


Matimati

Hola!
Sitter i soffan hemma hos mina kusiner och hela vår släkt är här! Vi har ätit tapas och haft det mys. Sen har joinade jag dom små och kollade på trassel i deras biorum, så stört niiiice!
Snart ska vi gå hem och eftersom vi bor nära så gick vi hit. Och jag fryser av mig håret och mina ben och rent ut sagt hela mig. Jag seriöst DÖR i denna kyla. Hört att det ska bli bättre imorgon, då kommer man kunna bada för att man tycker det är så varmt haha! Neee inte riktigt. Vill dock. Hörs i morgon, har träning då inomhus. Ska bli kul faktiskt!


Lördag morgon!

Godmorgon folks!
Jag vaknade vid nio och har inte riktigt sovit ut men det kan jag göra idag ändå.
Snart ska jag åka och träna med mamma. Jag är jättesugen på vattenmelon och kanske ska köpa med mig det idag haha. Får sånna sug ibland. Men nu måste jag packa träningsbagen.


Fridayyyyy

Mår så braaaaa!
Dagen har varit mysig och det har gott så fort! Som jag hade hoppats på också..
När jag kom hem satte jag mig i badet med lite chokladnötter och te. Hade The Vampire Diaries framför mig också. Avsnittet kom ut igår och det är så jobbigt just nu, alltså i serien!
Min fredagskväll kommer att bestå av friends, film och har inte bestämt mig men ska kanske baka något. Annars sparar jag det tills söndag. Ska upp och träna på gymmet i morgon med mamma. Klockan halv tolv bär det av till friskis och svettis! Känner mig som en stark flicka haha. Nej nu ropar mamma att det är mat. Hörs mysisar!
Drar en bild från skolavslutningen. Vill ha lov!
 

Önskelista 2013

Snart är det ju min födelsedag, eller snart och snart. Den 21 april så blir jag säkert väckt av mamma, pappa och Molly. Man vaknar ALLTID en timme innan dom kommer typ haha! Höll på med mobilen hur länge som helst och hörde äntligen att pappa plingade på. Då börjar dom ju göra tårtan och sen tar det 300 år känns det som fast det tar jättekort tid om man tänker på när vi skulle fira Molly. Det tog ju ungefär 5 minuter haha. Men när man väl ligger där och är pirrig på alla paket och hur tårtan kommer se ut så är det fan värt väntan. Det märks verkligen att jag vill fylla år nununu!
Eftersom min iphone är trasig (när jag pratar med någon i telefon hör inte hon/han mig men jag hör hon/han, så sjukt irriterande!) så önskar jag mig gärna en ny. Och eftersom jag fick en iphone 4 nyss så bryr jag egentligen mig inte om vilken jag ska få, dvs 4:an eller 5:an men det skulle alltid vara kul att få en 5:a så lägger den på min önskelista och nu lät jag som väääärsta jävla bortskämda barnet men så är det ej!
Sen har jag alltid önskat mig ett par mintgröna urbanears, men har börjat kolla lite smått på vita marshalls och dom är jävligt snygga. Men urbanears komer först. Vi går vidare, ett par Raybans. Gud, har alltid velat ha ett par sådana nedanför. Pilotbrillor. Så. sjukt. Nice.
Sen den sista grejen, Jeffrey Campbells. Supersnygga som man kan ha på sommaren. ÅH! Vill bara äta upp dom ibland. Haha! Men icke sa Nicke. Nej, men nu ser jag att det här kommer jag absolut inte att få. Vi är ju redan uppe i typ 8 000 svenska kronor, tänkte lite föööör mycket kanske. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa. Önskar mig mest en iphone 5. Men egentligen behöver jag en dator efter det. Men det får jag isåfall spara ihop till!

