Gotland, day 1

Hej människor!
Hela efter middagen har varit väldigt mysig. Har dock varit vääääldigt trött. Kommer somna tio idag haha. Vi har handlat mycket iallafall och vi ska väll rusta upp huset lite nu.
Var också ute med Maja, kaninen nyss. Hon var lite seg när jag myste med henne men sen när jag släppte ut henne i sele, sprang hon snabbare än mig haha. Ha en bra fredagskväll!


Torsdag - dagen

Tänkte berätta lite om dagen. Hade skrivit ett ganska långt inlägg förut men det raderades!

Jaja, jag vaknade vid klockan sex och gick över till mamma för att duscha osv. Sen fixade jag Maja och tog in henne i buren och gick över med henne till papsi.
Skoldagen flöt på och gympan var förjävlig haha! Jo men den va väldigt jobbig. Sedan fick vi PÅSKLOV! Blev så glad, vid fruängen köpte jag två feta bullar och chokladrussin. Sen gick jag hem med pappa och på vägen köpte vi tre sallader. Gick hem fort och åt medan jag packade. Sen var det raka vägen till Nynäshamn. Därifrån till Gotland. När vi kom klockan tolv till hamnen tog vi vår bil som vi har just nu ut till brissund. Vi har haft vääääärsts jävla oturen här. Tänker inte gå in på några detaljer men alltså ganska jobbigt. Vi har iallafall varit vakna tills nu och nu ska jag blunda och sova. Hoppas ni har haft en bra torsdag! Puss!


Nynäshamn - Gotland

Hej!
Kul med påsklov? Ja tack gode Gud för det. Hade prov idag som gick sådär.
Just nu sitter jag, Molly och pappa på terminalen här i Nynäshamn och ska snart gå på båten. Hörs senare, kommer fram halv två. Pussar!


06.00

Godmorgon!
Lika bra att blogga nu. Hade massa att göra igår och glömde heeelt bort bloggen. Men sånt händer!
Igår när jag kom hem från skolan, skrev jag en engelskauppsatts som aldrig tog slut. Skulle först komma på allt och sedan fin skriva det på papper. Och det värsta var att jag hade inte ens börjat plugga till mitt prov som jag har idag.
Jaja, efter det gick jag, Molly och Robin till pizzerian och tog en hamburgare. Det var jag värd haha!
Sen gick vi upp till fruängen och hyrde filmer. Det blev dumma mej som är den bästa filmen jag har sett just nu.
Sen pluggade jag tonvis igen. Sedan var jag klar!

Vaknade nyss så ska dra över till mamma för att duscha, fixa mig och plugga till provet. Yey.


Serier

Här är alla serierna jag kollar på för tillfället. Skulle kunna rekomendera alla faktiskt men just suprnatural är ju stört läskigt ibland. Herregud, när jag tog en PW på löpbandet på gymmet, kollade jag medan jag gick och hoppade till för att det var så läskigt haha! Men tycker verkligen att ni följa dom här nedan.
Supernatural // 90210 // Pretty Little Liars // The Vampire Diaries // Friends // Hart Of Dixie // How I Met Your Mother //

Tuesday

Hej på er!
Jag vaknade strax över sex och hoppade in duschen. Gjorde en stooor frukost och kollade på friends. Kollar alltid ett eller två avsnitt varje dag för att hålla mitt morgonhumör uppe.
Dagen har varit jättekort och bra. Dock fick jag tillbaka mitt hkk-prov som gick skitdåligt! Är ingen provmänniska så vad ska man göra åt saken.
Efter skolan drog jag direkt till gymmet och körde väldigt mycket ben och armar.
Nu är jag hemma och ska sitta med fysikboken rakt upp i ansiktet och bara pluggapluggaplugga. I morgon blir det ännu mer plugg och det lutar åt att jag inte kan gå på träningen och plugga stenhårt istället. Vill fan heller inte få F på fysikprovet vi har på torsdag.

