Dalarna day 1

Hej mysiga människor!
Jag har haft en väldigt rolig dag idag. Slalom all day long baby. Jo men som sagt, det blev en hel del skidåkning och nu är vi hemma. Har duschat och mitt hår luktar blommor haha. Det är sant faktiskt, köpte nyss ett schampo som är stört bra och luktar gott!
Snart blir det middag, nu ska jag bara vila och kolla på how I met your mother med Molly. Puss!


Dalarna

Hej folks!
Jag ligger död på min säng och ska vilken sekund som helst sova. Ställde klockan på nio och var så trött så att jag nästan sov vidare! Men icke, jag gick upp och fixade ordning frukost och sedan lämnade vi kaninen Maja på aspuddsparken. Sen åkte vi raka vägen till T-centralen och åt lite lunch, och pang så var vi i Dalarna. Haha, nej vi tog bussen dit och jag kollade på världens läskigaste avsnitt från supernatural. Fast efter det dog jag av skratt framför how i met your mother. Gudars vad bra det är! Har liksom inte fått någon grej av det. Eller, jag tyckte inte att det var så kul först osv..

Men nu ska jag sova för i morgon blir det SLALOM BABY!! Så taggad som man kan bli just nu. Aaaaaa orkar inte vänta. Jaja, kommer säkert uppdatera från insta där jag btw heter moapetterssonhammar. Godnatt och kram!


Klockan jag använder

Just nu använder jag en stört fin klocka som jag fick av pappa i julklapp. Det som är bra med den är att den inte är fööör mycket. Den är varken stor eller med diamanter eller pärlor eller någon dekoration på utan ren och bara riktigt enkel. Visst kan det vara tråkigt med bara en klocka runt vristen ibland men då kör man på med armband + klockan och då blir det fett. Till exempel detta på bilden? Ibland kanske man inte tycker att guld och silver passar tillsammans men pröva ändå! Det kan finnas någonting där haha.
 

Hejdå tisdag

Nu säger jag farväl till tisdagen och far iväg till Dalarna imorn. Kommer inte ha den bästa uppdateringen men har tidinställt några inlägg.. Kommer blogga från mobilen eller om jag har tur finns det wifi där vi ska bo, dvs hos min faster. Så hoppas men annars så hörs vi ju ändå!


Tisdag 26 februari

Hej fina!
Jag har haft en väldigt mysig dag. Har tränat med Molly och mamma på friskis och sedan ätit lunch med Molly och Robin på ett café och åt världens godaste toast. Var också väldigt hungrig efter träningen också och då blir allt godare haha! Jag åkte iallafall hem sen och gjorde te och sjöng lite på min nya låt. Hoppas jag kan göra någonting med den. Det skulle vara väldigt kul om den kunde komma ut på något sätt, men vi får se..
Iallafall, packing fixat och allt man ska ha med sig på fyra dagar till Dalarna. Är fruktansvärt taggad, vill bara åka nununu!
Har inte gjort så mycket mer än så. Fick mina kläder från Gina Tricot som jag beställde hem för ca en dag sedan (!) och allt passade perfekt. Superskönt eftersom jag har behövt skicka tillbaka grejer när jag beställde från H&M osv osv..
Fick några kommentarer nyss och blir alltid lika glad varje gång! Det spelar faktiskt ingen roll vad det står utan det är bara kul att folk tar sin tid att kommentera. Men det var någon fråga om jackan som jag köpte fanns i olika färger och det gör den. Jackan finns i mörkblå, beige och den väldigt ljusrosa.
Nu blir det friends och göra lite tidinställda inlägg som gäller! ♥
Här får ni lite sommarbilder och dregla framför. Seriöst, det här är inte kul. Jag MÅSTE ha vår nu. Annars blir jag helt tokig.
 
 
 
 
 

Supernatural

Har börjat checka in en ny serie och den kallas för Supernatural. Har sett lite mer än ett halvt avsnitt och jag vet att det är lite men jag tycker det är så bra! Det är väldigt läskigt och rekommenderar den till dom som inte blir rädda för tunga skräckfilmer. Den är alltså sjukt läskig ibland. Kan inte riktigt säga vad den handlar om för har sett så lite.. Men det är lite kul eftersom jag alltid kollar på serier som det inte är så mycket läskigt i. Lite variation helt enkelt. Dock blir det för mycket ibland så då håller man för öronen och då blir det inte läskigt längre haha. Nej, men som sagt. Ni som inte gillar skräckfilmer (vilket inte jag gör till hundra procent) ska INTE se den. Och om ni gör det, gör som jag, kollar när det är ljust ute. Annars kollar jag inte. Haha man är ju för rolig..