Plugg och träning

Hej fina!
Dagen har bara flugit förbi men det kändes verkligen inte så när jag satt på tunnelbanan imorse. Som tur hade vi en vikarie på SO:n som var fett skön och vi garvade väldigt mycket haha.
Sen hade vi engelska, NO och musik. Efter lunchen hade vi spanska och sen slutade vi. Och det var ungefär vid två. En och en halv timme tidigare! Så skönt. Fast franska-gruppen slutade efter lunch så det var lite dåligt men jaja. Efter skolan åkte jag till gymmet och tränade i en timme. Körde 30 minuters PW väldigt högt tempo och sen 20 minuters styrke. Som sagt körde jag inte alls hårt idag.
När jag kom hem satte jag mig direkt och skrev en tresidig lång berättelse på engelska som tog en timme, och sen badade jag och åt. Sen skrev jag ner hela berättelsen på datorn och nu är jag så klar som man kan bli.
Ska bli skönt med sovmorgon i morgon. Och hoppas att skoldagen i morgon går lika fort som idag. Har inte bestämt om jag ska vara med kompisar i morgon eller ha hemmakväll. Tror det lutar åt hemmakväll. Kommer isåfall köpa med mig chokladrussin, dipp och sen kanske jag bakar eller något senare. Skönt med fredag också btw. Nej nu ska jag kolla på friends. Pussar ♥

Feeling better

Hej alla som säkert är skoltrötta och ligger och sover!
Jag ska iallafall gå och lägga mig nu. Är halvvägs till sängs kan man säga. Ligger liksom lite på snädden av sängen haha.
Mår mycket bättre nu, värsta deppinlägget osv.. Men nu är jag på topp och har pluggat, ätit, badat, kollat på friends och PLL, gjort nyttiga chokladbollar och allt där emellan.
Har lite huvudvärk just nu så ska ta och blunda och sen får vi hoppas på det bästa.
Imorgon har jag veckans längsta dag framför mig. Om vi inte ska ha rep inför konsert sista lektionen. Annars skulle vi egentligen ha idrott men nu när vår musiklärare var sjuk vet vi inte riktigt hur det blir.
Jag ska iallafall gymma efter skolan. Duktig haha. Det har faktiskt gått väldigt bra för mig att gymma. Har liksom inte kört för hårt men inte alls lite. Eller jag menar, när jag gymmar gymmar jag. Inte latar mig och kör till hälften utan jävla anamma man har. Men imorgon tänkte jag för första gången ta det en nivå lättare. Kör på en lång powerwalk och en massa styrke. Nej nu måste jag sova, hörs i morgon folks!


Lite sådär småroliga bilder

 
 
 

 
 
 
 

Deppigt

Dagen har varit chill, slutade halv tre och vi hade håltimme i mitten av dagen. Så skönt!
Nu är det bara en klump i magen av alla stress och oro, orkar inte att det ska vara såhär. Får det någon gång i veckan sådär. Inte alls kul. Vill gå och ta en promenad och hoppas att jag mår lite bättre senare. Bloggar mera då isåfall. Ha det bra så länge!
min hand är btw helt korvig på dena bild haha

Love You Like A Love Song - Cover by Moa PH


Old pic

Bild från somras med best frendo.

Hej mysisar!
Gud vad dagarna flyger förbi. Min tisdag blev väldigt lyckad även med 4 timmars sömn ungefär.
Vi hade musik, spanska och hemkunskap på förmiddagen, sen slutade vi. Då passade jag på att dra till gymmet. Men såklart är det något som går snett. Glömde mina gymbyxor, märkte det i omklädningsrummet. Åkte iallafall hem och hämtade dom. Sen tillbaka och tränade i en timme och tio minuter. Det blev 3 km snabbjoggning och 15 minuters crosstrainer, och såklart styrke.
Klockan fyra var det dags för mitt utvecklingssamtal och det gick superbra! Var väldigt nöjd och har förbättrat mig mycket från förra året. Blev så glad när jag min mentor sa att jag har presterat väldigt bra.
Dagen gick iallafall så fort! När jag kom hem satte jag mig och pluggade engelska och sedan satte jag på badvatten. Åt middag och badade och slutade med att jag la mig i soffan och orkar inte komma upp. Har fetaste huvudvärken som bara skriker i huvudet. Ska göra i ordning mig gå och lägga mig.
Just det, lägger upp min cover nu. Hoppas ni gillar den! Puss!
 