Nu blir det bad och lite mer friends. Puss!


Orkar inte.

ÄNTLIGEN är måndagen nästan över. Dagen har varit helt ok. Förutom att jag fick garvattacker under varje lektion, har sovit sex timmar. Brukar dock inte vara så trött om jag sovit så lite eller så mycket men men.
När jag kom hem gick jag direkt till stereon och satte på musiken som jag gjort och sjöng haha. Brukar alltid göra det. Har såklart ätit macka, te och kollat på friends.
Snart är det middag hos pappa så ska ta och knalla dit och käka lite.
Har också prov på torsdag och kan inte någonting nästan. Men ska börja plugga i morgon. Idag glömde jag boken, tog SO-boken istället. Inte braaa. Jag som suger på fysik gör inte allt precis bättre om man säger så.
I morgon blir det gym efter skolan, och sen raka vägen hem för att plugga. Har tappat lusten för allt just nu. Det som håller mig uppe på vardagarna är ju lovet som kommer om mindre än en vecka. Är kanske inte ensam om det haha. Pussar och kramar!


Bye Weekend

Hola!
I morgon är det måndag och hela helgen är över och har inte gjort så mycket under dom här två dagarna. Önskar att helgen varade i tre dagar. Typ lördag, söndag och måndag. Allt skulle vara så mycket bättre då! Jag är iallafall klar med mina tre låtar och ska pela in min röst på dem och sedan ska dom väl skickas någonstans får man hoppas. Men nu blir det partaj på kanal 5 och efter det Café bärs. Hoppas ni har haft en bra helg. Pussar!

I want more

Hej på er!
Jag vaknade klockan halv åtta av mig själv pga ljuset som lyser på mig när jag sover, inte så kul jag vet.
Igår såg jag och mamma på en musikal på rytmus. Den var väldigt lång men bra, Molly dansade också så det var jättekul!
Idag har jag mixat med min låt och lite andra saker. Hoppas ni får en bra dag. Har inte så mycket mer att skriva just nu. Men vi hörs. Pussar och kramar!

HELG

Godmorgon alla roliga människor!
Visste att jag skulle vakna tidigt, skrev ju det igår/i natt. Jaja, gjorde nyss pannkakor med hallon till och det blev så gott! Har inte ätit dåligt på nästan hela veckan så kände att igår och idag fick jag smälla på litt'. Men iallafall, idag blir det prodda som gäller. Ska mixa lite med en ny låt och en annan klar låt fast mixade lite fel så det blev knas.
Och vet ni vad jag såg nyss då. Jag fyller år om en månad! Så himla happy så att jag spricker!! Det jag önskar mig är först och främst JB- biljetter och sen en studiomik. Och en massa kläder, coverse och sådant roligt.
 
Hoppas ni får en skojig dag. Äntligen är det helg också. Har bestämt mig för att denna dag blir pluggfri. I morgon blir det dock att läsa två kapitel ur fysikboken. Och sen har jag min andra bok i svenskan som ALDRIG tar slut. Eller rättaresagt somnar man när man läser den. Yey, tagga.
Jag för några dagar sedan.

Fredag

Hej på er!
Jag kom nyss hem från en middag med en massa vänner inne i stan. Vi åt tapas och hade det trevligt! Sen gick vi till waynes och köpte chailatte. Den gjorde mig så mätt att jag inte tänker äta i morgon haha. Jo men nästan så känns det.
Just nu kollar jag på friends och ska vilken sekund somna. I morgon blir det musikal på rytmus. Ska bli grymt! Kommer troligtvis vakna tidigt också, har ju vaknat klockan sex varje dag.. Usch så tidigt. Idag vaknade jag av mig själv (!) klockan kvart över sex, herregud.

Jaja, godnatt mysisar!