Skön dag

Hej på er!
Jag sitter framför friends och har ätit middag. Vilken härlig dag det blev med värsta vår-vädret! Så himla skönt. Jag och Molly tog en Powerwalk och sedan mötte vi upp pappa för lunch på erssons. Sedan gick jag till tandläkarn och det gick fint fint!
Har jobbat lite på min låt nu och ska göra det lite mer.. Hörs!


25 februari

Godmorgon alla mysisar!
Jag ligger i soffan framför Pirates Of The Carribean (lite osäkert med stavningen) och har nyss ätit en stor pannkaks-frukost! Är så mätt nu att jag ligger i koma haha.
Ingen träning för mig idag. Har inte feber men det är på gränsen så ska inte köra på gymmet idag. Måste ju vila upp mig till Dalarna då det blir skidor som gäller! Vi tar bussen upp till Mora på onsdag. Och det är nästan skönare än bil eftersom det finns uttag och wifi. Och som ni vet så funkar inte min konstiga dator utan sladd. Måste verkligen ha en ny haha.
Men nu ska jag se klart på filmen och ta lite mer te. Puss alla!


Just ordered

Blev helt kär i allt detta! Och det är heller inte så dyrt faktiskt. Jackan är så värd att köpa, ungefär 600 kronor. Den gröna hoodien vet jag inte och den andra tröjan kostade 250 kronor. Gud vad skönt med lite nya kläder!
 

Homie

Hej alla glada människor!
Jag har nyss ätit en god middag och ska snart som efterätt göra varm choklad med vispad grädde! Jag har iallafall haft det supermysigt på Linns landställe. Skönt att komma bort från stan lite grann.
Kom hem ungefär kalv åtta och sprang direkt in till badrummet för att sätta på badvattnet. Ikväll blir det att kolla på serier och njuta av sportlovet. Gud, jag behövde verkligen denna vecka från skolan. I fredags hade jag tydligen lite feber som bara blev värre när jag kom hem. Så la mig klockan elva och tog en ipren kände mig helv ok så åkte till Linns landställe och sen när jag vaknade upp idag hade jag ganska ont i mitt lilla huvud. Men det blir bara att vila två dagar nu innan Dalarna för slalooooom. Är fett taggad så det bara sjunger om det.
 
Nu ska jag som sagt göra varmchoklad och kolla på WoW. Haha gud det där lät ju roligt nej, det är förkortningen på Wizards of Waverly place eller vad fan det hette. Tycker det är så himla mysigt att kolla på konstiga och halvtråkia/halvroliga serier. Har man något liv eller svar: nej.

It's friday!

Hej på er!
Jag ligger i soffis och kollar på friends. Ska snart packa lite tills imorgon då jag åker till linns landställe. Stannar där över natten.. Det ska bli mys! Sen blir det ju lite melodifestivalen också. Och då måste ni rösta på Robin, han medverkar och guuud vad spännande det ska bli.
Men ha en bra fredag, vet inte riktigt vad jag ska skriva men jaja, jag lever iallafall. Puss!



Börjar nästan bli än vana

Assåååååå nu får det fan räcka. Idag igen? Ja, tydligen ska febern inte ta sitt pick o pack och dra utan stanna kvar och göra mig ledsen.
Jag gick upp halv sju och hade ingen feber alls. Sminkade mig, åt frukost osv. Mamma sa att om jag kände mig hängig ska jag gå hem. Och det gjorde jag också. När jag kom till skolan var jag seg och konstig. Det tror jag att mina kompisar tyckte också. Men iallafall, jag hämtade mina böcker och sen åkte jag tillbaka till fruängen igen. Köpte lite frukt och choklad och en massa annat behövligt här till hemmet.

Nu sitter jag iallafall i soffis och ska äta en massa kiwi. Har hört att det är mycket bra vitaminer. För imorgon ska jag vara frisk som en pingvin! Ska sätta på en rolig film som gör dagen lite lättare. Vill träffa alla mina kompisar men det går inte.. Så man får göra det bästa av situationen. Puss ❤


Sjuk igen

Gud vad min blogg är tråkigt när jag bara är sjuk om dagarna och inte gör ett skit haha! Nej jag vaknade iallafall klockan nio idag och kände mig rätt pigg. Tror att min feber håller på att gå bort. Igår kände jag mig sååååå seg men idag är det mycket bättre! Vet dock inte om jag ska på träningen eftersom jag varit hemma. Hade jätteont i halsen i söndags så då skippade jag träningen. Så vill så gärna men man vet ju inte...
Men nu ska jag se vidare på lite serier och skriva lite låtar kanske.
Det här vaknade jag upp till när jag gick in till köket. Bästa mami!