Sjukling

Hej alla som är i skolan eller på jobbet!
Själv ligger man i soffan hemma och har fetaste huvudvärken och lite smått ont i magen. Det var värre förut. Hade matte första lektionen, men vår mattelärare var inte där så jag och steph snackade lite och pluggade inte så mycket hohiho. Sen var jag fem minuter på spanskan och gjorde klart en försenad läxa. Sen gick jag hem. Eller, åkte till mammas jobb först där jag och mamma pratade lite. Sen åkte jag hem och bakade scones och kollade på film. Har också spelat in min cover på love you like a love song. Ska lägga upp den idag men senare.
Nu blir det en film till sen plugg. Har lite glosor i spanskan och sen hemkunskap men glömde pappret där allt står om ämnet så ska messa någon snel människa så dom kan fota det. Pussar!


Söndag morgon

Godmorgon!
Vill börja med att tacka för fina kommentarer! Blir så glad!
Ligger i min stora säng och har nyss gjort frukost. Det blev varm choklad och scones från igår. Mys!
Ligger och kollar på gamla Friends-avsnitt nu och ska snart gå upp för att hämta lite vatten, blev helt random törstig haha.
Idag tror jag att jag och Molly ska gymma men är inte alls säker. Kan hända att vi tar en powerwalk eller något senare. Ska dra över till pappsi för att spela in musiken för min nya låt. Ska bli fett! Prövade lite igår, mixade lite och kom fram till att det inte alls var svårt. Eftersom jag har gjort en låt (som blev en totalkatastrof) inom garageband som är grundmusikprogram i iMac, så kan jag ganska mycket. Ska såklart lära mig mycket mer. Det är ju liksom Logic PRO så det finns så mycket mer inom programmet. Nej nu ska jag kolla vidare, hörs senare!
 
Plånbok från London. Använder inte den just nu men ska börja göra det igen.

Saturday night.

Hej!
Jag ligger som en spik i soffan och kollar lite på klipp på youtube och en massa friends avsnitt.
Dagen har vairt bra, har gråtit två gånger pga pms eller något skit, och märker det eftersom jag gråter när jag till exempel säger något dumt till mamma och sen får jag skuldkänslor och blir först sur sen glad. Tank vad konstigt allt kan bli va! Haha!
Efter gymmet åkte jag hem, köpte med mig chokladrussin. Mina händer blev bokstavligt is efter att ha burit på en påse utan vantar. That feeling haha. Så när jag kom hem satte jag genast på badvatten, mat och datorn. Hade varken duschat eller ätit något sen gymmet. Smart man är.
Sen när Molly kom hem kollade vi på friends och sen bakade jag scones som vart superbra! Har aldrig bakat det förut och dom blev så sjukt goda. Sen har jag bara softat och spelat lite piano och sjungit skiten ur mig. Nice.
Har gjort en låt nyss och tror att den kan bli en liten hit eller hoppas. Ska spela in den och sedan skicka in den någonstans. Skulle vara fett.
Puss och kram.
 Min majiiiii.

Lördag morgon

Godmorgon!
Jag vaknade upp för en timme sen och har sovit toppen! Igår var jag hos Alice med Lovisa och vi kollade på The Vampire Diaries heeela kvällen. Det var jättemysigt! Vid tolv mötte mamma upp mig, hon var också påväg hem. Vi gick hem och när jag kom hem satte jag på lite varm choklad och kollade på Friends. Sen vid ett ungefär somnade jag.
Idag blir det att gymma med mamma och Molly, trodde jag skulle på konfirmationsgrej med Alice och Lovisa men det kom så plötsligt, behövde liksom bestämma mig inatt så ska inte göra det nu eftersom det kom så fort fram. Men iallafall, efter gymmet ska jag åka hem och bara mysa hela dagen. Kanske ska plugga lite men tror det blir i morgon istället. Hörs ikväll!