Fredag i morgonnnn


Torsdag

I morgon är det fredag!!! Är så grymt taggad på helg nu så jag spricker.
Idag hade vi som sagt simning på eriksdalsbadet. Det gick hyfsat när vi skulle livrädda. Stört jobbigt också! Men iallafall, efteråt gick jag till gymmet vid ringen. Sprang 3 kilometer, körde på olika maskiner. Benpress och en massa andra saker. Väldigt jobbigt efter simningen också!
Efter all träning gick jag till en affär och köpte några presenter. Sen drog jag till espressohouse och köpte med mig en te. Sedan var det raka vägen hem för min del. På fruängen köpte jag cola zero, potatismos och korv. Haha, väääääldigt gott.
Har precis ätit och badat, kollar på friends just nu och har slagit in presenter.
Snälla helgen gå långsamt haha! ❤


Liten bit

Här får ni en skymt av mitt lilla rum. Älskar det! Gillar verkligen inte stora rum med många garderober i. Det var därför jag bytte rum med Molly hos pappa. Lite smått läskigt haha. Nej nej, nu längre är det inte det men förut var det så. Men älskar fortfarande mitt lilla rum haha.


Onsdag

Men tjena!
Sitter framför friends och har nyss ätit en middag som gjorde mig mätt som en plätt. Snart blir det lite träning också. Vi har simning i morgon. Är inte taggad precis men det måste gå bra, livräddning med betyg.

Har ingenting att skriva just nu. Hoppas ni har haft en bra onsdag. Puss!


Tisdag

Äntligen är den enorma stressen över. Det tog två hela timmar för mig att göra hemkunskapsprovet. Ganska svårt var det men det stod framme lite frukt och kex, kan säga att det räddade mig haha. Det var verkligen behövligt kan man lugnt säga.
Dagen har varit bra hur som helst och det är en dag mindre till helg. Räknar ner som ni kanske har märkt. Dom värsta dagarna är ju måndagar och torsdag. Usch och blä.
Efter skolan idag drog jag till gymmet och sprang tre kilometer och powerwalkade en. Efter det gjorde jag en del styrketräning och åkte därefter hem.
I morgon slutar jag rätt tidigt faktiskt. Ska dra hem och plugga lite då. Men jaja, ska leva lite i nuet och läsa boken som aldrig tar slut. Sen ska jag och Molly tvätta. Undra hur det kommer gå haha. Kram!


Bye weekend

Då var denna helg slut. Det gick ju väldigt fort om man får säga det själv. Hade behövt en veckas lov just nu. Bara pangbompang och sen var det lov. Det kommer antingen bli så ändå. Jag menar, på jullovet drömde man sig bort till sportlovet och här sitter man och det är ungefär två veckor kvar till påsklov. Veckorna bara flyger förbi även om man kanske inte märker det haha.

Nej nu ska jag sova. Hörs i morgon då det blir pluggpluggplugg och baka nyttiga chokladbollar för min del. Godnatt!


Egopic

Hej människor!
Jag har nyss pluggat huvudet av mig och kan väldigt mycket nu fkaitkst. Det lönar sig om man pluggar..
Annars då, träningen gick super! Väldigt skön och rolig. Blir jättepeppad när det går bra för mig. Idag gick det väl helt ok.
I morgon blir det som sagt skola och plugg efter skolan också. Träningen tar vi på tisdag då det blir gymmet. Har fruktansvärt mycket att göra. Spanskan har jag sackat efter i, missat två kapitel och skulle egentligen gå på någon extra tid och göra klart dom men icke sa Nicke. Måste ju ta det stora provet först, som är i hemkunskap. Och det kan jag inte faila på. Så på tordag blir det träning, skola och extraplugg haha. Gud min blogg är tråkig just nu, märker det. Och jag själv är inte på så bra humör heller vet inte riktigt varför...?
 
gammal billlllld

Söndag

Godmorgon!
Vaknade ungefär halv nio av att solen lyste in i mitt fönster, hade velat sova liiite längre ändå. Men men, vad ska man göra? Idag är det iallafall söndag och det som står på listan är plugg och fotbollsträning. Om en kvart ska jag gå igenom lite plugg jag gjorde igår och efter träningen blir det plugg igen. Ni kanske förstår varför jag dölängtar till sommarlovet...
I morgon blir det som vanligt skola. Ni vecka, nya tag. Hela veckan kommer nog bestå av träning och plugg, och såklart musik. Men sjunger och spelar piano hela tiden så det kan man inte planera in haha.
Hoppas ni får en jättebra söndag. Kramiii!