I dont know how to say it but when I see you I smile

Alltså vilken hemma-dag detta blev.
Har verkligen inte gjort någonting. Eller, kollat på lite disney-serier och friends och såklart lite youtubeklipp. Har fått väldigt mycket inspiration för musik och skådespeleri. Tycker det är sjukt kul att skådespela även fast jag inte visat mina skills haha. Nej nej, men jag tycker jag själv ändå är helt ok när det kommer till det.
Jaja, ett litet inlägg som var helt onödigt kände jag nu... Jag har fortfarande lite huvudvärk och är störttrött! Vet inte riktigt hur det blir i morgon om jag får vara ärlig. Har fortfarande feber, hoppas att det går över över natten. Vill ju gå på fotbollsträningen osv osv..
Lite sådär synd, men hoppas att ni har haft en bra tisdag. Just det, har också spelat in min cover på Nothing Like Us och jag vet att det inte alls är bra ljud eller någonting sånt men det är inte så stor grej. Hoppas ni gillar det!

Sjukling

Hej på er!
Jag sitter i soffan med friends framför mig och har varit här heeela dagen. Jag har sjungit lite, badat med världens största skum som räckte sig upp till taket haha!
Har nyss ätit lunch och ska nu kolla lite mer på friends. Kanske sätta på någon film.. Jaja, ganska skönt att vara hemma ändå. Skulle aldrig klarat av att vara i skolan idag.


Home

Det lutar åt att vara hemma imorgon, ska sova nu så hörs vi imorgon. Då blir det mycket bloggning eftersom jag är hemma (troligtvis). Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Men vi får se. Puss och godnatt! Här får ni lite mysiga random bilder.


Feber

Jag tränade en liten stund och sedan ställde jag mig upp och då fick jag sjukligt ont i huvudet. Man kan ju få väldigt ont i huvudet om man ställer sig upp för fort men det var ändå ganska långsamt. Sen gick jag iallafall till badrummet och tog tempen, eftersom jag har varit läskigt trött idag och då visade det sig att jag har feber. 38 grader stod det och jag känner mig fortfarande väldigt seg.. så himla irriterande. Jag som hade tänkt att träna imorgon men det går ju inte om jag ha feber. Jag får väll satsa på fotbollsträningen istället!

Måndag suger

Guuuuud vilken lång dag detta blev. Jag somnade nästan på tuben hem, helt slut.
Sitter iallafall i soffan just nu och dricker te och har precis ätit två mackor. Helt okej dag idag men som sagt var jag väldigt trött och såg ut som om jag skulle somna när som helst. Vi fick tillbaka våra SO-prov och det gick inte så bra för mig men hade faktiskt räknat med det. Hade inte satsat alls, men nästa gång kör vi.
Snart ska jag träna här hemma, och sedan ta ett bad. Inga läxor idag och det är verkligen en lättnad, eller vi skulle bara läsa igenom ett papper men det gör jag i morgon innan den lektionen.
Annars då, min lilla hals mår bra nu och det är så skönt! Nu kör jag igång träningen igen. Har ju fotbollsträning på onsdag, och i morgon ska jag gymma väldigt länge. Siktar på två timmar ungefär. Ska först springa 5 km som jag alltid gör och sedan köra crosstrainer och en maaaaassa styrketräning. Man tänker ju att sommaren är långt bort och att man kan dra ut på träningen lite och inte träna mycket. Det var så jag tänkte förra året men helt plötsligt var det skolavslutning och då var man ju inte alls speciellt vältränad. Så nej nu jävlar blir det ingen segträning.
Här får ni lite inspo:

Bloggar från iPad

Hej på er!
Jag gick över till mamma med Molly vid sju ungefär och sen dess har jag badat, ätit lite fil med flingor och sedan kollat lite på friends. Jag ska snart välja ut outfit för morgondagen och sen blir det ju att gå upp halv sju. Undrar verkligen hur jag ska klara det men det kommer nog gå. Får hälla i mig en massa te som jag konstigt nog blir pigg av i morgon bitti. Nej nu ska jag göra mig iordning inför natten. Kommer säkert inte kunna sova.. Puss och godnatt!


En film jag aldrig kommer glömma

Gud jag kommer aldrig glömma The Notebook. Jag satt och grät ner hela min filt haha! Men seriöst den bästa filmen jag sett på länge. Man blir så glad och ledsen på samma gång och ja, det är bara en massa känslor det handlar om egentligen. Kan inte beskriva den, det finns typ inga ord. Jag rekomenderar det stort till er!
 