Tuben

Hej fina!
Sitter på tuben hem. Ska äta lite och byta om, sen bär det av till Alice och kolla på the vampire diaries-kväll! Vi ska kolla hela säsong två ungefär och kanske lite av tredje.. Ska blir super! Ska inte sova över men eftersom jag bor typ granne så gör det ingenting. Går bara upp för en backe.
Skoldagen har för övrigt varit helt okej. Jag och steph hade hål timme sista lektionen så vi drog till donken och väntade på Linn. Sen när Linn kom snackade vi lite och sen drog jag hem.
Hörs kanske ikväll! Jag kommer hem ungefär halv tolv så då blir det nog sova eller film. Tror det lutar åt film-hållet. Puss!


10:e Januari 2013

 
Hola amigos!
Ligger i min säng och kollar på gamla avsnitt av friends (ni ba nähää haha). Dagen har varit fruktansvärt lång och jag ville bara hem hela tiden typ. Vi hade en timmes SO på morgonen. Sen hade vi längsta förmiddagen någonsin. Fyra eller fem timmar lång och ingen rast, eller jo fem minuter ungefär. Niiiice!
Har pluggat glosor och resten av kvällen spenderas i sängen med lite varm choklad vore gott. Haha, ska fundera på det! Hörs i morgon när jag är lite piggare. Har sovmorgon en timme, så skönt! Det gör stor skillnad fast det låter inte som det dock.. Puss och godnatt!
 

Torsdag morgon

Godmorgon!
Alla dagar bara flyger iväg! Sitter själv på tuben till skolan om ni ville veta haha. Längsta dagen är framför mig just nu. Hoppas på någon lätt liten håltimme.
Hade aldrig fotbollsträning igår, det blev inställt så jag drog till gymmet istället. Dock hann jag bara med 25 minuter. Det blev crosstrainer och styrke på matta. Sen mötte jag upp Molly på Gina Tricot, vi kollade runt lite och sen fikade vi med släkten.
Undra hur jag kommer klara av dagen idag. Kunde inte komma upp ur sängen typ.. Mitt huvud ligger fortfarande kvar där.. Haha! Puss!


Halv elva

Nu är klockan ungefär halv elva. Ska faktiskt sova nu, har fortfarande lov i mitt huvud. Men det ska det bli ändring på! Får bara ångest över alla läxor och prov vi kommer ha framöver. Är inte sååå taggad.. Imorgon ska iallafall jag på fotbollsträning och innan det ska jag plugga SO och spanska. Har glömt väldigt många ord! Inte alls bra... Hoppas jag kommer ihåg någonting iallafall. Puss och godnatt!


Workout

Hej på er!
Jag ligger i sängen och kollar på TVD och lite andra serier. Dagen har bara flugit förbi! Råkade försova mig lite men hann ändå med min buss imorse.
Efter skolan drog jag till gymmet och körde crosstrainer 20 min, PW på band 15 min, springning fort i 4-5 min och efter allt körde jag styrke och det gick hur bra som helst!
När jag kom hem gjorde jag genast mat och satte mig vid datorn för att se på friends. Ikväll blir det ta-hand-om-mig-själv-kväll haha. Ska bada och tvätta håret osv.. Super!
Imorgon är det skola som vanligt och efter är det fotbollsträning. Ska bli kul!
Pussar och kramar.


Sleep Glenn co co

Haha skön rubrik. Fattar ni? Glenn co co i mean girls haha!
Jaja, nu ska jag ta och sova, ska bara borsta mina små tänder sen ska jag verkligen sova som en stock! Är så trött.. Godnatt så hörs vi imorgon! Puss!


New in

  Hoodie // Gina Tricot Tröja // H&M Jeans // Gina Tricot
Jag köpte tröjan i mitten på rean och sen köpte mamma jeansen och hoodien. Köpte två par jeans, dom ena är lite störra och dom andra sitter som smäcken! Det blev väldigt enkelt och så, hört att det är vääärsta reorna på Odd Molly osv.. Skulle gärna vilja kolla men tror att jag är liiiite sen. Men det blev detta iallafall!