Saturday

Hej alla människor därute!

Jag sitter på långbrovärdshus med pappa och har nyss ätit en mumsig lunch. Hade match klockan elva idag och det var helt klart min sämsta match. Har aldrig spelat så dåligt. Jaja, bra att det bara var en träningsmatch.
Snart ska vi dra hem och jag ska slå upp hemkunskapsboken och plugga skiten ur mig. Har bestämt att jag ska kunna ALLT idag. Och sen slipa på grejer som jag inte kan i morgon. Sen blir det ju såklart att prodda på mina nya låtar.
Kramisar!


Goodnight World

Ligger i sängen och håller på med mobilen lite. Ska sova pga match i morgon och sen är jag sinnessjukt trött. Det blir inte bara match i morgon, utan också lite musikskrivning och annat kul!

Kvällen har gått åt till middag, friends, youtube, musik och te. Haha, I know, vild fredag! Nej men tycker det är skönt att vara hemma på fredagar. Det är mycket roligare att vara utvilad på lördagen och kunna vara uppe sent än på fredagen då man är trött efter veckan . Jag brukar alltid somna innan alla andra på fredagskvällar och sen missar jag allt det roliga haha! Typical Moa så hårt.
Men nej nej ska inte babla iväg här nu. Hoppas ni har haft en bra fredag eller har*. Bloggar nog efter matchen. Då blir det plugg yöy.


Fridayyy

ÅÅÅÅÅÅÅ vad skönt med fredaaaaag! Haha.
Har nyss kollat på senaste avsnittet av tvd och det var superbra! Snart blir det middag och sen blir det bara chill resten av kvällen. I morgon har jag match vid elva-tiden så ska lägga mig i helt okej tid. Men fruktansvärt skönt med helg, dock ska jag plugga lördag och söndag. Yäää. Gud vad jag inte pallar. Som sagt går hela mitt betyg ut på det här provet som kommer på tisdag.
Nej nu ska jag lyssna på lite mer roliga, gamla och mysiga (hahah vad gör jag?) HSM låtarna. Det är så himla kul att lyssna på dom! Haha, pussar och ha en bra fredag!
             

Torsdag

Gud så mycket plugg jag har! I morgon har vi en stor debatt som jag är förvirrad över. Sen har vi ett hkk-prov på tisdag som hela mitt betyg går ut på. Och sedan ett SO prov snart. Yey.

Jaja, ska dämpa deppnivån här och är glad över mina sju låtar jag lyckats göra på min egen hand. Hur kul som helst!
Idag hade vi tråkiga lektioner som vanligt. Det räcker inte med att dom är tråkiga utan dom är också en timma långa hela bunten. Man blir ju lite nere när man frågar hur långt det är kvar på lektionen och så visar det sig vara en halv timme! Synd.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och läsa lite mer om debattgrejen. Kramisar! ❤


onsdag

Heeeej!
Väldigt skön dag det har varit idag. Mådde dock lite dåligt i slutet men annars har det varit bra. Har äckligt mycket att göra dom här dagarna så bloggen kommer lite åt sidan. Men men, jag bloggar när jag får tid helt enkelt!
   Kollade nyss på pll-avsnittet som kom ut igår och jag bara ryser för att det var så bra. Älskar den serien, den är liksom läskig, bra, inte så "grov" och ja, hur bra som helst.
Snart ska jag göra i ordning mig till fotbollsträningen som jag inte varit på på år känns det som. Det ska bli kul, dock är det väldigt kallt så ska bunkra upp med vantar och lite mer kläder. Har inte så mycket mer att skriva, typ lite bloggtorka haha.
I morgon blir det träning och stanna kvar på extra-spanska. Har ju missat ca 2 kapitel så måste jobba upp mig lite. Pussar!
 