 

Söndag morgon

Godmorgon!
Jag vaknade klockan tio idag och var väldigt trött. Hade också ont i min hals och dvs ingen träning för min del. Jag hade verkligen velat gå på träningen idag men icke sa nicke.
Idag blir det att vara hemma, det är ju en massa stafett och skidåkning på tv så det blir säkert att kolla på det.
Har iallafall ätit frukost nyss och nu ska jag kolla lite på friends igen. Älskar helgerna, man kan bara vila ut sig och inte tänka på något typ. Väldigt skönt! Men imorgon blir det skola igen efter två veckor på dagiset. Kommer verkligen sakna alla sötisar som springer omkring. I fredags var det ju min sista dag och då var det såklart en liten kille som är så sjuuuukt söt som somnade när han satt i mitt knä och jag kunde typ inte röra mig haha! Mitt ben somnade flera gånger om, men jag ville verkligen inte väcka killen. Jaja, jag får helt enkelt hälsa på. Pussar!
 

hahaha cp hand men vem bryr sig

Lördag morgon

Godmorgon!
Jag ligger fortfarande och drar mig i sängen lite grann. Ska snart upp för att göra frukost. Det blir te, och lite ballerinakakor och två mackor. Igår kände jag när jag svalde, att jag började få lite ont i halsen. Men trodde inte att det var något stort förrens jag vaknade nu och hade stört ont! Idag avstår jag från träning, ska bara vara hemma. Ioförsig ska jag och pappa till pappas kompis på kvällen för att se melodifestivalen. Men det är ju liksom senare på dagen.
Jaja, ska skriva lite låtar och göra lite annat här hemma. Ska gå över till mamma snart också. Måste mata min lilla gosis.. Och då menar jag Maja min kanin. Haha!


WANTED // snart inne i garderoben

Skrollade ner lite på sidan missme.se och hittade snyggaste tröjan. Så himla Moa-style! Ska matcha den till mina vita Dr. Martens och mina svarta jeans. Och på det (nu drömmer jag mig bort lite, längtar ju förbannat mycket till våren) min skinnjacka. Hur snyggt? Men ett litet problem är att jag inte vet om jag ska ta en svart eller en vit.. Jag själv tycker vit är snyggast men vill kunna matcha den med allt typ. Och kunna ha den i sommar. Så det lutar åt den vita.


Långbrovärdshus

Hej!
Sitter på långbrovärdshus med pappa och ska beställa en cola snart. Idag var det sista praodagen för mig och saknar dom redan! Vad konstigt det kommer kännas när jag stiger upp på måndag, halv sju på morgonen och ska till skolan. Gud vad jag inte vill! Men men, kommer också ha smink som jag har skippat på en hel vecka och det kommer kännas väldigt konstigt. Men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till verkligheten och träffa alla kompisar!
Ikväll händer det inte mycket. Ska vara hemma och skriva en massa låtar. Kanske till och med göra dom på logic PRO.. Vi får se.
Men imorgon blir det att gymma på morgonen och sedan vara hemma. På kvällen drar jag och pappa till pappas kompis och kollar på melodifestivalen.


Ungefär halv tolv

¡Hola!
Jag ligger död i mil säng och ska vilken sekund sol helst sova. Idag var det en väldigt bra dag faktiskt! När jag kom hem gick jag direkt över till pappa och gjorde klart musiken till min nya låt. Den är klar nu efter allt jobb med den! Den har blivit så himla bra! Jaja, sen kom pappa hem och köpte med sig banan, mörk choklad, mandariner och osthjärtan som är typ cheeseballs. Jag beställde det mesta eller messade honom att han skulle köpa. Iallafall, käkade en jättegod middag framför friends och sen gjorde jag lite mer på mig låt. Sedan var det dags att smälta chokladen och doppa bananbitar och mandarin i det. Jag typ dog efter tre bananbitar för att det var så mäktigt! Helt sjukt gott var det iallafall.

Imorgon blir det som vanligt, eller, sista praodagen för mig tyvärr. Kommer sakna alla små sötisar på dagiset! Sen återstår bara en veckas skolhat och sedan kör vi slalom babyyyyy! Då är det alltså sportlov som gäller, ska också till tandläkaren under dom där dagarna.
Sedan återgår vi till skola igen. Har verkligen fått veta hur det känns att inte plugga nu säger bara TAKE ME AWAY!! Vill inte vara i skolan något mer. Vill ej vill ej vill ej. Puss hej!


Torsdag ❤

Hej people!
Sitter just nu i fikarummet här på praoen. Har nyss varit på läsvila med dom små barnen och en av personalen håller just nu på att läsa Bilbo. Jag blir intresserad för jag märker att det är helt annat än filmen så tänkte faktiskt ge mig på den och läsa den. Och har bara sett den första filmen (Hobbit alltså) och det är tydligen tre delar (!) så jag hinner ju läsa den innan den andra och tredje kommer ut på film.
Nu ska jag ta lite mer te, sen dra ner till barnen och pyssla lite. Saknar inte skolan! Vill inte tillbaka, är ju i paradiset haha.
Här får ni en bild från tidigare idag, hade inga vantar på mig så frös typ ihjäl!