Home from school

Hej alla lediga människor! Är så sjukt avis på er.
Jag kom hem för ett tag sedan från skolan. Har sovit tre timmar inatt så det var väldigt svårt att hålla sig vaken..
Men det var iallafall mysigt att träffa klassen, har garvat väldigt mycket! Måndagar är ju en av dom längsta dagarna vi har. Vi fick inte alls mycket läxor idag, ska bara kolla upp ett ord i spanskan och sen är jag klar. 
Snart ska jag och Molly gå över till pappa för att äta middag. Sen blir det bara en fet myskväll framför mig. Ska bada, lägga mig tidigt och bara softa! I morgon blir det att gymma efter skolan, slutar nämligen fem över två. Är riktigt taggad faktiskt! Ha en bra måndagskväll, och kom ihåg att måndagen är över och nu är det bara liiite kvar till helgen. Haha, håll ut människor. Puss! ♥
Förra året, när vi åkte skidor i dalarna, eller slalom.
 

Cant sleep

Aaaa kan inte sova!
Har verkligen försökt men mina ögon vill inte blunda och mer mig pigg i hela mig. Har ju lagt mig tre varje dag den här veckan... inte bra! Får sticka till sleven (7-eleven) och köpa något energi-igt. Jaja, ska försöka sova nu. Måste liksom sova så ska sova nu hahaha puss!


Ny låt på G

Hej på er!
Dagen har spenderats hemma och på Enskede rackethall. Jag, pappa, Molly och Robin körde badminton och det var så jobbigt, men kul!
Sen har jag skrivit en ny låt som är helt färdig, den blev väldigt bra faktiskt! Ska spela in musiken på Logic PRO som pappa har på sin iMac. Ska kanske ändra texten liiiite men annars är jag supernöjd!
Har faktiskt tänkt lite på mina stora drömmar som artist och skådespelerska idag. Har faktiskt en inspirationskälla som jag inte tänker berätta haha! Det känns som om folk skulle tycka lite konstigt om mig då.. tyvärr. Men har faktiskt en liten plan om hela min dröm...
Nu ska jag kolla på friends och sen försöka sova, skola imorgon. Hejdå mitt fina jullov!


Im going to the mack

Hej fina ni!
Dagen har varit grymt bra! Körde en timme och en kvart på gymmet med mamma och Molly. Prövade på lite olika saker. Var så sjukt svettig efteråt. Men det var väldigt skönt! Åkte hem efter det och har bara varit hemma den dess och ätit middag och en sen lunch.
Nu ska jag och pappa gå till macken och köpa kakor och lite frukt om det finns. Hörs senare!


The klock is tikkking

Säger det till mig själv eftersom klockan är tjugo över två och jag inte gått och lagt mig än. Niiiice.
 
Annars, hej på er!
Min dag har varit superhärlig! Vaknade kvart över tolv, sminkade mig, åt frukost och kollade på några avsnitt av how i met your mother med Molly. Åkte till Älvsjö station där jag klippte mig, det blev så bra! Fast har ju väldigt slitet hår sen innan men det blev väldigt fräscht och så nu.
Efter det åkte jag till Alice där Hanna och Alice kollade på GG. Vi snackade lite och kollade på 90210 och GG, jättemysigt! Sen gick Hanna och då kollade jag och Alice på ett till avsnitt av 90210 och sen var det pizzatime! Efter maten så fick jag ryck och ville att Alice skulle kolla på TVD så då gjorde vi det, och hon SKA börja kolla på det nu. Det är bara Lovisa och jag som kollar i vår klass och vill göra alla addicted mohahahaha!! Snacka om övertrött tjej.
 
Ska ta dra ett par Friends-avsnitt nu och göra en macka, lite småhungrig sådär, godnatt!

13 going on 30

Hej fina ni!
Jag ligger i min säng och drar några avsnitt av vänner och sista avsnittet av Gossip Girl. Nu är jag glad fast ändå ledsen haha.

Nu blir det iallafall 13 snart 30 och sen sova. Just det, fick ett gymkort idag! Så sjukt bra! Jag, pappa och Molly gick och spelade badminton som var väldigt jobbigt, och efter det åt vi sushi och sen körde jag, mamma och Molly ett core-pass. Imorgon ska jag och mamma gymma och klippa oss. Sen ska vi antagligen äta ute också. Sen på kvällen tror jag att jag ska vara med kompisar, men inte bestämt när riktigt.