En sommarträning, gud saknar sommaren så att jag spricker!!

Tuesday

Hej på er!
Tisdagen är över och Gud vad jag längtar till helg! Men men... Och ska ju plugga hela helgen så det är väll inte sååå mycket att se fram emot.
Idag gick jag, Linn och Alice till en sushi-restaurang. Vi betalde för två stycken bufféer men vi fick en gratis så jag fick också en. HAPPYYY!! Haha.
Har pluggat lite och nu är jag hos pappa för att jobba med min låt. Skrev en ny idag faktiskt. Vilket flow jag får ibland haha! Men nu ska jag kolla lite på friends med Molly. Hoppas ni har haft en skön tisdag!


Old pics from school

 
 
 
 
 
 

Måndag

Helloooo!
Måndagen är över och det tackar vi Gud för. Det går ändå ganska fort om man ska räkna ner dagarna till sommarlovets start. Någon mer än jag som typ dölängtar till skolavslutningen?
Jaja, man får hålla ut.
Jag var faktiskt och tränade en timme på jag vet inte hur länge. Det blev 20 min crosstrainer och sen Powerwalk och massa styrke på det. Efter gymmet åt jag en sjukt god "bar". Det var lite nötter och aprikoser i med yoghurttäcke över. Hur gått som helst! Den heter eat natural.
När jag kom hem drog jag på badvattnet och tog en macka. Nu har jag badat och är ren och fin! Yej haha.
Men nu är det tydligen mat hos pappa så ska knata över till dom och äta något gott. Puss så länge!


Music

Just nu lyssnar jag på dom här låtarna. Ni vet när man hittar någon bra låt och sen lyssnar man på den 24/7. Dessa låtar är väldigt bra och tipsar verkligen! Dessa brukar jag lyssna på till skolan och från. Blir så taggad och glad! Haha, peppande..


10 mars

Godmorgon!
Jag hade en jättebra lördag och gjorde inte någonting alls typ. Eller jo, gjorde klart min låt på logic pro och lite annat smått och gott. Just det, Robin vann ju mello. Jag och pappa märkte det precis när vi såg dom sista poängen och la ihop dom och vi bara HAN VINNEEEER! Haha, det var iallafall kul och helt sjukt samtidigt.
Men nu har jag ätit två mackor och kollat lite på friends. Har träningen idag men eftersom det rann bara om min näsa när jag gick (!) så funderar jag på att friskna till mig nu än att gå på en träning och efter det inte kunna vara med på träningen på 3 veckor. Har haft en sån otur men ja ja, man har en sån period om året.
Idag blir det att läsa i svenskaboken "mina drömmars stad". Jag har läst cirka 20 sidor och fattar inte riktigt vad den handlar om, men har hört av min syrra att det är väldigt bra att man har läst den. Sen vet jag inte så mycket mer. Göra klart min låt kanske? Den heter Leave me.
Ha en bra morgon!
 
Update:
haha glömde lägga upp inlägget. Inte bra, jag som hade kämpat med detta inlägget men jaja haha.
Nu ska jag iallafall sova. Har läst lite ur den boken som jag berättade i inlägget ovan och sedan ätit middag och badat. I morgon blir det träning för min del. Är inte lika sjuk längre och om jag känner mig liiiite förkyld tar jag det väldigt lungt. Och sen är det en ny vecka nu igen. Helgen går fort och veckorna går snigellångsamt ibland.
 På lördag har jag också fotbollsmatch på en månad typ. Ska bli spännande. Och eftersom jag inte varit på träningarna så mycket ska jag träna upp mig på gymmet både måndag och tisdag. Sen är det ju fotbollsträning på onsdag så då får jag i mig lite fotboll. Ha saknat det ganska mycket, äntligen är jag (typ) frisk!
Puss på er!
Min och papis lunch. Himlen!