Onsdag kväll

Hej små människor därute!
Jag ligger i soffan och degar mig. Ska snart upp för att göra ordning något litet att äta. Vi åt middag för någon timme sendan. Har sen dess kollat på pretty little liars och badat. Förlåt för sämsta uppdateringen men sånt är livet, orkar inte uppdatera så snabbt när jag kommer hem..
Ikväll blir det filmmys och tror att jag ska bara nyttiga chokladbollar. Är sugen på det! Men det känns ändå lite jobbigt när jag idag efter dagiset drog till gymmet och sprang en halv mil och en massa styrketräning på det och sen var det bara bortkastad tid. Nja, dom är ju nyttiga if you know what I mean... haha.
Idag vid spärrarna på fruängen när jag skulle ta tuben till gymmet funkade inte mitt kort och då brukar man vanligtvis köpa smsbiljett men dom har tagit bort det så man kan typ inte göra det längre. Eller, man kan det, men man måste registrera sitt nummer innan osv osv en massa krångel helt enkelt. Så jag var nästan påväg att gå hem eftersom det inte funkade. Men köpte en engångsbiljett och det kostade mig 56 kronor att åka in till stan och sen ut från stan. Så jävla sickt dyrt, vill dom ruinera oss eller? Tydligen..
Nej nu har jag bestämt mig, jag ska gå till köket och baka nyttiga chokladbollar HAH! Undra hur dom kommer smaka.
Imorgon händer inte så mycket. Jag ska bo hos pappa imorgon tills på söndag och på lördag ska vi till pappas kompis för att kolla på melodifestivalen. Har hört att Amanda Fondell är med nu. Ska bli spännande! Sen nu på fredag är inget inplanerat än, men vi får se om det blir kompisar eller något annat. Puss!

Gymmet i morgon

Ni fattar inte hur mycket jag längtar till gymmet! I morgon blir det att vakna åtta, gå till dagiset/prao och vara där till tre. Sen går jag hem på fem minuter och tar bara med mig min väska som är färdigpackad och drar mig iväg till busshållplatsen! Blir ju inte bättre. Så himla smidigt!
Jaja, nu ligger jag iallafall i min stora tempur säng och ska somna vilken sekund som helst. Hörs imorgon folks!


Tisdag

Hej på er!
Ligger i soffan och har det bra. Dagen på dagiset har varit mysig och semlor fick vi! Så himla gott. Mamma messade mig nyss och sa att hon skulle köpa semlor också.. Gud jag är i himlen haha. Ska dra på mig träningskläderna snart och köra ett styrkepass här hemma. Saknade gymmet lite faktiskt... Ska blir ganska skönt att komma i dom vanliga rutinerna igen på måndag. Eller vill inte ha skola men ni förstår.

Imorgon tror jag däremot att gymmet blir av. Eftersom det är mycket snö ute just nu vet jag inte om träningen blir inställd men troligtvis blir den det. Vi ska liksom träna ute på fotbollsplan men nu när det är snöstorm så är det ju inte säkert..

Men jag måste bara säga att guuuud vad jag längtar efter sommar 2013. Denna sommar ska bli så sjukt bra! Kompisar, Gotland, kommer troligtvis jobba lite också på mammas jobb eller vad man ska kalla det. Kommer också bada som fasen! Och för två år sedan badade jag i havet på påsken! Fatta vad kallt. Jag är det officiella badtjejen, haha det där lät ju roligt.. Nej men man kan säga att vi har en liten tävling i familjen.

Nu ska jag spela lite piano och mysa bara. Pussar!


Måndag

Denna måndag har gott så sjukt fort! Jag steg nyss upp ur sängen klockan åtta känns det som. Jaja, det var iallafall kul på dagiset. Men som sagt gick hela dagen fort.
Nu ska jag dra över till pappa och äta och sen ska jag över till mamma igen för att bada och träna. Ciao!


Skön söndag

Har haft en riktigt skön söndag!
Vilade i några timmar och sen har det bara varit slappt hela kvällen. Har käkat middag med mamma och Molly till en hemskt dålig film, haha!
Imorgon blir det prao, åka in till stan för att möta upp Mollys kompis. Ska byta min ena hunterstövel. Hon råka ta min när hon skulle gå. Och efter det blir det att gymma. Ska springa på löpbandet en halv mil. Gjorde det förra lördagen och det gick ju toppen! Det är iallafall det som händer imorgon.
Nu blir det Disneyfilm och kakätandes i min säng. Puss och godnatt!