Nu ska jag kolla vidare. Godnatt!


This is how i feel


Bakat

Känner att jag lägger upp lite bilder på mitt rum, har bildbrist typ haha.
 
Hej alla mysiga mysisar där ute!
Jag fick ryck och ville baka muffins så slängde ihop en smet och gjorde jättegoda, ganska små muffins. Känner mig riktigt mätt efter att ha ätit några stycken haha! Blir alltid träningssugen när jag äter choklad, väldigt konstigt faktiskt men mamma ska iallafall försöka få in mig på friskis och svettis och då kör vi core som ska vara toppen!
Har aldrig fattat riktigt vad det är men man tränar iallafall styrketräning osv.. Ska bli spännande. Vill verkligen ha ett gymkort. Efter jag köpt min macbook kan jag och mamma dela på konstnaden för ett gymkort. Skulle vara sjukt bra!
Eftersom jag bara sov sju timmar inatt så går jag och lägger mig ganska så tidigt, vill inte sova bort dagarna nu framöver. Det kommer säkert bli så iallafall till slut men jaja, det är ju lov. Fast har lovat mig själv att jag ska ställa klockan på halv nio eller åtta dagen innan skolan börjar. Då kommer jag vara trött hela dagen men lägger mig iallafall tidigt så jag inte somnar i skolan dagen efter. Nej inte skol-prat nu, usch! Jaja, ha en mysig kväll. Puss!
 
 

Onsdag

Godmorgon!
Ligger fortfarande och drar mig i sängen. Somnade tre... Inte kul att vakna efter att ha sovit sju timmar, vi skulle ju hämta kaninis idag men det blir i morgon istället. Vi ställde in det och ja, hämtar henne som sagt imorgon.

Annars blir det träning och tv-serier för mig idag. Ska ta en fet powerwalk och sen göra lite styrketräning efteråt.
Nu blir det frukost och friends. Ska bara njuta sönder dom här sista dagarna av lov. Puss!


Hemma från Dalarna

Dom här dagarna har varit grymma! Har verkligen behövt komma bort från stockholm och stan. Tröttnade inte men eftersom jag är inne i stan varje dag så kan det bli liiite tröttsamt ibland. Men nu är jag iallafall hemma.
Vi tog taxi från TC eftersom vi har så mycket packning och ja, det behövdes kan man säga.
När jag kom hem satte jag på badvatten och mamma kom några minuter efter att jag kommit hem så vi snicksnackade lite om dagarna i Dalarna.
Egentligen skulle jag ätit en macka som middag men salami är inte riktigt min grej så det blev två madariner och en brownie med strössel haha. Men när jag kom hem gjorde mamma en riktigt stor kycklingsallad till mig. Love ♥
Har kollat lite på friends och ska snart dra mig ner i sängen för att sova. I morgon ska vi hämta Maja rätt tidigt, eller, elva men ska gå upp ungfär halv elva. Lite jobbigt att det är 6 dagar kvar tills skolan börjar och jag är trött, liksom TRÖTT klockan halv elva. Och jag ska upp halv sju snart, hur ska detta gå? Jaja, hörs i morgon folks! Då blir det Maja-hämtning och lite träning. Ska egentligen köpa nya jeans men gör det någon annan dag. Godnatt!
Lite bilder på en del av mitt rum.
 
 
 

2013

Godmorgon!
Nu är klockan tolv här i sollerön och vi ska åka kvart över fyra med bussen från Mora.
Igår var det nyår och det var mysigt att vara med släkten. Vi tände lyktor som åker upp mot luften fast det var några som inte riktigt ville åka upp.
Nu är det iallafall 2013 och mina nyårslöften börjar här och slutar vid nästa nyår. Ska inte säga alla, det är ungefär 2 stycken men säger bara en och det är att jag ska sluta äta godis i ett år. Får inga pengar eller någonting för det utan det är självständigt. Hoppas ni har haft en mysig nyårsafton. Puss!




RSS 2.0