Appar

// instagram är en av dom bästa apparna på min iPhone, alltid när jag vaknar på morgonen kollar jag alltid insta haha // snapchat är en väldigt rolig app, skrattar alltid åt alla bilder som kompisar skickar. // members är en superbra app som man får rabatt på olika märkeskläder. // runkeeper är en träningsapp, man får se hur många kalorier man har bränt samt vilket tempo man har haft under "springturen" osv.. Man får se allt på skärmen typ //


Mello

Hello there...
Har ni haft en mysig lördag? Det har jag! Så soft med helg. Ska läsa lite i min svenskabok "mina drömmars stad" som tydligen är långsammaste boken som finns. Men det är lika bra att börja nu än att inte läsa den sen och man kommer efter osv..
För ett tag drog jag till macken för att köpa en liten cola, oreo och mjölk. När jag kom satte jag mig med oreo, gaffel och mjölk i sängen med friends framför mig. Gud, det är så himla gott! Jaja, vi hörs lite senare. Det ska bli spännande med mello idag. Man vet ju inte riktigt vem som vinner. Ha en bra kväll!
 
 
 
 

Lördag

Lördag! Yeyeye!
Vaknade ungefär nio och låg och drog mig en stund. Sen tog jag på mig träningskläderna och tog en PW på en halv timme ungefär. Inte så mycket men är förkyld fortfarande. Näsan bara rann och rann haha usch!
Men iallafall, när jag kom hem tog jag en dusch och sen gjorde jag en nyttig frukost. Nu kollar jag på friends och myser lite. Ska snart gå över till pappa för att göra mina låtar. Pussar ❤

Bilden är från min prao, saknar alla små söta barn!


Friday ❤

¡Hola!
Jag ligger i soffis och kollar på teen wolf på mammas iPad. Dagen har varit lång men den var ganska mysig ändå. Har ju trotts allt inte varit i skolan så mycket denna vecka. Men iallafall, efter skolan fikade jag med Alice, Vilma, Linda och lovisa tror jag att det var och det var jättemysigt! Sen var det bara jag och Alice kvar. Sen drog jag till Kulturhuset för att käka middag med min mamma och några fler.
Nu har jag varit hemma en timma och sjungit, druckit lite te och bara myst. I morgon ska jag försöka spela in musiken till två av mina låtar. Sen blir det lite plugg också, ska läsa 50 sidor ur en bok i svenskan och det är ju faktiskt lika bra att ha det gjort. Kommer troligtvis inte orka plugga på söndagen. Ska se klart på avsnittet nu, puss! ❤


Inspo

När jag ser denna bild här nere tänker jag på nyttig mat, träna hårt på gymmet och må bra. Haha vet inte riktigt varför. Den gör mig verkligen otroligt taggad! Ni vet, det finns vissa bilder som man bara blir glad av. Den här bilden är väll mer en hälso-bild.


Heart Attack

Ååååh! Den här låten är så härlig. Den heter "heart attack" och Demi Lovato sjunger den. Det är hennes nya låt och den är så mysig. Inte liksom för snabb eller långsam. Väldigt bra låt! Vet dock inte om hela hennes album kommit ut. Jaja, ni hittar den på iTunes eller spotify. Lyssna verkligen på den nuuuu!


Torsdag

Hola myzizar.
Jag har ingenting att skriva just nu, eftersom jag ligger bara hemma och är sjuk och pluggar. Ioförsej gick jag och Molly till erssons och åt lunch. Sen åkte jag till skolan i morse för att hämta böckerna osv. Det är det som har hänt eller också att jag kollat två säsonger av teen wolf. Satan vad bra programmet är men som sagt ibland lite överdriven musik. Haha puss och kram.