Här får ni en bild från klockan fem imorse, eller va det klockan sex? Haha vi var så trötta hela bunten då!


Dead night

Hej på er!
Gårdagen var jättemysig. Vi åt den godaste choklad-cheesecaken och hade det trevligt. Vi alla somnade runt sex/halv sju på morgonen. Jag var så trött, men känner mig ändå ganska bra när man brukar somna typ tre timmar innan alla andra somnar. Vi hade det skoj iallafall, tyvärr somnade jag med kläderna på och har totalt sovit ca fyra timmar. Jag, Hanna och Linda åkte hem vid elva ungefär. Tycker det är ganska skönt att inte komma hem så sent. Gillar att vara hemma och kunna göra saker på förmiddagar. När jag kom hem tog jag ett bad och lite senare gjorde jag varm choklad med vispgrädde till mig och Molly. Så gott! Och sen dess har jag kollat lite på friends och läst ur veckorevyn.
Ska inte gå på träningen heller. Bara vila ut mig och kolla på filmer och serier. Så skönt med en veckas
prao till också!
Nu ska jag lägga mig under tecket och lyssna lite på musik, bara drömma bort mig en stund. Pussar!

Kvart i två

Heeei!
Ligger på en madrass med alla människor omkring mig och är feeeett med trött. Kvällen har varit så bra. Men berättar imorgon.. Puss!


Lördag morgon

Godmorgon på er!
Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig. Tänker på framtiden och hur det kommer se ut. Tror att det kommer bli grymt.
Snart ska jag dra mig upp till köket för att sätta i någonting i min lilla mage. Sen klockan tolv ska jag, mamma och Molly in till stan för att gymma och äta lunch, kan hända att vi drar hem också. Vi har inte riktigt bestämt oss än. Efter det ska jag fixa mig och åka in till stan igen. Ska till min kompis som fyller år! Ska bli nice.
Nej nu måste jag äta något, är stört hungrig. Puss&kram.


Fredagskväll

Hej på er!
Uppdaterade precis när jag kom hem och efter det har jag varit hos pappa och nästan gjort klart min låt. Sen gick jag över till mamma och har sjungit, kollat på tvd och friends, inte så mycket mer än så. Eller jo, har ätit middag men vem bryr sig haha.
Nu ska jag kolla på lite youtube klipp och bli inspirerad av min lilla inspirationskälla. Gud, är så sugen på att sjunga och spela in alla mina egna låtar på en platta. Vi hörs senare, puss!


Sjuk

Började dagen med en stor frukost och sedan begav jag mig till jobbet. Dock när jag kom dit, hade en liten kille magsjuka och jag gick väldigt nära honom och ja.. Vi var iallafall ute en och en halv timme och jag frös ihjäl. Sen när vi kom in mådde jag lite illa så jag sa till min handledare och gick hem. Sen dess har jag bara vilat och ska sätta på en film nu, eller en bra serie. Åt nyss 2 mackor, så om någon timme blir det en riktig lunch, mår också bättre nu.

Goodnight

Gud vad veckan bara flög förbi. Det är nästan läskigt och väldigt bra. Jag har fantiserat mig när jag tränar på Gotland i sommar och bara solar utav helvete. Haha det där lät grovt men som om inte ni ska göra det?
Imorgon börjar jag klockan nio, går upp ungefär klockan åtta och äter frukost osv. Efter hela dagen ska jag hem och göra klart min låt och sen ska jag förhoppningsvis spela in den någonstans. Alltså, jag har ingen mick så jag måste göra musiken först på pappas dator. Och vi har ju logic pro så det grejar man ganska lätt. Ioförsej måste man ha tålamod... Men det bara att ha det!
Efter det blir det hemmakväll. Ligga hemma och kolla på serier. Alltid lika mysigt!
Sen på lördag blir det en hård träning och sen att luncha med mamma och Molly. Och senare på kvällen ska jag till en kompis och ha trevligt! Godnatt på er ❤


Ny Header

Äntligen har jag fixat en ny header. Har valt bild ganska länge nu och kände att denna blev helt ok. Vill ta nya bilder  men det är för kallt och om man tar smink på sig (spelar faktiskt inte så stor roll om man tar mycket eller lite) syns det väääldigt mycket med tanke på all snön som ligger på marken. Gud, vad jag längtar till våren! Älskar modet då, är trött på stora vinterjackor som tar stor plats på tuben när det är trångt haha. Visst, det är mycket när man vaknar upp till snö. Men just nu vill jag vakna upp, halv sju på morgonen, och ha sol utanför mitt fönster. När man går upp blir det bara deppigt och ja.. ni vet ju resten av storyn. Nej, nu är jag fan trött på detta snökaos!! Faaaaast....längtar ändå sjukt mycket tills vi åker upp till sollerön och åker slalom. Det ska bli så jävla kul! Men efter det, då ska all snö bort!
Kände att jag spårade ur lite, ville bara få ur all snöångest haha. Vet att det har ingenting med headern att göra, men den är iallafall ny!