No more kik

Tjo hejsan!
Mår mycket bättre nu och har ätit en vääääldigt nyttig frukost. Måste bli frisk!
Iallafall, rubriken menas med att jag har raderat kik från iPhonen. Visst är det kul att messa med kompisar och så, men sen går det lite över en gräns när massa random människor messar en. Jaja, nu vet ni det. Jag kan bara nås på ig och mitt nummer osv.

Kollade nyss på en stört jävla bra film. Limitless heter den. Den handlar om ett piller som får hjärnan att jobba 100%. Låter som en typ fakta film haha nej, det är det inte. Den är iallafall grym! Tipsar stort.
Nu ska jag kolla vidare på det senaste avsnittet av pll och äta lunch.


I thought so

Godmorgon!
Just nu värker det i halsen, har tagit en Ipren men vet inte om det riktigt hjälpte.
Vaknade ungefär kvart i sex av mig själv. Jag hade ont i huvudet och var förkyld och ja.. Ni fattar. Somnade nästan om, typ halvsov och sen gick jag upp vid åtta ungefär. Har fixat lite med en present nu på morgonen och nu ska jag göra en stor frukost. Ska kolla på teen wolf som jag drogade i natt. Shit, det är ganska bra ändå. Skådespelare suger dock, eller iallafall två men annars är allt grymt. Följer just nu 7 serier men det ska vi inte slinka in på. Puss och kram!


Tuesday, home

Lite bättre! Det går iallafall uppåt. Hoppas jag...
Sitter i min säng just nu och kollar på friends. Kan typ alla repliker haha och varför jag kollar vet jag inte, kanske för att jag är uttråkad. Vill inte vara sjuk, det är så jobbigt! Det som gjorde mig glad idag var den stora pannkaksfrukosten som jag gjorde imorse. Sen har jag badat, ätit lunch (två mackor och fil, bra lunch...) och vilat. Min säng är där jag bor just nu. Har varken varit utomhus eller spenderat tid i vardagsrummet. Hatar att vara sjuuuk.
Vi får se hur det blir med träningen imorgon. Det känns som om jag inte varit på träningen på år! Inte okej, men det är ju faktiskt inte mitt fel. Det är det här jäkla halsontet och febern som smygit fram och tillbaka. Men okej, ska fokusera på att bli frisk, och som sagt går det uppåt.

Sjukling

Godmorgon!
Vaknade klockan sex av alarmet och kände mig så dålig. Somnade om igen efter att ha sagt till mamma. Nu är jag vaken och har fortfarande lika ont i halsen.
Ska göra i ordning värsta goda frukosten nu och kolla på antingen en film eller någon serie. Kramellikram ❤


Bättre nu

Gud, förra inlägget hade jag varken ätit på jag vet inte hur länge och var stört trött. Så vi skippar det inlägget.
 
Annars, heeeej kära vänner!
Jag har som sagt väldigt ont i min hals och jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Jag HATAR att vara sjuk. Och jag har ju inte varit på fotbollsträningarna den senaste veckan och den veckan innan. Det suger ju. Jag som verkligen ska satsa nu och då börjar det såhär. Men jag ska bli frisk tills på onsdag.
Snart ska jag läsa några sidor ur hemkunskapboken och sen blir det lite bad osv. Det gör mig lite lugn och ja... men nu måste jag verkligen läsa i boken. Måndagen i huvudtaget har gått snabbt. Eller jag menar, när man sitter i skolan och pluggar går det ju inte speciellt fort. Men när man väl är hemma då är det känslan "nu-är-det-snart-fredag". Sitter och drömmer bort mig ibland på lektionerna om sommaravslutningen. Det är det som håller mig uppe nu. Och att det är vår (typ). Men nu ska jag plugga, sjuter upp det hela tiden men måste ta tag i det nu. Kramellikram.

Ett gott mellis efter den sjuka snöstormen. Var så arg och ledsen, men blev så glad efter jag hade käkat detta hahaha. Mat for life <3

Äckel-måndag

Gud, hatar måndagar. Är så trött och allt är så jobbigt och har ont i halsen och ska plugga osv osv!! Fuck vad jag inte orkar!


HOME

Har äntligen kommit hem!
Har som sagt haft det bra i Dalarna men ändå var det skönt att komma hem till mitt vanliga rum igen. När jag och pappa anlände till TC tog vi en taxi hem och då gick jag över till mamma. När jag kom hem till mamma la jag mig på min säng en stund och var helt slut. Sen drog jag på badvattnet och badade. Det gjorde mig pigg och glad!
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Jag kollade på väldigt läskiga avsnitt av supernatural på bussen, och jag vill verkligen inte tänka på dom nu när jag ska sova. Herregud, precis när man sluter ögonen då kommer bilder upp i huvudet och så gör man upp värsta historien om den "varelsen" eller vad man ska kalla det, var i ens rum osv. Man tänker ju så sjukt mycket på kvällarna när man ska sova. Blir galen!
 
Jaja, finns inte så mycket att göra. I morgon är det iallafall skola igen och både Molly och pappa (han jobbar på rytmus) har studiedag. Sen sitter man här och tänker på när man ska gå upp i morgonbitti. Yeeeey..!
Just det! Jag är nästan klar med 6 stycken låtar som jag skrivit. Har börjat göra en låt på logic pro och ska snart göra det med dom 4 andra. Eftersom den ena är redan klar, mixad osv..
 
Men nu ska jag sovaaa. Puss och kram!! Och btw... det är ju påsklov om tre veckor. Det tackar vi gud för ♥
 
Utanför fönstret idag, så nice att man fick det på bild och allt.
 

Dalarna day 4

Blä vad dålig uppdatering. Sorry sorry sorry!!
Men nu blir det bättre. Igår hade vi perfekta vädret här i Dalarna och det gick jättebra att åka och allt gick fint! Dock ramlade jag inte i backen utan i restaurangen haha! Jag trodde jag skulle ramla pladask i backen men istället valde min kropp att göra det på restaurangen. Jaja, det var inte så att man såg att jag ramlade utan gjorde det i kön till kassan haha. Orkar inte mig själv ibland. Iallafall, på kvällen kollade på mello och det var så bra när Robin gick till final men det var ju väldigt tippat ändå.
Idag åkte jag och pappa längdskidor och jag såg ut som bambi på hal is. Herregud, jag blev så sur för att jag aldrig kom fram och det hjälpte ju inte när spåret var isigt och man skulle åka fyra kilometer för att komma till parkeringen. Haha Gud vad jag skrattade efteråt, eller nästan grät för att det var så jobbigt och tråkigt och blä.

Nu är jag klar med klagomålen haha. Snart blir det lite käk. Sen klockan fyra ska vi åka in till Mora och ta bussen hem. Haft det grymt här i Dalarna! Så mysigt och nu längtar man faktiskt lite hem. Även om det har varit bra. Puss ❤


Summer

Gud jag längtar verkligen efter sommaren! Denna sommar ska bli grym har jag bestämt. Inte göra något tråkigt, utan bara mysa, träna, bada, dricka och äta gott, vara med kompisar osv.. Kan inte sluta säga det. Jag MÅSTE ha sommar. Jag kan inte leva utan den varma luften då man bara kan gå i linne och shorts. Men älskar också våren. Det är då man liksom känner av den där sommarluften och kan gå i converse och en tunn jacka. Här får ni ett par mysiga bilder från just girly things.


Dalarna day 2

Hej fina!
Dagen har varit så härlig! Lite trist bara att det blåste så sjukt mycket och att det var kallt och isigt i backarna. Annars gick det fint! Snart ska jag gå upp och hjälpa till med maten och sen blir det chill resten av dagen. Tråkigt att veckan bara flugit förbi men men. Vad ska man göra? Vill så gärna ha mer lov men icke sa Nicke..
Hoppas ni får en mysig fredag! Imorgon blir det mer skidåkning och mello senare på kvällen.




RSS 2.0