See You Soon

Hittade en cover som jag gjort för ungefär två år sedan eller ett och ett halvthaha! Jag sjöng verkligen falskt i mitten av låten. Försöker prata lite engelska här och där, haha orkar inte. Här får ni puss hej.
 

Ang. Kategorier

Ni kanske ha märkt att vissa inlägg är markerade med kategorin "bilder". Det är denna app som ställer in sig på det typ hela tiden. Och glömmer alltid att ändra precis innan jag publicerar inlägget... Kan bli lite förvirrande men ni fattar!


NELLY SHOES

Hittade dessa på members.com. Ska inskaffa dom tills sommaren. Skulle passa stört bra till lockigt hår, någon svart tight klänning. Ååååå har verkligen tomt i plånboken just nu men vill verkligen klicka hem alla saker!!


Pulkåkning

Hej!
Just nu har jag rast. Tänkte bara uppdatera lite. Nu på förmiddagen var vi ute och åkte pulka eller, alla barnen Åre pulka. Jag hjälpte dom upp när dom hade ramlat haha. Hörs när jag kommer hem. Puss!


My room right now

Blir väldigt irriterad på att bilderna inte blir som dom ser ut när man tar dom. Tar ju fotona med min systemkamera men bilderna har jättedålig skärpa här på bloggen. Det sugeeeer.
 
 
 
 
 

WANTED // ska köpas

Den 20:de, när mitt bidrag väller in så ska jag inskaffa denna snygga vårjacka. Skulle passa bra till ett par mörkgröna jeans och min Björnborg-väska. Och såklart korta, vita converse. Har ett par väldigt smutsiga just nu. Ska skaffa ett par nya i mars, då det börjar bli lite vårkänslor förhoppningsvis.


Min älskling

Im so happiiii! Min dator har äntligen satts på igen.. eller Molly hade en sladd till sin dator som var samma märke som min. Och sen prövade ag med hennes sladd och den funka! Igårkväll letade jag och mamma ihjäl oss efter en datorsladd till den minsta laptopen vi har och den som ingen använder men icke hittade vi den!
Hej iallafall!
Dagen har varit mysig. Jag älskar att det går så fort på dagarna och vips ska man gå hem. Dom ända nackdelarna är att dagiset ligger i Älvsjö och jag brukar ju åka och gymma direkt efter skolan... lite jobbigt. Men på lördag ska jag, Molly och mamma dra till gymmet tidigt. Då kör vi med hårdhandskarna!
Tänkte sätta ihop en ny header nu eftersom jag har haft denna i ungefär 18 år och den är väldigt ful och konstig. Är inte alls nöjd med den. 
Egentligen skulle jag ha fotbollsträning idag men den blev inställd. Blev ganska glad eftersom jag är galet trött och vill bara ligga hemma i soffan hela eftermiddagen/kvällen. Men fotboll är ju faktiskt sjukt kul! Men ja, ni fattar!
 
Nu ska jag kolla på friends. Har sett det senaste 90210-avsnittet nyss och det var förjävla spännande! Och sorligt och bara bääääst. Gud, har så många avsnitt jag ska kolla på. Dom serierna som är aktiva just nu, som jag liksom följer (friends, desperate housewives eller något som har slutat räknas inte, jag drogar ju typ friends) är Hart Of Dixie, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars och 90210. Alla dom är super!
 
haha liten bild men det blev inte någon större, sjukt dåligt! Jaja, pll längst upp och vampire diaries längst ner.

Pictures

Djup


5 februari

Hej på er!
Är hemma och kollar på friends just nu. Har nyss ätit middag helt forever alone haha. Dagen har varit bra, det har varit skönt att den gått så fort. Har verkligen sovit ut idag också. Supernice!
Nu ska jag kolla vidare och senare gå över till pappa för att hämta min datorsladd. Ska köpa en ny imorgon och måste ha med den för att kunna byta till en ny. Puss!


Night

Snart ska jag ta mig till min stora säng och sova. Är stört trött även om det inte alls var så jobbig dag!
Imorgon ska jag till förskolan igen och fortsätta min prao.
När jag kommer hem ska jag träna. Ska ta en springtur om det är varmt annars blir det styrketräning hemma. Pussar!


Inspiration ~ träning


Första prao-dagen

Hola people!
Kom hem för någon timme sen. Sedan dess har jag badat, ätit lite mellis och kollat på friends.
Den första dagen på dagiset blev jättelyckad! Alla barnen är så söta! Jaja, nu ska jag kolla vidare och bara vila resten av kvällen. Har som sagt inga läxor eller prov. Och imorgon börjar jag nio så kan gå upp kvart över åtta. Så härligt!


Monday tomorrow

Gud så skönt att ha prao i Älvsjö! Det är ju liksom här jag bor. Och det ska verkligen blir jättemysigt och kul att komma tillbaka till mitt gamla dagis. Allting kommer se jääättelitet ut än vad det såg ut när jag var en meter lång haha! Har verkligen massor med minnen därifrån. Man fick inte gå upp på ett berg som var en och en halv meter högt när det var åska, haha. Och sen kommer jag ihåg när jag ritade My little ponny på sommaren i en sån där bildbok som man kan rita i eller typ fylla i med färger. Gud vad liten man var! Och alla stora samlingar man hade i en stor sal. Kommer ju vara en meter stor sal nu ungefär haha!

Nej, jag ska upp kvart över sju imorgon så måste sova nu. Sen gick min laddare till min dator sönder nyss, så min dator har inget batteri. Den är alltså helt död. Jag ska fan ta och skriva en bok om min dator och jag. Jag har verkligen fått utbrott och typ boxats med den haha! För er som inte vet så är min dator helt kaos och bara är totalt störd. Så, puss och godnatt! (Behövde skriva av mig lite haha)


Med i tävling!

Läser biancas blogg varje dag och tycker den är grym! Hon har en tävling som är väldigt rolig och man vänner jättefina saker. Http://biancasss.blogg.se http://biancasss.blogg.se



3 februari

Hej!
Jag sitter med pappa på långbrovärdshus och har precis ätit jättegott!
Cupen gick inte alls bra, inte för mig iallafall. Och tror inte det gick så bra för laget heller men what ever..
Idag blir min säng mitt hem och min dator blir min bästa vän. Jag ska gosa ner mig i sängen och inte göra något. Imorgon har jag prao. Så skönt! Ska upp tjugo över sju, och det är ju som en sovmorgon för mig i skolan. Vill slippa skolan ett tag nu och då är det ju perfekt tillfället faktiskt!
Snart ska jag och pappa gå upp till fruängen där vi ska köpa lite godsaker till mig. Vet inte riktigt vad bara men det ser vi där. Pussar!


Halv sju

Nu ska jag dra mig mot sömnlandet. Hörs imorgon... Då blir det halv sju med cup då. Alltid lika trevligt med sovmorgon kan man ju säga haha.


Soft day!

Gud vilken bra dag det blev idag!
Jag mötte upp Molly och Robin som satt på café string och sen begav jag och Molly oss till skrapan för att gymma. Sprang 5 kilometer på en halv timme. Det var jätteskönt efteråt! Det är det alltid... Jag och Molly körde lite styrketräning efteråt och sen åkte vi hem. Har badat nyss och ätit två mackor. Ska snart över till pappa men först ska jag packa till fotbollscupen jag har imorgon. Jag ska åka ca kvart över sju på morgonen.. Jippiiii!!


2 februari

Godmorgon!
Jag startade dagen med en riktigt stor frukost. Alltid härligt med helg!
Halv tolv beger jag mig in till stan för att träna på gymmet. Ska springa på löpbandet ganska mycket tror jag. Jag siktar på en halv mil ungefär, och såklart styrke också. Har cup i morgon och har inte varit på fotbollsträningarna pga allt plugg och att jag har varit sjuk. Måste ta igen lite nu!
Nu ska jag kolla på friends och inte göra ett skit. Puss!
haha så himla rolig bild!

Maränger

Bakade nyss jättegoda maränger, eller jag hoppas att dom är goda. Haha, stog helt jävla själv i köket och tänkte eh det är fredag. Så rörde jag ihop lite äggvitor och socker fast det tog ju 18 år innan det blev en fet smet. Mmmmm känner att det här inlägget var lite random. Puzz..


1 februari // INSPIRATION

Läskigt fort tiden går nu. Nu dom närmsta två veckorna har jag prao. Ska bli så skönt att få komma bort från stressen lite. Ska träna varje dag hade jag tänkt. Har ju varken läxor eller prov.
Idag hade vi iallafall SO-prov som gick väldigt bra faktiskt! Sen fick vi tillbaka våra noveller med betyg och det gick också väldigt bra. Alltid kul att få bra betyg!
Nu sitter jag i soffan och kollade precis på det senaste avsnittet av TVD och tänkte äta lite middag nu och sen kolla på friends eller någon bra film. Hörs!
Lite inspiration



RSS 2.0